Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201412 yıl comment_249170 Sabit değil ama böylede değil. Şayet benim araçtakiler şapkalı. Bunların haricinde tam sabitlerde var fordda. Tabi senin gibi bir lastik değiştirme fanatiğine bunlar vız gelir tırıs gider. sabitten kasıt takıp çıkarılmıyor. yapı olarak hepsi aynı, 18 somun üzerine krom kapakla 19 somun oluyor yada direk kapaksız tek parça 18ler var connectte filan. oynuyorsa bozulmuş gevşemiş demektir zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201412 yıl comment_249171 sabitten kasıt takıp çıkarılmıyor. yapı olarak hepsi aynı, 18 somun üzerine krom kapakla 19 somun oluyor yada direk kapaksız tek parça 18ler var connectte filan. oynuyorsa bozulmuş gevşemiş demektir zaten. Tamam şimdi oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201411 yıl comment_266657 kapılar açılınca yanan parkları ve yan ayna altı ışıkları söndürmenin bir yolu var mı? Araç temizlerken devamlı açık kalmaması gerek diye düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201411 yıl comment_266659 kapılar açılınca yanan parkları ve yan ayna altı ışıkları söndürmenin bir yolu var mı? Araç temizlerken devamlı açık kalmaması gerek diye düşünüyorum Kapı açıkken kumanda ile kitlemeyi deneyin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201411 yıl comment_266669 kapılar açılınca yanan parkları ve yan ayna altı ışıkları söndürmenin bir yolu var mı? Araç temizlerken devamlı açık kalmaması gerek diye düşünüyorum Kapı açıkken o lambalar ne yazık ki yanıyor. Ancak açtığınız kapıyı örtmeyin, bir süre sonra ışık sönüyor. Ancak açtığınız kapıyı örtüp diğer kapıyı açarsanız süre yeniden başlıyor. Örneğin ön sağ kapıyı açtınız, temizlediniz, bir müddet sonra ışıklar sönüyor. Kapıyı kapatmadan diğer kapıları açtığınız zaman ışıklar yanmıyor. Ancak diğer kapıları kapattığınız zaman süreç yeniden başlıyor mu tam bilemiyorum. Kapı açıkken kumanda ile kitlemeyi deneyin Yakup kapılar açıkken kilitlemeye çalışıyor ama kilitler yeniden açık hale geliyor hemen. Yani tık-tık diye peş peşe iki ses geliyor ve kilitlemiyor. Bu yöntemin ışıklar için bir çözüm olmayacağını düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201411 yıl comment_266681 kapılar açılınca yanan parkları ve yan ayna altı ışıkları söndürmenin bir yolu var mı? Araç temizlerken devamlı açık kalmaması gerek diye düşünüyorum Araç yıkamada başta beni de rahatsız etti bu durum. Eleman bir kapıyı açıyor ışık yanıyor, Kapatıyor ışık sönüyor, sonra diğer kapıyı açıyor, tekrar ışık yanıyor vs.. Epey kurcaladım ama bununla ilgili bir ayar bulamadım. Sonra da dedim niye dert ediyorum. Sonuçta eski arabalarda da iç lambalar bu şekilde kapılarla yanar söner. Eski araçlarımın hiçbirinde arabayı yıkatmaya geldiğimde iç aydınlatmayı kapattığımı hatırlamıyorum. Şimdi onların yanına parkları da koymuşlar. İyi de etmişler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201411 yıl comment_267411 sabitten kasıt takıp çıkarılmıyor. yapı olarak hepsi aynı, 18 somun üzerine krom kapakla 19 somun oluyor yada direk kapaksız tek parça 18ler var connectte filan. oynuyorsa bozulmuş gevşemiş demektir zaten. kriko takımının yanında aynı özel parçadan bizim araçlarda da var. denedim somunun yanına girmiyor bile. dediğiniz gibi şapkalar çıkmıyor ama o parçayı neden koymuşlar anlamış değilim. ucu tornavidalı olan L şeklinde bir anahtar aldım şapkalıları da şapkasızları da aynı anahtarla söküp takabiliyorsunuz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201411 yıl comment_267412 kriko takımının yanında aynı özel parçadan bizim araçlarda da var. denedim somunun yanına girmiyor bile. dediğiniz gibi şapkalar çıkmıyor ama o parçayı neden koymuşlar anlamış değilim. ucu tornavidalı olan L şeklinde bir anahtar aldım şapkalıları da şapkasızları da aynı anahtarla söküp takabiliyorsunuz.. Bende yok sanırım, fotoğraf varmı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201411 yıl comment_267494 Kumandadan kapı açmaya tek basışta şöfor kapısı, çift basışta tüm kapıların açılmasını denedim va çalıştı. Bu süper oldu, çok işime yarayan bir özellikti... Ancak içerden otomatik kilitleme çalışmadı. Üç kez kapa-aç yaptım ancak yemedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201411 yıl comment_267586 Bende yok sanırım, fotoğraf varmı fotoğraf yok ama videoda 10. saniyede adamın parmağına taktığı aparatın aynısı... kriko takılı köpüğün içinden çıktı. hatta pense ile ucunu kesip kısalttım biraz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201411 yıl comment_268120 merhaba arkadaşlar, kitapçığı okumama rağmen yeni öğrendiğim bir özelliği paylaşmak istedim. Otomatik park sistemi olan araçlarda, sinyal kolunu kullanarak hangi tarafta arama yapacağını ayarlayabiliyormuşuz . Paylaşımlık videolar kısmında, focusu 10 katlı bir binanın üstünde park asistanı ile park ettirdikleri bir video var. Onu izlerken dikkatimi çekti, kadın sağ sinyalı yaktı ve sinyal açıkken park yerini arttı. İçimden eli çarptı heralde diye düşündüm , fakat gayet bilinçli olarak yapılmış bir hareket . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201411 yıl comment_268121 merhaba arkadaşlar, kitapçığı okumama rağmen yeni öğrendiğim bir özelliği paylaşmak istedim. Otomatik park sistemi olan araçlarda, sinyal kolunu kullanarak hangi tarafta arama yapacağını ayarlayabiliyormuşuz . Paylaşımlık videolar kısmında, focusu 10 katlı bir binanın üstünde park asistanı ile park ettirdikleri bir video var. Onu izlerken dikkatimi çekti, kadın sağ sinyalı yaktı ve sinyal açıkken park yerini arttı. İçimden eli çarptı heralde diye düşündüm : fakat gayet bilinçli olarak yapılmış bir hareket : Doğrudur, ne tarafa sinyal verirseniz orada arama yapar. Sinyal verilmezse sadece sağ tarafta arama yapar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201511 yıl comment_279925 arabanın bagajını temizlerken yaklaşık 30cm uzunluğunda beyaz, bir ucunda antenlerin ucundaki gibi siyah plastik olan çubuk buldum. anten gibi ince. Araçla alakasız olarak önceki sahibinden mi kalmış yoksa araçla birliktemi geliyor? Öyle ise ne işe yaradığını çözemedim. Birde bagajın(hb) solunda çırtlı biyer var sağında da lastikli. aracı aldığımda buralar boştu. sağdaki ilk yardım çantası soldaki yer ise reflektör için diye düşündüm. Araç sıfır alındığında bu parçalar araçla birlikte geliyor mu? Öyle ise benimkilerin üstüne yatmış önceki sahibi Birde 1.0 ecoboostta dumpvalve varmı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201511 yıl comment_280010 arabanın bagajını temizlerken yaklaşık 30cm uzunluğunda beyaz, bir ucunda antenlerin ucundaki gibi siyah plastik olan çubuk buldum. anten gibi ince. Araçla alakasız olarak önceki sahibinden mi kalmış yoksa araçla birliktemi geliyor? Öyle ise ne işe yaradığını çözemedim. Birde bagajın(hb) solunda çırtlı biyer var sağında da lastikli. aracı aldığımda buralar boştu. sağdaki ilk yardım çantası soldaki yer ise reflektör için diye düşündüm. Araç sıfır alındığında bu parçalar araçla birlikte geliyor mu? Öyle ise benimkilerin üstüne yatmış önceki sahibi Birde 1.0 ecoboostta dumpvalve varmı? Yok sıfır alındığında bagajda hiç bir halt gelmiyor merak etmeyin. Satıcı kıyak geçerse trafik seti veriyorlar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201511 yıl comment_298789 gözünü seveyim benim eski focus2 nin, bunların bagajına birşey sığdırılmıyor hele o bagajın kolları yokmu zaten dar olan bagajı iyice kullanılmaz yapıyor bir bebek arabası sığdıramıyorum her kapanışta bu kollara takılıyor ince ince ayarlayıp anca kapatabiliyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın