Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Kullanım Tüyoları..

Featured Replies

• Yanıt 487
  • Görüntüleme 243,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mert Erçetin
    Mert Erçetin

Kapıların otomatik Kilitlenmesi Araca binilip kapılar kapatılır, Kontak anahtarı tüm kontrol ışıkları yanana kadar çevrilir, motor çalıştırılmaz!, Kapı kilit düğmesinden üç defa üst üste kilitleme u

• Alperen G.
    Alperen G.

keşke 9 kez takıp çıkartana kadar 1 kez takıp emniyetli şekilde gitseydiniz

• Bugün forumdan bir çok kişi aracından düşecek gibi...:)::)

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Halil Zengin yazdı:

arkadaşlar benim bu arabanın park halinde iken kapılar kilitlemeyi unutup kendiliğinden kapıları kilitlemesi ile bir sorum olacak. bazı yerlerde okudum kumandadan otomatik kilidi resetlemeyi. ama benin bu araç kapıları kendi isteği zaman kilitliyo. mesela araç karşımda duruyo park halinde ve kapılar kilitli. Kapıları karşıdan kumanda ile açıyorum. yaklaşık 1 dakka içinde tekrar kilitliyo. tekrar açıyorum tekrar kilitliyo. burda bi sıkıntı yok. Ama arabaya binip işden eve gidiyorum kapıları kilitlemeden karşıdan bakıyorum acaba kendi kendini kilitlermi diyo ama bu sefer de kilitlemiyo. bu sistemin böle çalışması normal mi yoksa benim araçtamı mı bi sıkıntı var

Bu zaten normal hali. Kafasına göre davranmıyor yani. Ha keşke şunu yapabilseydi. Araç içerisinde ve 20m etrafında kumandayı algılamadığında kapıları güvenlik nedeniyle kilitleseydi. Ama maalesef yok.

Şimdi araç kapalıyken kapıları kumandadan açtığınızda araç sizin bilerek ya da yanlışlıkla kapıları açtığınızı anlamıyor. Diyorki 1dk içinde kapıyı eliyle açık hale getirmezse geri kilitlerim. Ha siz kapıyı açınca zaten sorun kalmıyor.

Yanıtlama zamanı:

çok saçma bi sistemmiş:wacko:teşekkür ederim.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Halil Zengin yazdı:

Aslında güzel sistem ama eksik tasarlanmış sanırım. Araç içinde kumanda algılanmayınca marş basmıyorsa kumanda algılayıcı antenler kumandayı algılamayınca ve araçta uzaklaştığında kapıları kilitleyip camları kaldırabilir bence

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Doğan Kurban yazdı:

Bu zaten normal hali. Kafasına göre davranmıyor yani. Ha keşke şunu yapabilseydi. Araç içerisinde ve 20m etrafında kumandayı algılamadığında kapıları güvenlik nedeniyle kilitleseydi. Ama maalesef yok.

O da içeride yolcu olduğu zaman sıkıntı olurdu abi. Araç içinde çocuk ya da kedi köpek olursa iyi olmaz. Yaz aylarında yaşanan sorunlar malum.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Semih O. yazdı:

O da içeride yolcu olduğu zaman sıkıntı olurdu abi. Araç içinde çocuk ya da kedi köpek olursa iyi olmaz. Yaz aylarında yaşanan sorunlar malum.

Ya illaki devreden çıkartmak için bir ayarı olurdu. Mesela kumandadan aktif etme gibi. Kumanda programlanabilirdi. Mesela nasıl kumandadan açma tuşuna 1 kere basınca sadece şöför kapısı açılıyor programlarsan. Aynı öyle yapılabilir bence

Yanıtlama zamanı:
40 dakika önce, Halil Zengin yazdı:

Neresi saçma? 

İlk oto kilitin anlamı 'Yanlışlık Açma Önleme Sistemi'  

Sizin istediğiniz ise 'Sürücüm araba sürmeyi biliyor, arabayı kitlemeyi bilmiyor sistemi' :D 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.