Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201610 yıl comment_358646 Malumunuz burada http://anasayfa.focusclubtr.com/anket-st-gorunumlu-focus-alir-miydiniz/ anket yapmıştık. Önce sonuçlarına bakalım; %86 bu fikre (ST görünümlü model) olumlu yanıt verirken %14 olumsuz yanıtlamış. Bu durum kesinleşti. 1.5 TDCI Powershift ve 1.0 Ecoboost A/T ile gelecek. ST LINE ismine sahip olacak, fiyatı ise daha önce söylediğim gibi Titanium seviyesinde olacak. Görseli yok,tek bilinen ST gibi gözükecek olması. Bekleyip göreceğiz NOT: Avrupa bazlı bir çalışma değil, yabancı sitelerde aramayın anacım, ilk siz duyuyorsunuz! Örnek görsel: Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201610 yıl comment_358654 bu bence iyi bir haber hocam inşallah kısa sürede gelir ama sadece görünüşle olmamalı motorda bir iki değişiklik olabilir mesela opel ve renault 1.6 dizel 160bg motoru gibi bir motorlar gelse daha iyi olacağını düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201610 yıl comment_358655 Buna binecek vatandaş neden dizel alsın ki ecoboost 1.5 daha cazip olabilir . Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201610 yıl Yazar comment_358664 Bu politika size neyi hatırlatıyor? Megane GT vs Megane GT Line vs Megane Icon Focus ST vs Focus ST Line vs Focus Titanium Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201610 yıl comment_358665 Aha, artık fabrika çıkışı "mış gibi" araçlarımız olacak. Böyle müşteriye böyle model gamı. Süper Türk işi... Yahu hiç değilse Özer'in yazdığı gibi 1.0 140 PS ya da 1.5 182 PS motorlarla gelsin. Hatta sade bu motorlar gelsin varsın ST Line olmayıversin. Ya da adı da ne bileyim "Sport" olsun, ya da SE (bkn. Sport Edition). ne kadar kopya olmuş. Saçmalığın daniskası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358675 Aha, artık fabrika çıkışı "mış gibi" araçlarımız olacak. Böyle müşteriye böyle model gamı. Süper Türk işi... Yahu hiç değilse Özer'in yazdığı gibi 1.0 140 PS ya da 1.5 182 PS motorlarla gelsin. Hatta sade bu motorlar gelsin varsın ST Line olmayıversin. Ya da adı da ne bileyim "Sport" olsun, ya da SE (bkn. Sport Edition). ne kadar kopya olmuş. Saçmalığın daniskası. O değil de 1.6 eb lerin her şartta bi adı olmalıydı baştan beri. Besleme gibi adını duyan yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358719 Şerefsizim benim aklıma gelmişti Bakınız, 30 Ekim 2015 tarihli mesajımda ne demişim: "Mondeo vignale gibi bir modelin neden var olduğunu anlayamayan ben için; st'yi 1.5 motor ile satmak da mantıksız gelmiyor hani Hiç değilse "ST line" gibi paket falan olsa fena mı olurdu. Ben şahsen mevcut focusun tasarımını pek de başarılı bulmuyorum. ST ise muhteşem görünüyor. Satışlar adına iyi bir tercih olabilirdi." 6 saat önce, Yakup Çağatay said: Bu politika size neyi hatırlatıyor? Megane GT vs Megane GT Line vs Megane Icon Focus ST vs Focus ST Line vs Focus Titanium Biliyorsun, Golf R vs Golf R Line vs Golf Highline şeklinde Avrupada hep var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358730 "mış" gibi olayına temelde katılıyorum... ama bu performansı önemsemeyen, ama güzel çekici bir arabam olsun diyen adam için bir fırsat. neden gidip düz Focusa binsin, orası burası siyah plastik kaplı arabaya? BMW M paket, Mercedes AMG paket, Audi S Line yapıyor da "mış" gibi olmuyor mu? pek tabi ki oluyor... bence gayet güzel bir hareket, mal gelsin daha çok çeşit daha geniş ürün gamı gelsin, isteyen istediğini alsın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358735 15 dakika önce, Mert Yürüyen said: "mış" gibi olayına temelde katılıyorum... ama bu performansı önemsemeyen, ama güzel çekici bir arabam olsun diyen adam için bir fırsat. neden gidip düz Focusa binsin, orası burası siyah plastik kaplı arabaya? BMW M paket, Mercedes AMG paket, Audi S Line yapıyor da "mış" gibi olmuyor mu? pek tabi ki oluyor... bence gayet güzel bir hareket, mal gelsin daha çok çeşit daha geniş ürün gamı gelsin, isteyen istediğini alsın. Otosan bunun ne kadar farkında acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358737 Gelsin tabi ya uğraştırıp durmasınlar beni [emoji3][emoji3][emoji3] Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358741 sırf saran koltuklar için bu paketi alabilirim. sunroof ve bi-xenon olmazsa olmaz geri kalan teferruat. bide buna koltuk soğutma koyacaklar astradaki gibi tadından yenmez Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358748 ST-2 Pack içinde bixenon yok malesef... oradna golü yedik yine. ama halledilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358750 bence satılır hatta tüketici olarak bu paketi alabildiğimiz gibi istediğimiz motor ve şanzıman seçeneğini alabilmeliyiz şahsım adına manuel 6 ileri hb stline paket +sunroof bixenon 2.0 tdci bir araç alabilsem düşünebilirim aracımı değiştirmeyi gidiyorum bakıyorum bazen bayilere test ediyorum satış personeli sizde ne var deyince bu sefer benim arabayı o test ediyor ben olsam değiştirmezdim dediği cümleleri duyunca malesef değiştiremiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358752 22 dakika önce, Serdar yaman said: Gelsin tabi ya uğraştırıp durmasınlar beni Aynen bence de. Oldu olmadı, sök tak. Orda var mı burada yokmuş onun orası öyleymiş. Amaaan direk gidip alınır. Hem orjinalin yeri ayrı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl Yazar comment_358754 Beyler konuları karıştırmayın aman. St2 vs Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın