Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2018 Yeni Kasa Mk4 Focus Test Ediliyor (Casus Çekimler)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Serkan Z. yazdı:

Fiesta'da solda kullanıyoruz bir problem yok abi. Aslında Ford'un seni memnun etmesi biraz ütopik bir fikirmiş gibi geliyor bana. Gül gibi 1.5 tdci arabanı yerden yere vuruyorsun. Her fırsatta sanki "Biri alıp gitse de (Allah korusun) yenilemek için bir bahane doğsa." der gibi sağa sola bırakıp işe gidiyorsun. Ford'a ve arabana karşı çok sert tavırların var. :P:aman:

Yakıt alırken kapıyı bariyere çarpmıyor musunuz ? 

Bir arabanın depo kapağı trafiğin aktığı yönde olmalı. Fiesta esasen ingiliz tasarımı olduğundan deposu solda bize ters kalıyor. Sıkıntı değil ama 3 nesilde sağda olan depoyu sola almanın mantığını bir anlayabilsem. Bunun için ciddi bir sebep olmalı bence.. Mazda 2m eski fiestam ve honda jazzım soldan depo kapaklı idi. Hepsinde istasyonun bariyerine çarpmışlığım vardır. Tamam ben ampul olabilirim ama standart kullanıcı sayılırım. Bu ihtimal var yani.. 

Daha ne yapayım güzel bir şey geliyor demişim :D:D

• Yanıt 555
  • Görüntüleme 228,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinan yücel
    sinan yücel

Yakında kamuflajlı olarak 2. ele düşecek...

• Görüyorum ki forumdaşlarım 140-150.000 TL'lik yeni bir Focus tarif ediyor.

• Dikkat ettim.Izgara mevcut tıtanyum ızgarasının ters çevrilmiş hali. Eldeki ızgaralar ziyan olmasın diye herhalde.  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
25 dakika önce, Serkan Z. yazdı:

Mercedes'te bile Fiesta ekranı var. BMW Yeni 5 serisinde gömülü ekranı konsolun üzerine taşıdı. Trend bu yönde ilerliyor. Ayrıca her değişiklik biz kullanıcılar tarafından yadirgansa da bitmiş halini görünce canlı canlı çok kısa sürede alışıp seviyoruz. (Yeni Fiesta direksiyonu tuş takımları hariç :))

--3 dakika sonra eklendi--

Tasarladığım opsiyonlar cam tavan, B&O ve navigasyon bana yeter. Kuvvetli bir dizel powershift ile tadından yenmez. 

sedan kasa 150 hp ecoblue 8 ileri şanzıman, led far, cam tavan, b&o, (kuga stline daki gibi bir konfor paket).

Aklımdaki mk4 bu umarım beklediğimiz gibi gelir :) 

Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, H. Cenk yazdı:

Yakıt alırken kapıyı bariyere çarpmıyor musunuz ? 

Biraz uzak duruyoruz bariyere. Zaten çok yanaşınca pompacı arkadaşlar kaportaya sürünerek geçiyorlar arabanın yanından. Böylece onlara da bu zevki yaşatmamış oluyoruz. :)

Yanıtlama zamanı:
57 dakika önce, H. Cenk yazdı:

Depo kapağı solda araba alacaksam gider capon alırım. 

BU saçma değişiklik niye anlamadım ? 

Onun dışında güzel bir şey geliyor gibi. 

Cenk abi hersey bitti de buna mi takildin allasen ?

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Mert Yürüyen yazdı:

Cenk abi hersey bitti de buna mi takildin allasen ?

Benim asıl takıntım fiyat olacak :D:D:D

Yanıtlama zamanı:
Bir pürüz çıkmazsa Fiesta'yı yarın satıyoruz. Focus'u kıza verip bir müddet tek araçla(hatta ben arabasız diyebilirim) idare edeceğiz. Pusuya yatmış vaziyetteyim sedan için. 

Şimdiden hayırlı olsun, Serkan,
Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, Bekir B. yazdı:

Şimdiden hayırlı olsun, Serkan,

Sağolasın abi. Bakalım bir müddet böyle devam edelim dedik. Zaten kızın gözü de Focus'taydı ne zamandır. Yok bastın mı koltuğa yapıştırıyormuş. Rampada Fiesta gibi bayılmıyormuş falan her gün ajitasyon yapıyordu. Fiesta'sı da 1.6 105 ps halbuki.

Serkan Z. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu sefer sedan ve üzerinde üst seviye LED (sallıyorum, bunda yıkama var diye) aydınlatma var.

Fazlası:  https://anasayfa.focusclubtr.com/simdi-focus-zamani-timetofocus-2018-focus-mk4/

2018 ford focus spy_14.jpg

2018 ford focus spy_33.jpg

2018 ford focus spy_28.jpg

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Adem Kazıl yazdı:

Sedan çok iyi duruyor.

aynen mondi'ye xl dersek buda L gibi duruyor :) bence ideal bide güçlü bi hp yüksek motor on numara olur..

'' Hilmi bunu beğendi '' :)

@Yakup Çağatay daha önce paylaşılan sedan fotolarından sanki farklı gibi araba bu son paylaştiğin resimlere bakınca gibi geldi bana ? 

okan ali tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
4 dakika önce, okan ali yazdı:

@Yakup Çağatay daha önce paylaşılan sedan fotolarından sanki farklı gibi araba bu son paylaştiğin resimlere bakınca gibi geldi bana ? 

Aynı yahu :)

Yanıtlama zamanı:

Göz alışıyor o zaman bide çıplak görsek daha net konuşulur :)

Yanıtlama zamanı:

Sedan yakıyor ortalığı. Ledler ve jant çok güzel göstermiş. Böyle bir jantla gelirse titanium donanım gerçekten harika olur.

Yanıtlama zamanı:

S60ın boyutları daha fazla olanı sanki.Sedanın çok sevileceğini düşünüyorum

Yanıtlama zamanı:

Sedan yıkılıyor, kuvetle muhtemel aksesuar listesinde bu jant yeni olarak yerini alacak ilk bakışda göze güzel geldi.

Son resimdeki arabanın far dizaynı değişik ve gündüz ledinde sinyal kayar şekilde sanırım. 

Opsiyon listesinde bumu olacak yoksa thor çekici şeklindeki farmı? 

Normalde sabırsız biri değilimdir ama şu son resim beni heyecanlandırdı, artık şu kamuflaj kalksın ve TR ye ne gelecek&gelmeyecek şekilde fikir fırtınası yapalım :) 

Edit: Birdaha baktım fotoya, Abi çok iyi yaaaa :)

Misafir tarafından düzenlendi

Misafir
This topic is now closed to further replies.

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.