Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 5 dakika önce, Turhan Onat said: Direksiyon üzerindeki F1 motor vites kulakçığı önceden de var mıydı? Yoktu, yeni başladı Ford. Makyajlı Focus,C-max ve Mondeo derken sıra Kuga'ya geldi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Canlısı daha hoş duruyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 8 dakika önce, Yakup Çağatay said: Canlısı daha hoş duruyor Bence de.Ne yahu ben farlardan bahsediyorum arkadaş. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 11 saat önce, Yakup Çağatay said: Ben arkasına daha alışamadım Önü zaten aylar öncesinden belliydi göz alıştı Edge'in yarısı kadar stop koysalardı daha iyi olabilirdi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 11 saat önce, Semih G. said: Bir tek ben beğenmedim sanırım Ben hala (bu araca özel değil) elektrikli el frenine takıntılıyım. Bir türlü alışamadım ona, büyük ihtimal ile eski kafalılık yapıyorum ... farkındayım ama nasıl desem? Sevemedim onu ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 17 dakika önce, Kaan Yagizer said: Ben hala (bu araca özel değil) elektrikli el frenine takıntılıyım. Bir türlü alışamadım ona, büyük ihtimal ile eski kafalılık yapıyorum ... farkındayım ama nasıl desem? Sevemedim onu ... Kesinlikle aynı fikirdeyim,arabanın bir parçası eksikmiş gibi duruyor o eksikte ufacık bir tuşla dolmuyor benim gözümde. Şöylesi varken küçücük bir tuşa mı emanet edeceğiz 2 tonluk arabayı Genel anlamda ise Kuga, bir Tuscon'un yada ne bileyim Kadjar'ın,Qashqai'nin uyandırdığı heyecanı uyandırmadı bende. En basit tabirle ''kaba'' buldum ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 6 dakika önce, Semih G. said: Genel anlamda ise Kuga, bir Tuscon'un yada ne bileyim Kadjar'ın,Qashqai'nin uyandırdığı heyecanı uyandırmadı bende. En basit tabirle ''kaba'' buldum ben. SUV diyorsun yani, olması gereken Gerçi artık böylesi de var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 16 dakika önce, Yakup Çağatay said: SUV diyorsun yani, olması gereken Gerçi artık böylesi de var Valla olması gereken bu mudur bilmiyorum ama bana yukarıda saydıklarımın hepsi aynı geliyor(sınıf olarak) o yüzden aynı kefeye koyarak beni daha çok cezbedenleri sıraladım. He param olsa hiç birini almam orası ayrı İyi olmuş evoque'nin üstünü kesmeleri,arka camı çok biçimsiz duruyordu zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 37 dakika önce, Yakup Çağatay said: SUV diyorsun yani, olması gereken Gerçi artık böylesi de var Arka koltuk kafalıkların arkasında tilt rollover barlar var ... 3" Cabriolet'lerde yıllardır kullanılan teknoloji ... araç takla attığında barlar airbag gibi patlayıp insanların ezilmemesi için "yaşam üçgeni" oluşturuyor. Rover'in Evoque Cab. ile ilintili eleştiri almasının temel nedeni'de biraz bu. BMW'den rollover bar'ları alıp aynen koymuşlar. İyileştirme / geliştirme çabası : 0 ... hatta bununla ilgili süren bir "tartışmaya" ben de katıldım. 3" serisinde A direği (ön cam çerçevesi) ile rollover bar arasındaki mesafe Evoque'ye göre çok daha kısa, yani arka kafalığın arkasından yükselen bar (SUV'ye göre daha aşağıda oturan) 3" müşterisinin kafasının epey üzerinde kalıyor. Ama Evoque'da bu aralık (A Direği ile Rollover arası ) daha fazla, yani açı daha dar ... yani rollover bar teknolojisi 3"kasada olduğu kadar etki göstermeyebilir. Rover "Arka koltukta 1,80'lik yolcu oturursa ne olacak?" sorusuna kem-küm dışında cevap veremiyor ... bir - iki "sivri" bu konuda -Araçlara uyarı koyarız, arka koltuğa uzun boylu kimse oturtmayın deriz!" felan diye gevelediyse de B.S tabi ki ... olur mu öyle şey? ...sonuç? Rover "Bakalım, uyarı için teşekkürler!" dedi ... umarım bakar ve birilerinin kafası kopmadan da çözüm üretirler. İşin dibi : Tavanı kestim, ortamı ferahlattım demek ile olmuyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2015 Kokpitin elden geçmesi iyi olmuş, fare TV gibi orta ekran komikti, şimdi biraz daha iyi. Ama yine de bir eksiği var bu arabanın, adını koyamıyorum... Ve ayrıca... Peki tamam Ford'un kızı daha güzel... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2015 3 saat önce, Cem Boneval said: Ve ayrıca... Peki tamam Ford'un kızı daha güzel... Ford un kızı bir youtube fenomeni olan Meghan Rienks. İsteyen sosyal ağlarda takip edebilir.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hamza Atmaca Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2015 Bu abi Türk olabilir mi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2015 32 dakika önce, Hamza Atmaca said: Bu abi Türk olabilir mi Daha çok Meksika'lı tipi var. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hamza Atmaca Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2015 32 dakika önce, Hamza Atmaca said: Bu abi Türk olabilir mi Daha çok Meksika'lı tipi var. [emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2015 Bunun adı Guillermo ama nereden meşhur bilmiyorum. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap