Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

MCA için Siyah DRL Halojen Far

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
28 September 2015 - 22:39 tarihinde, Semih O. yazdı:
ben de o yüzden peşin peşin uğraşmam diyorum işte.

Yav uğraşacak bişe yokki zaten. Adam herşeyini ayarlıyor arabana takıyor hayırlı olsun diyor. Sen de keyifle kullanıyorsun. Buluşmaya gelirsen ben seni razı ederim.

• Yanıt 83
  • Görüntüleme 14,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eveeeet ben de farlarıma kavuştum sonunda. @Kaan Yagizer abi tekrar teşekkürler epey başını şişirdim, senden başkası uğraşmazdı hakkaten.      Beni oralarda yalnız bırakmayan @Mert

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Hayırlı olsun, ne diyicem ... sigortana farları ekletmeyi unutma olur mu? 10-15 lira fark ödersin ama poliçende olduğu için farın (atıyorum) taş gelip kırılsa sigorta karşılar, poliçeye ekletmezsen fa

• Focus özellikle c sınıfında en güzel led tasarımına sahip araç bence... Aslında bakarsan dümdüz, kısa bir led çizgisi başka birşey değil. MK3'teki daha uzundu ama yine de çok farklı bir tasarım değild

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yav uğraşacak bişe yokki zaten. Adam herşeyini ayarlıyor arabana takıyor hayırlı olsun diyor. Sen de keyifle kullanıyorsun. Buluşmaya gelirsen ben seni razı ederim.

Ben de ondan korkuyorum zaten abi :zha:

Yanıtlama zamanı:

Pek bişe yapmıycam zaten. Karşına geçip selektör atcam. O yeter sana. Zehir etkisini hemen gösterir

Yanıtlama zamanı:

Semih Bey'le aynı fikirde olan bir ben mi varım. MCA'nın xenonları bence tasarım olarak sıkıntılı (çirkin diyeceğim ama dilim varmıyor :) ). İlla xenon olacak ise ST versiyon belki. Ben derim ki hiç gerek yok xenon ile uğraşmaya. Sonuçta yarı fiyatına sıfır far alıyorsun, garanti etkilenmiyor, TUV sorunu yok, tesisat ile oynamıyorsun, far motoru değişmiyorsun vs. Far yıkaması olmayan çakma mercekli xenon ile ben olsam uğraşmam.

Yanıtlama zamanı:

Hiçte bana çirkin gelmedi yapınca mükemmel oluyor bana göre tabiki

622b994553d5981a5b9c0d8dec39a80d.jpg286c1af3c22cc358e446c818f86ca6d4.jpgc0799a6ffdc94396911f11c46f59e1fc.jpg

Yanıtlama zamanı:

Dediğim gibi siyah siperli ST versiyon biraz daha iyi. Sizin çalışma da gayet başarılı olmuş. Ama yine de orjinalinde merceğin etrafındaki halkalar çok belirgin ve iç içe halkalar bana tuhaf görünüyor. Far sanki sanayide toplanmış gibi duruyor. İşlevine bir şey diyemem. Ama bence en güzeli ve parasını en çok hak edeni kırmızı olanı. 

d0zznV.jpg

52rr8j.jpg

0Ljj79.jpg

zYvvm6.jpg

Yanıtlama zamanı:

gelme semih, canini seven kacsin gelmesin :) 

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Vallahi olmadı ... ama cidden tembellik değil, yapacak o kadar çok iş var ki ... resmen gün yetmiyor. Farlar öyle mahsun, küskün ... kutularında yatıyor. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
3 dakika önce, Kaan Yagizer said:

Vallahi olmadı ... ama cidden tembellik değil, yapacak o kadar çok iş var ki ... resmen gün yetmiyor. Farlar öyle mahsun, küskün ... kutularında yatıyor. 

Tahmin ediyorum abi, zırt pırt rahatsız etmek istemiyorum kusura bakma.

Yanıtlama zamanı:

N.P ... İstanbul'a geldiğinde senin kuZu'da deneriz artık ... bize de o farları mıncıklamak için sebep olur :) 

Kaan Yagizer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
3 saat önce, Kaan Yagizer said:

N.P ... İstanbul'a geldiğinde senin kuZu'da deneriz artık ... bize de o farları mıncıklamak için sebep olur :) 

Benim niyetim var aslında. Senin uygun olduğun bir cumartesi hoplaya zıplaya gelirim, denemekle kalmaz alır giderim abi eğer başka  bir plan yoksa :)

Yanıtlama zamanı:

Sıkıntı yok, hallederiz ... daha önce yazdığım gibi, bize de farları denemek için neden çıkar.

Müsait olduğunda haber verirsin, ayarlama yaparız. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.