Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90804 Araclarin ne zaman gelecegi konusunda bi duyumunuz var mi peki? Ay sonu diye duydum . Trend şu bu alt donanımlar temmuz sonu gelir ağustos başı satılır diye umuyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90915 Hollanda'dan bir 1.0 EB testi daha... Enine boyuna zorlamışlar. Minik motorun sesine dikkat (çok konuşan sürücüye duymazdan gelin) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90921 Spor araç motor sesi gibi çıkıyor maşallah. O motorun sesimi, özel bir seslendiricimi var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90926 Bu da auto-motor-sport dergisinin Almanca versiyonu 1.0 EB testi, pdf olarak indirebilirsiniz, Almanca olmasa bile bazı grafikler ve görseller ilgi çekici olabilir. http://www.ford.de/cs/BlobServer?blobtable=MungoBlobs&blobcol=urldata&blobheadervalue1=attachment;filename%3D%22AutoMotorSport_Dreiklang.pdf%22&blobheadervalue2=abinary;charset%3DUTF-8&blobheadername1=Content-Disposition&blobheadername2=MDT-Type&blobheader=application/pdf&blobwhere=1214424124729&blobkey=id Testten bazı alıntılar: "Motoru çalıştırmak üzere düğmeye basıyorum, marş motoru dönüyor, çalışıyor gibi oluyor sonra sessizlik. çalışmadı galiba diye parmak yeniden düğmeye uzanıyor, o sırada devir saati gözüme ilişiyor 900 dd'da sabitlenmiş. Motor çalışmış, ama duyulmuyor. ancak havalandırmayı kapatıp dikkatli dinleyince derinden bir ses geliyor" "Kesinlikle 4 silindirliden daha sarsıntılı çalışmıyor, ses duymak için de gazı bayağı köklemek gerekiyor. O zaman da çıkan homurtu kulağa hoş geliyor." "Peki 1400 kiloluk aracı yürütebilecek mi? İlk kalkışta tüm az silindirli motorlarda olduğu gibi bunda da biraz gaza asılmak lazım, ilk kalkışlarda 200 dd makul, alıştıkça 1500 dd ile başarılabiliyor." "3000 dd geçmeden vites değiştirmek istiyorsanız, ki bu trafikte akmak için fazlası ile yeterli, devir saatini takip etmek lazım, çünkü motor sesinden bir şey anlaşılmıyor." "200 Nm'ye ulaşam tork etkili bir çekiş sağlıyor. Bazı 4 silindir 2.0 motorlarda bile bu torkun olmadığı düşünülürse, ve mesela VW Up'taki 1.0 motorun 75 HP ve sadece 95 Nm ürettiği hatırlanırsa, bu güçlü çekiş hiç de şaşırtıcı değil." "180 km/h hıza kadar motor hiç zorlanmadan ulaşıyor, özellikle otoyollarda bunun için biraz devirli kullanmakta yarar var." "Tabii performanslı kullanımlarda yakıt tüketimi artıyor. Bizim ekonomik kullanma parkurumuzda elde ettiğimiz değer 5,3l oldu, 1.6 kardeşinden sadece 0,1 l daha düşük, ortalama test tüketimi 7,5l dolaylarındaydı, 1.6'da bu değer 8,11 olmuştu." "Yakıt tülketimleri aynı bile olsa küçük motor daha kolay devirleniyor, daha iyi çekiyor, kullanması çok daha eğlenceli ve keyifli." Bir de ölçüm değeri, 4.viteste 60-100 km/h 1.0 ile 9,8 saniye, 1.6'da ise 12,8. Yeterince açık değil mi? Sonuç: ***** Ford bu sefer medyayı iyi besliyor... Haziran 19, 201214 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90936 Hollanda'dan bir 1.0 EB testi daha... Enine boyuna zorlamışlar. Minik motorun sesine dikkat (çok konuşan sürücüye duymazdan gelin) , Video başlığı 1.0 ecoboost trend diyor. Fakat jantlar tit jantı. Otosan bize fena kazık atıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl Yazar comment_90939 Yok ümit öyle bişey kriter video başlığı degil canım aracınızın janti titanium jantı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92774 arkadaşlar selam nihayet beklediğimiz arac geliyor FOCUS III Y.TIT 4K 1.0 ECOBOOST 125PS SMART PAKET+TEKNO PAKET, SEKER KIRMZ+GRI KUMAS SEKER KIRMZ 11 temmuz geliş tarihi hayırlı olsun 1 tane atmıslar Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92777 arkadaşlar selam nihayet beklediğimiz arac geliyor FOCUS III Y.TIT 4K 1.0 ECOBOOST 125PS SMART PAKET+TEKNO PAKET, SEKER KIRMZ+GRI KUMAS SEKER KIRMZ 11 temmuz geliş tarihi hayırlı olsun 1 tane atmıslar Bence de hayrını görün... Fiyatlardan haber ver mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl Yazar comment_92779 Ben alıyorum ayırtın lütfen Uhhuuuuuuuu Edit: sedanmış istemiyorum Tekno ve Smart : net icerik belli mı ? Donanım konusu litfen Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92780 Bence de hayrını görün... Fiyatlardan haber ver mı? henüz yok. yakındır p.tesi belli olur muhtemelen Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92781 arkadaşlar selam nihayet beklediğimiz arac geliyor FOCUS III Y.TIT 4K 1.0 ECOBOOST 125PS SMART PAKET+TEKNO PAKET, SEKER KIRMZ+GRI KUMAS SEKER KIRMZ 11 temmuz geliş tarihi hayırlı olsun 1 tane atmıslar bu kadar tesadüf olur demin tlfnu kapattım burdaki bayiyle görüşüyordum. Dediklerine göre temmuz başı sipariş almaya başlanacak, teslimatlar ağustos ortası gibi olurmuş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92782 Ben alıyorum ayırtın lütfen Uhhuuuuuuuu Edit: sedanmış istemiyorum Tekno ve Smart : net icerik belli mı ? Donanım konusu litfen test aracı olarak atmıslar Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92788 Tekno ve Smart : net icerik belli mı ? Donanım konusu litfen Yeni Focus araçlarımızda SONY müzik sistemi, serit takip sistemi ve seritte kalma yardımcısı, sürücü dikkat takip sistemi, otomatik uzun far, kör nokta uyarı sistemi gibi yeni teknolojileri devreye alıyoruz. ama bunlar hangisi tekno hangısı smart henuz bılgı yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92792 Yeni Focus araçlarımızda SONY müzik sistemi, serit takip sistemi ve seritte kalma yardımcısı, sürücü dikkat takip sistemi, otomatik uzun far, kör nokta uyarı sistemi gibi yeni teknolojileri devreye alıyoruz. ama bunlar hangisi tekno hangısı smart henuz bılgı yok Yani bu sony de standart olmayacak anladığım kadarıyla... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92794 Yani bu sony de standart olmayacak anladığım kadarıyla... evet ahmet SONY+ ops Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın