Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 13 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Yeap, her yerde ?Evet az önce buldum. Şimdi bitti izlemem. Biz bi ara Mondeo'ya odaklanmıştık. Ben şimdi söyleyince eşim hatırlattı. O izlemişti o dönemde senin videoyu. Sonra bana senin izlenimleri aktarmıştı. "Motor arabayı çok iyi taşıyor."demişsin. Mondeo ile aradaki fiyat farkını vermeye değmez falan dediğini söylemişti. ? "1.5 tdci powershift'in keyfini tatmadan önce baksak 1.6 tdci alınabilirdi ama 1.6'nın performansı çok yetersiz boş ver." demişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Aynen abicim Teşekkür ederim efem her ikinize de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Rica ederiz.☺ 1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Dün görünce arabayı uygun yere çekip biraz izledim çaktırmadan etrafında biraz dolandım. Bir karede resim çektim. Çok cezbetti beni 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 14 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Normali yetmezmiş gibi bir de NERO'su gelmiş Bir arabaya Nero adını verip sonra da beyaz ile lanse etmek Not: italyanca nero siyah demek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 1 saat önce, H. Cenk yazdı: Bir arabaya Nero adını verip sonra da beyaz ile lanse etmek Not: italyanca nero siyah demek. Boş işler bunlar, aklı evvel birkaç yönetici kendince eğleniyor. Tarihte bugün kısmında okuruz ileride, hatta belki o kadar bile olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap