Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2011 Bu arada güç iafdelerinde Otosan'ın kafası karışmış Dizel 85 kW ve 115 BG EB 134 kW ve 180 BG Bizdeki BG Angloamerikan HP ile uyumlu, buna göre çevirirseniz 85 kW = 114 HP veya 115 PS 134 kW = 180 HP veya 182 PS (Lan oğlum Cem işin mi yok gecenin bir saatinde uğraşıyorsun böyle abuk detaylarla) Aynen 115 yazıldığına dizel , ecoboost da 182 yazılmalı... Bunu mail atacaktım unutmuşuz.... Yarın mail atalım ford'a diyecem ama dillere 180 olarak geçen detayı değiştirirler mi ? Bilemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2011 Olması gereken 178Hp olsaydı ve onlara "doğrusu 178 olmalı" deseydin sanmıyorum ama 182Hp yi -baskı vs maliyetleri sorun olmayacaksa- kabul edebiilrler sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2011 Birde her yabancı detayda 182 olarak geçiyor çünkü dizel ve diğer motorlar bu değerde verilmiş..Neyse bi deneyelim bakalım yarın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2011 Harikasınız.. Keyifle hevesle ve sıkılmadan okudum incelemenizi Keşke İstanbuldan Anlatyaya göç etmeseymişsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2011 Ellerinize sağlık çok güzel ve ayrıntılı bir inceleme olmuş. Aracınızı iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2011 Keyifle bir solukta okudum. Elinize emeğinize sağlık bu çok güzel, detaylı ve objektif incelemeniz için. Aracınızda hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız vede cezasız keyifli sürüşler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Sevgili Cem Abi; Bugüne değin okuduğum en güzel incelemelerden biri,teşekkür ederim. Makale tadında okudum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Süper bir inceleme teşekkür ederiz :claps: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Cok guzel olmus , ellerinize saglik .. Bende yakin bi zamanda yeni Focus'u test etmeye gitcem, fotolari paylasirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Bugün itibariyle 2. kez ecoboost testine çıktım,niyetimiz hatta kararımız dizelde olsa test sürüşünü ecoboost la yapmak daha zevkli geliyor 5 dk lık adrenalın bıle haz veriyor insana.araç manueldi ama 3. vitese aldığınızda otomatik vites konforuna ulaşıyorsunuz.50-160 a kadar kesintisiz güç.Dizeldeki kısa aralıklı şansımandan sonra ecoboostta resmen uzun hava çalıyorsunuz gibi hissettiriyor uzadıkça uzuyor focus.Şunuda ekliyim o araçta yakıt tüketiminde fabrika verilerini tutturmak imkansız sebebide çok açık sanırım söylemeye gerek yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 sedan neden tercih etmediniz..anlayamadım ecobost un sedanı var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 sedan neden tercih etmediniz..anlayamadım ecobost un sedanı var mı? Neden sedan tercih etsin ? Var tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Neden sedan tercih etsin ? Var tabi cem abi ye benim kanaatim ve kişisel düşüncem sedan daha çokk yakışır..hb sanki daha çook gençlere,tek yaşayanlara hitap ediyormuş gibi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Yok canım Pek ilgisi yok zevk işi bu Kompakt bir araç HB olmalıdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Kompakt bir araç hb olmalıdır lafına katılmadan edemiyorum ama, sedan da yakışıklı değil mi? Focus 1, Focus 2 bir araç alacak olsam hb daha çok düşünürdüm, ancak F3 e sedan'ın daha çok yakıştığını düşünüyorum, tamamen arka stoplar yüzünden, öncüsü olduğu bir uygulama olan stopları arka direklere koyma işinden vazgeçmese arka tasarımı belki de daha heybetli, focusa daha çok yakışan ve bundan daha şık bir tasarıma sahip bir Focus 3 hb ortaya çıkabilirdi. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap