Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Sizin farda da buğu var ya benim ilk farlarda vardı değişti şuan yenilerde de var demekki herkeste var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Sizin farda da buğu var ya benim ilk farlarda vardı değişti şuan yenilerde de var demekki herkeste var bende yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 bende yok Vardir vardirr 1-2 saat farlar acik kullan arabayi park edince sinyallerin oraya bak abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 5 saat açıkta gittim sıkıntı yok Her İskenderun'a gittiğimde o şekilde gidiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 5 saat açıkta gittim sıkıntı yok Her İskenderun'a gittiğimde o şekilde gidiyorum Bigun bulusalim abi senle 2 dkda degistiriyim farlari 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Bigun bulusalim abi senle 2 dkda degistiriyim farlari Hadi len senin geçtiğin yoldan geçmeyim ben durum vahim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Hadi len senin geçtiğin yoldan geçmeyim ben durum vahim Plakani gizlesen bile teybinden tanirim valla neyse konu dagilmasin ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Sizin farda da buğu var ya benim ilk farlarda vardı değişti şuan yenilerde de var demekki herkeste var Galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Araç çok güzel, tüketim de çok iyi. Ben ne kadar efendi kullanmaya çalıştıysam da 6,5 L/100km altına inecek kadar kibar olamadım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Hakkaten güzel araba güzel yakıt daha ne istenebilirki keyifle binin.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Araç çok güzel, tüketim de çok iyi. Ben ne kadar efendi kullanmaya çalıştıysam da 6,5 L/100km altına inecek kadar kibar olamadım. İnat ve sabırla kibar olmayı denedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Hakkaten güzel araba güzel yakıt daha ne istenebilirki keyifle binin.. Çok teşekkür ederim hakikaten güzel araba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Forumda yazılan herşey çok faydalı bilgiler içeriyor emeği geçenlere teşekkürler. Kafamda istediğim araç hemen hemen belirmeye başladı 1.6 ecoboost + powershift Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Forumda yazılan herşey çok faydalı bilgiler içeriyor emeği geçenlere teşekkürler. Kafamda istediğim araç hemen hemen belirmeye başladı 1.6 ecoboost + powershift Gelince / gelirse alırsınız. Bizde dizel + powershift alırız belki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Forumda yazılan herşey çok faydalı bilgiler içeriyor emeği geçenlere teşekkürler. Kafamda istediğim araç hemen hemen belirmeye başladı 1.6 ecoboost + powershift Olsa keşke, Volvo aynı motora PS koyuyor ama Ford'da tık yok. Olacağına dair en ufak bir emare dahi yok, çift kavramalıdan geçtim klasik otomatik koysalar ona da razı olacağız ama o bile yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap