Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Orta Hoparlör

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar aracımın göğsünde bulunan orta hoparlörün kenarlarında kalkma olduğunu fark ettim ve çok az bir ses yapıyor radyonun sesini kapatınca daha önce böyle bir sorunla karşılasan veya bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim iyi günler .

9551c0d1c89050c600a166a7458c99c1.jpgddf356f23a2ef4accce17e1e2a2c9e54.jpg

9527723b7dad00948506467cab62ea45.jpg

Kadir Mermer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Benimkininde farkli bir kodesinde hafif kalkma var. Sanirim gunesten oluyor. Kronik bir sorun gibi. Caresi yok sanirim. Bende ses yapmiyor. Söküp gereken yerlerine cift tarafli bant yada bez bant ile desteklenebilir. Zaten cok bir espriside yok gibi. Koymasalarda olurmus :)

Yanıtlama zamanı:

Ben de orayı bugün söküp çift taraflı bantla yapıştırıp geri taktım.Orayla uğraşmaktan bıktım zaman zaman oradan ses geliyor ben de söküp sağına soluna sünger sıkıştırıp geri takıyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Servise gitsek nasıl olur acaba nasıl olsa garantisi var

Yanıtlama zamanı:

Güneşten vs yamulan bir şey ise servisin garantiden değiştirmesi gerekir. Uğramakta fayda var.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aynı ön konsol bende olsa eot vs bağlarım daha sonra Focus St göstergesini alır takarım. Tabi küçük keman ince ince çalar.

Eot den kastın nedir abicim
Yanıtlama zamanı:

konu disi olacak ama bendeki f3 titanium x aracta boyle bi hoparlor yok sony sistemlerde falanmi mevcut?

Yanıtlama zamanı:

Eot den kastın nedir abicim

Engine Oil Temperature, yani motor yağ sıcaklığı. Sensör olarak takılır, ford focus st lerde var olduğunu düşündüğüm veya başka bir sensörden bu verileri alarak göstergelerde yağ sıcaklığını gösterebiliyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Engine Oil Temperature, yani motor yağ sıcaklığı. Sensör olarak takılır, ford focus st lerde var olduğunu düşündüğüm veya başka bir sensörden bu verileri alarak göstergelerde yağ sıcaklığını gösterebiliyor.

Çok gerekli olduğunu düşünmüyorum, müzik benim için daha ön planda bi değişiklik düşünmedim açıkcası
Yanıtlama zamanı:

Benim araçta da 1 cm lik bir kısımda açıklık var, aldığım ilk zamanlardan beri var. Artık pek gözüme çarpmıyor.

• 3 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:
12.03.2015 - 19:51 tarihinde, ufuk özdemir yazdı:

Ben de orayı bugün söküp çift taraflı bantla yapıştırıp geri taktım.Orayla uğraşmaktan bıktım zaman zaman oradan ses geliyor ben de söküp sağına soluna sünger sıkıştırıp geri takıyorum.

Merhaba,

Göğüste yer alan hoparlör kısmını nasıl söktünüz tarif edebilir misiniz? Sanki ses yapıyor gibi. kolay sökülüyorsa kontrol edeyim

Yanıtlama zamanı:

Merhaba,

alttan tırnaklı,yani vida v.b şeyler yok.Eğer varsa trim sökme aparatınız bir ucundan arasına girerek yukarı doğru esnetin,çıkacaktır.Tırnaklarınıza güveniyorsanız o şekildede olur?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.