Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Otosan'dan Müşterilerine Avantaj Kart - Lifecard -

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Çoğu kasko ücretsiz çekici servisi veriyor zaten.

İlkinde hasarsızlığı bozmuyor. İkincisinde hasarsızlığı bozuyor Hocam.

• Yanıt 55
  • Görüntüleme 25,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Ben böyle bir programın müşteri sadakati için yeterli olmayacağı anlamında yazdım. Programda bir terslik yok, ancak sürekli seni servise ve Opet'e bağlama amacı var. Garantisi biten araçta bugünkü se

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Ford Otosan'dan Müşterilerine Avantaj Kart - LifeCard - Kimler kullanabilir? Nereden temin edebiliriz? Bayilerinizden temin edebilirsiniz. Ford LifeCard kullanımı sadece 18 (onsekiz) yaşını aşmış bi

• Sevgili Kaan, F/P uygunluğunu yakaladığım sürece Fransız araçları hariç,denizden babam çıksa bile yerim.  Beni mutlu eden her araca "bir müddet" bağımlı olurum.      Sayın Boneval, bence hiç

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Eminmisin, ilk defa duydum

Focus zamanı başıma geldi ordan biliyorum Ozan. Kaskodan kaskoya değişiyordur belki.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bilgim yok ama kartı alırken gereken şeyler yapılmıştır.

Gereken şeyler yapılmış. Ama kartı ben almadım babam her zamanki gibi normal dinlememiş arayın gibi bir şeyler dedi diyor. Neyse Opette bir kullanalım da anlarız. Teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

Ara canım o zaman sende :) Ne olacak.

Seçeneklerden biri o tabi.:D Ford'un karta özel yaptığı sayfada yazmıyor tabii eve gelen kağıtta da . Pek ihtimal vermediğimden aramadım. Aramaktan zarar çıkmaz tekrar teşekkürler. :)

Yanıtlama zamanı:

Kartı servisten aldıktan sonra aktif etmemiz gerekiyor mu?

Kutluhan, evet bir kredi Kartı çıkarır gibi, bilgi kağıdı var onu doldurup sonra sisteme tanımlıyorlar ve artık Türkiye de tüm servislerde geçerli hale geliyor...

Bekir B. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bu karta sahip olmak için ne yapmamız gerekiyor akşam üstü servisin önünden geçicem hemen alabilir miyim ?

Yanıtlama zamanı:

Az önce ben de aldım. Arada bir sürü şey imzaladım, sanırım bazıları kart ile ilgili idi.. Yalnız ford club card ile ne farkı var, halen çözemedim..

Yanıtlama zamanı:

Az önce ben de aldım. Arada bir sürü şey imzaladım, sanırım bazıları kart ile ilgili idi.. Yalnız ford club card ile ne farkı var, halen çözemedim..

Ooo Murat, geçmiş olsun senet sepet de imzalatmışalar arada[emoji4][emoji4]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.