Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Fiesta'dan Sonra Focus Red & Black Sahnede !

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Dikkatli ve zamanı olan gözler fark etmiştir bugün gün içinde 3-4 kere başlığı değiştirdim bir türlü emin olamadım ford'un yazdığı yazıdan hangi motor ile sunulacağı hakkında net bilgi yoktu. Mail attım döndüler 1.0 140 ps yok bunda, bildiğiniz donanım seviyesi oluyor bu edition yani şu motorlar ile sunuluyor şuan:

1.0 Ecoboost 125 ps Manuel

1.5 Ecoboost 150 & 182 ps Manuel

1.5 Tdci 120 ps Manuel

2.0 tdci 150 ps Manuel

o zaman cem abi'ye yaradı bu olay.. 182 beygiri aldı götürdü :)

kesin mi peki abi?

• Yanıt 104
  • Görüntüleme 20,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Türkiye'de satışa çıkan Red & Black Fiesta'dan sonra Ford, bugün Focus için bu seriyi tanıttı.    Fiesta gibi 2 renk seçeneği, spor tamponlar ve eteklerle geliyor jant olarak ise 17'' veya 18'' se

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

çay içip arada geik çevirerek kuZu hakkında konuşmak, olayı "ne ka ekmek,o ka küfte" noktasına getirip aracın aksesuar / motor vb. noktalarında orta noktayı bulmak ... işi sadece ticaret frekansında t

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

...sorun yok   Bidiğimizi duyduğumuzu paylaşıyoruz, o nedenle forumda okuduğunuz bilgi her ne ise %90 ya taze'dir, ya da güncellenmiştir.     konu ile direk alakalı değil ama ... serviste "hortum"

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

1.5 Ecoboost 150 & 182 ps Manuel

Bak şimdi oldu.

Buna yakışacak motor budur. Nokta.  

o zaman cem abi'ye yaradı bu olay.. 182 beygiri aldı götürdü :)

Ben böyle cafcaflı modellere uyumlu kaportaya sahip değilim artık.

Ama düşünce ve tarz doğru.

Yanıtlama zamanı:

focus sport  paket yerine mi üretilecek yoksa ayrı bi modelmi olucak 

Yanıtlama zamanı:

o zaman  sport paket in müşterilerini çalma potansiyeli var hele ki 1.5 ecoboost  deyince hothatch müşterileri bile mutlaka  bakar 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Umut zaten o sadece paket kapasitesi belli, bu ayrı donanım seviyesi olacak. Bizim için geçerli olur mu sorusu için Mayıs'ı beklememiz lazım en geç.

Focus Red

YQQDKqp.thumb.jpg.6fed5eebd6fbaae9e808feVflYDh1.thumb.jpg.1e7b67e1a7759671926c19fR1mzjM.thumb.jpg.66fcc617e1093640e5b905acPDflw.thumb.jpg.c1dba90d8b3d73d5628e35

Yanıtlama zamanı:

bu koltuk takıntısı nedir üstadım   :)  ne de değerliymiş sizin "koltuklar" ... pehhhh :pray:  

Spor arabanın koltuğuda hem görsel hem işlevsel olarak spor olmalıdır herhalde, ben ufacık bir slalomda yan koltuğa kadar sallanmayayım dimi?  :duel:

"Devlet baba bize bakmiyir" Ford bize hiç bakmiyir :)

Yanıtlama zamanı:

Spor arabanın koltuğuda hem görsel hem işlevsel olarak spor olmalıdır herhalde, ben ufacık bir slalomda yan koltuğa kadar sallanmayayım dimi? 

Konu dışı ama senin şu  :duel:  elemanlar  "Nikki Minaj  Truffle Butter (feat Drake - Lil Wayne) parçası eşliğinde o kadar uyumlu dans ediyor ki 3 dk onları seyrettim :D

(bkn. işler kesat öyle boş boş oturuyorum)

Yanıtlama zamanı:

"Devlet baba bize bakmiyir" Ford bize hiç bakmiyir

...arabanı yenileme zamanı geldiğinde hatırlatırsın, Ford'un sana -bakmasını- sağlarız  :)  en kötü koltuk döşemesinin altına (yan tarafa) ikişer ateş tuğlası koyarız ... no piroblem 

Yanıtlama zamanı:

... an itibarı ile kuZu siparişe açık değil. (kesin bilgi) , ileride / yakın gelecekte açılır ise ... inşallah. 

Yanıtlama zamanı:

...arabanı yenileme zamanı geldiğinde hatırlatırsın, Ford'un sana -bakmasını- sağlarız   :)  en kötü koltuk döşemesinin altına (yan tarafa) ikişer ateş tuğlası koyarız ... no piroblem 

Eheheh "arkamızın" sağlam olması güzel tabi :)

Mabad genişse problem olmuyor, sen zayıf kalmışsın... 

Ben koltuklardan çok memnunum bu arada

Sevineyim mi üzüleyim mi?  :wacko:

Elimizdekiyle yetineyim en iyisimi :)

Yanıtlama zamanı:

... an itibarı ile kuZu siparişe açık değil. (kesin bilgi) , ileride / yakın gelecekte açılır ise ... inşallah. 

Açıldığı gün haberimiz olsun. Çok ciddiyim benim aradığım beklediğim araba bu işte 

Yanıtlama zamanı:
On 5 March 2015 at 13:54, H. Cenk said:
Açıldığı gün haberimiz olsun. Çok ciddiyim benim aradığım beklediğim araba bu işte 

Cenk harbiden orta yaş krizine girmişsin...

Ama değer

Focus-Steeda2.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.