Recep Topal Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2015 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Zevktir. Saygı duymak lazım. Beğenilmiş ki uygulanmış. Ama özellikle arka tamponu beğenmedim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ersin Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Kardeş sen beğendiysen birşey söyleyemem .Benim görüşüm pek olmamış makasları kesmissin araba baygın görünüyor.ön teker ve arka tekerin arasındaki yapmış olduğun lifin arası cok açık duruyor .Arabayı gereğinden fazla uzun göstermiş .Bence focus 3lere modifiye fazla gitmiyor zaten orjinalinden modifiyeli.bence modifiye yapacak arkadaşlarda çok dikkat etmeli arabaya yakışan modifiyeleri yapmalarını tavsiye ederim. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Orası Görele'mi? Bu araba ile memlekette gezmek zor olmalı. Ben de çok beğendiğimi söyleyemem, ama ben bu tür modifiyeden pek de anlamam zati. Güle güle kullan.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Ertekin Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Allah kaza bela vermesin. Görüşümü ben de aktarayım. Araba işkenceye maruz kalmış gibi. Tekrar ifade edeyim yanlış anlaşılmasın bu benim kanaatim. Beğenilmiş ki uygulanmış... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Olumsuz görüşlerin hepsini beğenerek, modifiyeyi beğenmediğimi söylememiş mi oluyorum sizce de? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Gücenmece yok İnsanı focustan soğutacak kadar kötü olmuş. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Stop filmi güzel olmuş Başka.... bulamadım desem alınmazsınız umarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Bu araba daha önce forumda yok muydu ya ?? Konusu açılmıştı sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Haçan bu bizim memlekette daaa:)Birkaç kere bende canlı gördüm kusura bakma ama daha iyi olabilirdi ama sen beğendiysen sıkıntı yok güle güle bin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Mevsime uygun modifiye. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 focus focus olalı böyle eziyet yaşamadı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 need for speed underground'ta kaldı sanki bu tarz abartı modifiyeler. gerçi ön tampona abartı bi lip yapıp çok güzel kar küreme aracına dönüştürülebilir bu gariban focus. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Bencede çok kötü Sabri nin de dediği gibi bu araç paylasilmisti yine Yakup kardeşim ?? need for speed underground'ta kaldı sanki bu tarz abartı modifiyeler. gerçi ön tampona abartı bi lip yapıp çok güzel kar küreme aracına dönüştürülebilir bu gariban focus. Ama bunla underground daki bodyleri kıyaslarsan bence ayıp edersin . Şahsi kanaatim böylesini görmek zor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap