Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Erkut Ertekin

Üye
  • Toplam İleti

    128
  • Katılım

  • Son ziyaret

Erkut Ertekin Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    K.Maraş/Afşin
  • Arabam:
    11Focus TDCİ style plus
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.117 profil görüntüleme

Erkut Ertekin's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

47

Toplam Beğeni

  1. Teşekkür ederim.Bu iyi haber. Güncellemeyi siz mi yaptınız? Yetkili servis bu işlemi yapıyor mu?
  2. focuscluptr benzer kullanıcıları bir araya getiriyor. ? Bijonları tamamen değiştirdim o sorunu hallettik, direksiyon konusu bu günlerde uykuda ? Saygılar.
  3. Eveet dostlar, sıra bende sanırım. 2011 focus 3 direksiyon bende bu sabahtan itibaren sadece direk..? Bakımını aksatmam. tertemiz kullanırım. 4 kişi nadir biner aynı anda incitmem ve beni de bulur kronik sorunlar . sinir stress , bu gece uyku da yok.
  4. Cem Bey belirtmiş, uygulamanız yeterli,kolay gelsin. ?‍♂️
  5. 2011 model focus 3 de S&S lu aküyü 2015 yılında yine bir S&S akü ile yetkili serviste yeniledim. 3 ay gibi bir süre düzgün çalıştı. sonrasında yok. hala da yok.
  6. LPG sistemlerinde basınç sensörü ne işe yarıyor merak ettim şimdi?
  7. Çok teşekkürler. siteye ulaşma linki ve TR fiyatı vermeniz gayet yerinde olmuş.
  8. 4 ileri olması şehir içinde sorun yaratmaz ama uzun yolda can sıkıcı olabiliyor. uzun rampalarda bağıran bir araç. devir gerektiğinde vitesi ikiye alıyor aşırı bağırıyor. devir saati 5 binleri görüyor. O devirde düşük vites Anlık tüketim değerinin 40 ları gördüğünü söyleyebilirim. Kullandım. Forda yakıştıramadım o şanzumanı. LPG si BRC idi sorun yaşamadım. LPG ye geçişi gayet hızlı idi. arıza ışığı hiç yanmadı.
  9. Hayırlı olsun.Krom uygulamalar ,azlığı veya çokluğu zevk işi, öncelikle sizin beğenerek kullanmanız önemli. kazasız sürüşler olsun inşallah.
  10. Saygıdeğer arkadaşlar ,aklıma gelmişken izninizle bir noktayı da ben sorayım; 2011 focus 3 style plus araçta, şoför kapısı açıldığında görülen ,arka kapılardaki çocuk kilidine benzeyen, kontak anahtarının ucu eninde olan kısım ne işe yarar?. Ben bir yokladım. Merkezi kilit ile ilgili gibi .
  11. Sayın Yalçın; bahse konu ev bankadan ise ,ilgili bankanın internet sayfası üzerinde satılık emlak ilanlarında görebilirsiniz. Banka ihale usulü satış yapar. ilk etapta sizden istenen para bankanın belirlediği bedelin en az % 5 i olur. bu teminattır. İhaleye başkaları da girebilir. sizde kalırsa ilk %5 lik dilimi düşer kalanı ödersiniz ev sizin olur. ancak böyle bir durum için emlakçının devrede olması gereksiz ve şüpheli bir durum. ihale sizde kalmaz ise başka talipliler alır ise siz ödediğiniz rakamı bankadan geri alabilirsiniz. İlgili banka ile temas kurunuz. saygılar
  12. Görsel veya link ekleyebilir misiniz lütfen?
  13. ELM327 konusunda K.Maraş veya Mersin ilinde bu konuda yardımcı olabilecek, yapalım diyecek bir forumdaş var mı?
  14. Merhabalar Hakan Bey, ben de o yanlışlığı bulmaya çalışıyorum Neden devreye girmiyor diyorum. sorun var belli , çözüm aramaktayım.
  15. 2011 ilk focus 3 lerden style plus . ön cam ısıtma da mevcut , ancak ne ön ne arka otomatik devreye girmiyor. Manuel devreye alındığında ön cam bir süre sonra devreden çıkıyor yeniden tuşa basmak gerekiyor.Otomatik devreye girdiğini yazan saygıdeğer arkadaşlara imrendim şimdi. peki bizim araçlarda otomatik devreye girmesi için ne yapmak gerekli, bu önemli çünkü burası şu anda -10 derece .
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.