Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl comment_140467 Merhabalar, Dün sabah aracımı çalıştırdım daha 200 metre gitmeden direksiyon aniden ağırlaştı. Ekranda Direksiyon Desteği Arızalı Servis Gerekli uyarısını aldım. Aracı güç bela sağa çektikten sonra stop edip tekrar çalıştırdım. Direksiyon düzelmişti. Bende hemen servise gitmedim tabi. Sizlere bir sorayım dedim gerçekten servise gitmem gerekli mi ? Araç şu an normal çalışıyor ve arıza uyarısı almıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl comment_140468 Bence normal bi durum değil,altında ufak bir neden dahi olsa ve bidaha tekrarlama ihtimali olmasa bile servise gitmekte fayda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl comment_140477 Balıkesir'de servis var. Servise uzakmısınız bilemiyorum ama, vakit bulduğunuzda gösterin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl comment_140521 hyundai accent era ların 2007-2008 üretimlerinde eps(elektrikl direksiyon desteği) arızası o kadar çok çıktı ki, hyundai sonraki yıllarda bu eps yi çıkardı arabalardan, standart hidrolik direksiyon koydu. arıza çıkaranlarda garantiden değişti eps ünitesi yaklaşık 1500 tl idi 3-4 sene önce. benim era da eps li idi ama hiç arıza yapmadı. pahalı bir sorun. tekrar yaparsa mutlaka değişmesi yönünde ısrar edin. ama yeni çıkan tüm hyundailerde artık eps standart. sanırım daha kalitesini taktılarki artık yeni araçlarına, tekrar bu donanımı koydular. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl Yazar comment_140551 Yarın sabah servisi arıycam mümkün olursa salı günü servise gitmeyi düşünüyorum 45 dakikalık mesafedeyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl comment_140611 Sorun şu ki arıza kodu düşmüş bile olsa arızayı halihazırda yapmadığı için servisin arıza kodunu silmek dışında bir eylemde bulunacağını sanmıyorum. Telefonda servis müdürü ile görüşüp fikrini alın bence, o kadar yolu sinir olmak için gitmeye değmeyebiiir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl comment_140623 Sevis ziyareti gerekli her şekilde ..En azından kayıt edilsin böyle bir sıkıntı yaşandığı ki sonraki aşamalarda sıkıntı çıkmasın...Geçmiş olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201213 yıl Yazar comment_140956 Ben çalıştığım için bugün aracı babam servise götürdü. Bilgisayara bağlamışlar herhangi bir arıza veya uyarı olmadığını daha önce oluşan uyarının anlık olduğunu söylemişler ve birşey yapmamışlar. Çakmaklık çalışmıyordu onun sigortasını değiştirmişler 2 lira sigorta ücreti almışlar. Servis formunda "IDS bağlandı herhangibir DTC yok" "Çakmağın sigortası değiştirildi" "Araç test edildi herhangi bir sorun yok" yazıyor. İlerde aynı arızayı yaşamam umarım :/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201213 yıl comment_141115 Bizim de çakmaklık bozulmuştu. Kayda bile geçmediler bir önemi yok dediler ki zaten olsa da garantiden değişmesi gerekmez mi? Para yüksek bir miktar olmasa da belirteyim dedim. Araç arıza kaydı oluştur muyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201213 yıl Yazar comment_141126 Bende garantiden değişmesi gerektiğini düşünüyordum ama 2 lira için kocaman fatura çıkarmışlar bir de. Arıza kaydı oluşturmamış sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201213 yıl comment_141129 sigorta garantiye girer mi hiç. belki taktığınız bişey kısa devre yaptı sigorta attı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201213 yıl Yazar comment_141132 sigorta garantiye girer mi hiç. belki taktığınız bişey kısa devre yaptı sigorta attı. Zaten çakmaklığı telefon şarjı dışında kullanmıyorum. Şarj aleti attırmıştır büyük ihtimalle Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201213 yıl comment_141133 Zaten çakmaklığı telefon şarjı dışında kullanmıyorum. Şarj aleti attırmıştır büyük ihtimalle 5v alması gerekirken 12v dayatırsan atar sigortalı şarj aletleri var onları deneyin.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201213 yıl Yazar comment_141134 Zaten çöpe attım şarj aletini. Daha kaliteli bişey bulabilirsem alırım. Sigortalı olduğunu nasıl anlarım ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın