Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Emrah yılmaz

Üye
  • Toplam İleti

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

Emrah yılmaz Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    '13 Focus1.6 Titanium pws
  • Meslek:
    Muhasebeci
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Emrah yılmaz's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

9

Toplam Beğeni

  1. Evet onuda denedim ama stop etmeden hiçbir şekilde açmıyor kapağı. Bizim araçlarda otomatik kapama gibi bir durum var mı?
  2. evet denedim o şekildede ama açılmadı.
  3. Sürücü kapısı açılıyor, tek sıkıntı bagaj kapağında. stop etmeden açılmıyor
  4. Arkadaşlar merhaba, benim focus aracımın özellikle avm girişlerinde bagajı açmak istediklerinde açılmıyor, ben içeriden düğmeye bassamda açılmıyor, aracı stop ettikten sonra açabiliyorlar, her bagaj açılmasında aracımı stop etmem lazım mı yoksa benim bilmediğim birşey yada arızamı var
  5. Merhaba, Bende dün lpg montajını yaptırdım, sedan araçlarda benzin kapağının içerisi dar diye koymak istemediler ve arka tamponun sol alt kısmına monte ettirdiler. yakın bir arkadaşımın tanıdığı olan brc yetkili servisine gittik, çok enterasandır ki bana atiker gold taktırmamı istedi, atiker gold brc'den üstün değil fakat aynı kalitede bir kit, brc için herşey orjinal brc olması durumunda min.2000tl fiyat çıktı, depo sarf malzemlerde bi kısım değişikliklerle fiyat 1800tl ye kadar iniyor ( o montajı kendisinin yapmadığını belirtti) fakat yinede aradaki fiyat farkına değecek bir kalite farkı yok dendi. bende atiker gold taktırmaya karar verdim. Atiker goldu 1450tl ye taktırdım, inşallah sıkıntısız kullanırım. Tank konusunda ise; tank yükseklikleri varmış, atikerde 18-20-22cm yüksekliklerinde simit tanklar var, 20cm'i bagaja koydular baya yüksek kaldı, sonra 18i (38lt) denedik, nispeten iyiydi, 18cm'in yanlardan geniş olan bir modeli vardı zorla onu bulduk ve 43lt depo taktırdım ben. akşam ölçemedim ama 2cm civarı bir köpük ile destek yapmam gerekecek.
  6. Alparslan bey, Konsül dediğiniz yer torpidoya sonradan konan usb kablosu mu yoksa kolçak içindeki orjinal usb yerimi? ( orjinal usb girişi bende çalışmadı da) Flash bellek için bir araştırma yaptınız mı acaba max.kac Gb'ı destekliyor? servisi arayıp soracaktım ama hep öğle saatlerine denk geldim.
  7. Tesekkur ederim, kayit cihazi on cama takili ve seyir yonunu kayit etmektedir, kamera istediginiz acida donebilmekte. Ses ozelligi ve guzergah rotasini kayit edip etmedigi hakkinda bir bilgim yok ne yazikki
  8. Montaj sonrasi gec oldugu icin cok fazla bakamamistim cihaza ama bugun gun yuzuyle bir daha baktim ilk yazimda oldugu gibi ekran cok yukari bakiyor, oldukca sacma bi durum, bu ekranlari biliyorsunuzdur, ekrana direk karsidan bakarsaniz tum renkleri canli gorursunuz, ben yukari bakan ekrana oturdugum yerden bakinca soluk/hafif renkleri ve canliligi goremiyorum, diger markalar nasil bilmiyorum ama bunun bu sekilde oldugunu bilsem taktirmazdim.. Opel aracimda vardi, onunda on konsol yukari bakardi ama ekrana ona gore bir açı vermislerdi (cyclone) bunda resmen ezbere bi açı vermisler ama oda olmamis.. Ekran bakis acisi haricinde menuler android isletim sistemiyle harika ama..
  9. Tekrar merhaba, aracimin tam olarak 3 mu 3,5 mu oldugunu bilmiyorum 1 ay oldu alali ama cok fazla binmek nasip olmadi, arac 2014 trafige cikisli 2013 model titanyum.. Bu araci almak hic hesabimda yoktu, 1 gunde karar verip aldim. -Acilis suresi cok uzun degil renklerde uyumlu. -Benim cihazim sesli komutu desteklemedi, ayrica kolcak icind ki usblerde aktif olmadi, torpidoda usb var. -benim aracimin orjinalinde park sensoru olmadigindan park asistani haricinde birsey soyluyemiyecegim. -cihazi gittigidiyordan %10indirimli+100tlde puaniyla beraber uygun fiyata turkiye garantili aldim, cihazin aciklamasinda on kamera yazmiyordu, suan satan diger saticilara baktigimda bunkamera icn 75tl ek ucret isteyende var. İcinden cikan arka kamerasi bizim araclarin plaka lamba kismina uymuyor, bunun icn saticidan kamerayi degistirip mecbur tampona monte ettirmek zorunda kaldim, cok hos olmadi ama baska yapack birseyim yoktu Mobilden profil tam gibi gorunuyor ama yarin pc den bakar eksikleri tamamlarim.
  10. Merhabalar, dün aracıma Navimex android tabanlı multimedya sistemini taktırdım. Cihaz çok güzel, seri ve kullanışlı, içinden hesapta olmayan birde araç içi kayıt cihazı çıktı, cihaz kendi hafızasına kayıt yapıyor. dün çok geç kaldığımdan resim çekemedim, fazlada kurcalayamadım ama google playden bir çok uygulamayı destekliyor, en çok merak ettiğim ibb trafik uygulamasıydıki onuda çalıştırıyor. herşey iyi güzelde en sevmediğim tarafı cihaz ekranı bariz yukarı bakıyor, benim koltuk yükseklik ayarı en altta olduğundan mıdır bilmiyorum ama ekranın yukarı bakması ciddi bir görsel sıkıntı, opel guruplarında bu şekilde değildi ekranlar. bu ekran bakış açısı tüm markalarda bu şekilde mi yoksa sadece navimex'e mi özel acaba
  11. Dolum yeri muayenede bu sekilde sorun oluyor mu acaba? Ben yanlis okumadiysam lpg dolum aparatini atiker kullanmislar
  12. merhabalar, prins marka lpg kitinde 2013 focus için hangi seri daha verimli acaba? bayi techo max serisini tavsiye etti, fiyatıda oldukça cazip,taksitli 1700tl. brc segment 32 1900 taksitli (en ucuz, geneli 2000tl fiyat veriyor) atiker gold 1500 tl en uygun taksitli.
  13. olcay bey memnunmusunuz bu üründen? cenmax çok pahalı olunca cyclone görmüştüm ön arka set olarak ama bu setin oldukça uygunmuş fiyatı
  14. Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Aracın boyut itibariyle park sensörüne ihtiyacı var sizin tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı acaba? piyasada o kadar çok varki.. araca navigasyonda almayı düşünüyorum, navigasyona uyumlu bir model olsa aslında çok daha iyi olur benim için.
  15. Arkadaşlar merhaba, Siteye yeni üye oldum ve uzun zamanda sizlerin tecrüberine ihtiyacım olacak Ben ford araç bugüne kadar hiç almamıştım, ticari durum gereği müşterimden 2014 trafiğe çıkışlı 2013 model 1.6 titanyum arac aldım. Aracın konforundan ötürüde araca binmeye karar verdim. Benim en merak ettiğim konu bu araçta ne ön ne arka park sensörü yok, acaba daha sonradan onarım vs gören tamponlara sensör takılmamış olabilir mi?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.