Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20179 yıl comment_412629 Arkadaşlar 2008 1.6 LPGLI 130 binde otomatik Titanyum x bakimlari yeni tanıdığımdan alıcam sizce bu araç nasıl otomatiği vs sıkıntı çıkarır mı kronik sorunları varmı bilgi verirseniz sevinirim hayırlı forumlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20179 yıl comment_412632 Otomatik Mesaj Bu konu, Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır.Ayrıca bu taşınan kategoride ilgili aracın yorumları da mevcuttur. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20179 yıl comment_412633 Sağlam bir şanzımanı vardır, 4 ileridir... --0 dakika sonra eklendi-- Tanıdık bildik araba almak iyidir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20179 yıl comment_412635 Sorduğunuz şey şanzımanda kronik arıza ise; hayır yoktur. Bunun dışında çok yakar-az kaçar. Bence asıl dikkat etmeniz gereken LPG den dolayı motorda sıkıntı olup olmadığı. Varsa zaten arkadaşınız bunu biliyordur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20179 yıl comment_412716 4 ileri olması şehir içinde sorun yaratmaz ama uzun yolda can sıkıcı olabiliyor. uzun rampalarda bağıran bir araç. devir gerektiğinde vitesi ikiye alıyor aşırı bağırıyor. devir saati 5 binleri görüyor. O devirde düşük vites Anlık tüketim değerinin 40 ları gördüğünü söyleyebilirim. Kullandım. Forda yakıştıramadım o şanzumanı. LPG si BRC idi sorun yaşamadım. LPG ye geçişi gayet hızlı idi. arıza ışığı hiç yanmadı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın