Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20187 yıl comment_489516 Style paket aracımda park halinde iken açma düğmesine basılı tuttuğumda camlar açılıyordu Ama servise götürüp debriyaj setini değiştim şimdi fark ettim artık camlar açılmıyor ne yapmalıyım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20187 yıl Solution comment_489517 Muhtemelen akü bağlantısını kestiler. Camları yeniden programlamayı deneyin. Şurada yazar nasıl yapılacağı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20187 yıl Yazar comment_489519 Teşekkürler ?Araç yanımda değil ama Pazartesi günü deneyeceğim başka farklı bilgisi olan arkadaşlar varsa bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20187 yıl comment_489520 9 dakika önce, Mehmet Hedef yazdı: Teşekkürler ?Araç yanımda değil ama Pazartesi günü deneyeceğim başka farklı bilgisi olan arkadaşlar varsa bekliyorum Cenk abinin dediği gibidir. Başka türlü arıza olması zor. Yönergeleri dikkatli uygulamanız yeterli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20187 yıl comment_489545 2 saat önce, Mehmet Hedef yazdı: Teşekkürler ?Araç yanımda değil ama Pazartesi günü deneyeceğim başka farklı bilgisi olan arkadaşlar varsa bekliyorum Cem Bey belirtmiş, uygulamanız yeterli,kolay gelsin. ?♂️ Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 20187 yıl Yazar comment_490062 Sorun çözüldü teşekkürler arkadaşlar --0 dakika sonra eklendi-- Zamanında giremedim is yoğunluğundan k bakmayın Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20187 yıl comment_490627 2018 Trend X aracımda açarken basılı tutunca açılmıyor, kapıları açtıktan sonra 2. kez basılı tutunca açmaya başlıyor Kapatırken tek sefer basılı tutunca hem kilitliyor hem camları kapatıyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın