Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

iç Aksamlar Krom

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yavaş yavaş başlayalım dedim elimizden geldiğinde yapmaya çalıştım 

IMG_1893.JPG

IMG_1875.JPG

IMG_1882.JPG

IMG_1890.JPG

IMG_1889.JPG

IMG_1888.JPG

İsmail Doğanay tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

hayırlı olsun güzel duruyor.ön kapı iç tutamağı olarak varmı .nerden aldınız ve ücret ne kadar

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun.Krom uygulamalar ,azlığı veya çokluğu zevk işi, öncelikle sizin beğenerek kullanmanız önemli. kazasız sürüşler olsun inşallah.

Yanıtlama zamanı:
[/img]Yavaş yavaş başlayalım dedim elimizden geldiğinde yapmaya çalıştım 

Hocam bunlar AliExpress ürünleri mi ? Bende tüm bu parçaları sipariş vermeyi planlıyordum sanırım üstüne yapıştırma olarak geliyor sağlıklı oldu mu ?

Bu parçalar ve fiyat için aliexpress sitesine focus mk3 veya mk3.5 diye aratırsanız parça parça satılıyor ordan bakabilirsiniz
Yanıtlama zamanı:

Ben airbag de olan kroma takıldım. Allah korusun bir kaza anında airbag açılırsa kendinizi yüzünüze doğru kurşun gibi gelen kromdan nasıl koruyacaksınız?
Bence biraz fazla abartılı olmuş ama tabiki zevkler tartışılmaz. Güle güle kullanın. Ama kesinlikle airbagdeki kromu sökün.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ürünleri aliexpresden aldım ford focus 3 veya focus 3 diye aratarak bulabilirsiniz yan havalandırma bulunan kromlar yan camlara yansıma yapıyor ama çok önemli değil görmezden geliniyor belli bi zaman sonra, kapı tutamaçları için var tanesi 35-40 arasıydı yanlış hayırlamıyorsam

Yanıtlama zamanı:

İsmail hocam en sıkıntılı görünen direksiyondaki Allah korusun kaza anında sana zarar verebilir. aynı ürünlere bende baktım ama direksiyondaki korkunç olabilir.

aman dikkat

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Cihat bey ilginize teşekkür ederim ben o açıdan hiç düşünmemiştim olmazsa o parçayı çıkarabilirim 

Yanıtlama zamanı:

mükemmel olmuş abi en kısa sürede bende yapmayı düşünüyorum

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
07.03.2017 - 16:38 tarihinde, İsmail Doğanay yazdı:

Yavaş yavaş başlayalım dedim elimizden geldiğinde yapmaya çalıştım 

IMG_1893.JPG

IMG_1875.JPG

IMG_1882.JPG

IMG_1890.JPG

IMG_1889.JPG

IMG_1888.JPG

Kapı kolu kromundan bende aldım geldi fakat 2011-2015 diye açılan ilandandan aldım aracıma uymadı şimdi resimlerde fark ettim ki 2011-2014 focus 3 lerin şoför tarafında kapı kilitleme tuşları yok sanırım o modeli gönderdiler :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.