Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201610 yıl comment_360414 Premium bayilerde olacak sanırım test aracı. Yok ben renk renk alırım diye demiştim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201610 yıl Yazar comment_360537 Niye yapıyoruz? Çünkü yapabiliyoruz, geyiği devam ediyor (İzlemeye devam, RS'i ilk üçe sokmuşlar) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201610 yıl comment_360545 Dün @Kemal Yerebakan 'ın da olduğu kalabalık bir "mızmız" grubu ile birlikte yeni kuzuların seviye/fiyat olayına baktık. ... çok ufak - tefek rötüşlar dışında iş bitti gibi. Mayıs ayı başında bir kere daha şeyettirip kesinleştireceğiz ... yani çok yakında detaylı bilgi veririz. An itibarı ile söylenebilecekler... - kuzular boş değil, en "ezik" araç bile Stage2 - fiyatlar adına epey cazırtı çıkardık, fiyat/fayda adına iyi bir nokta yakaladık (sanki) ... bilginize. Not: Kemal 5Mayıs buluşmasına geliyor musun? Not2 : Konuşulan araçlar Fiesta ST Focus ST Focus RS Mondeo Vignale S-Max Vignale Edge Nisan 29, 201610 yıl Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201610 yıl comment_360552 @Kaan Yagizer Her ne olursa olsun aklı olan hiç kimse focus Rs almaz üst vergi dilimi nedeniyle. Adamın mercedese özel bir kıllığı varsa, adam ford çalışanı /gözü kapalı fanıysa veya zaten A45 sahibi iken bu da olsun diyorsa RS alabilir. Şu an A45 liste fiyatı 284 bin galiba. Gittiğinde 270e falan veriyorlardır. Bunun kaydadeğer şeklinde altında olması lazım RSin. Videoda A45 AMG fiyat dışında herşeyde birinci olsa da yine de hot hatch olarak RSi seçmişler. Çünkü "fun" kısmında en güçlünün RS olduğunu düşünüyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201610 yıl comment_360553 4 dakika önce, H. Cenk said: Her ne olursa olsun aklı olan hiç kimse focus Rs almaz Aklım yok, tek sorun banka soymam lazım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201610 yıl comment_360554 Şimdi, H. Cenk said: @Kaan Yagizer Her ne olursa olsun aklı olan hiç kimse focus Rs almaz üst vergi dilimi nedeniyle. RS için kim akıllı adam işi dedi ki zaten? Manic Mod'da Joker (bkn.Marvel) kıvamında bir kuZu o ... ... zaten RS ile akıllı kullanıcılar da hedeflenmiyor. RS bambaşka bir şey ... o ... nasıl desem? "Funfactory" ...eğlenmek isteyen, eğlenmek için parası olan da RS alacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201610 yıl comment_360555 35 dakika önce, Kaan Yagizer said: Dün @Kemal Yerebakan 'ın da olduğu kalabalık bir "mızmız" grubu ile birlikte yeni kuzuların seviye/fiyat olayına baktık. ... çok ufak - tefek rötüşlar dışında iş bitti gibi. Mayıs ayı başında bir kere daha şeyettirip kesinleştireceğiz ... yani çok yakında detaylı bilgi veririz. An itibarı ile söylenebilecekler... - kuzular boş değil, en "ezik" araç bile Stage2 - fiyatlar adına epey cazırtı çıkardık, fiyat/fayda adına iyi bir nokta yakaladık (sanki) ... bilginize. Not: Kemal 5Mayıs buluşmasına geliyor musun? Not2 : Konuşulan araçlar Fiesta ST Focus ST Focus RS Mondeo Vignale S-Max Vignale Edge Gelmek istiyorum tabiki de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201610 yıl comment_360556 Şimdi, Kemal Yerebakan said: Gelmek istiyorum tabiki de. ...söyle patrona, gel o zaman hacı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201610 yıl comment_360558 8 dakika önce, Cem Boneval said: Aklım yok, tek sorun banka soymam lazım... abi siz 2. cümledeki istisnalara dahilsiniz, tabii ki alabilirsiniz. Ama paranız olsa da o parayı vermediğinizi/vermeyeceğinizi düşünüyorum. Bir hot hatch'e para verecekler A45i tercih edecektir normalde. Bu konuda yani bu testte göz önüne alınması gereken bir şey daha var bence hem de çok önemli bir şey. O da upgradability .. Yani o kadar para gömüp insanların pek de stok gezmeyeceğini düşünüyorum. Bu konuda focus biraz daha tercih sebebi olur sanırım. Daha yüksek hacimle geliştirme potansiyeli daha büyük diye düşünüyorum. EDİT: MPS diye bildiğimiz mazdanın şuraya sokacak bir araba olmamsı ne acı ? Nisan 29, 201610 yıl H. Cenk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201610 yıl comment_360561 3 dakika önce, H. Cenk said: abi siz 2. cümledeki istisnalara dahilsiniz, tabii ki alabilirsiniz. Cengom .. şu an %110 "kedi" modundasın bir şekilde parayı "haybeden" bulsan + iç işlerinden O.K alsan RS'e anında yazılmazsan ben de eŞŞeğim (bkn.o derece) ...bunlar sevilesi -oyuncaklar- Bak kısa komik bir şey ... Geçen akşam Maserati lansmanına gittim ... vale'ye bıraktım Stang'ı. Çıkışta kart'ı verdim, çocuklardan biri anında kaptı elimden. Stang belki 500 metre uzakta ... çocuk koşarak gitti, baktım dönüşte camı açmış. Kolunu çıkarmış, çıstak-çıstak geliyor. ..arada diğer valeler ile konuşuyoruz. Ford'dan olduğumu söyleyince direkt sordular. - Abi RS'i getireceksiniz değil mi? ..hee ... getirecez dedim. - Mustang bir güzellik ama RS ... vahşet yaaa Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201610 yıl comment_360562 2 dakika önce, Kaan Yagizer said: - Mustang bir güzellik ama RS ... vahşet yaaa İmaj her şeydir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201610 yıl Yazar comment_360574 Mercedes'e uğradım. Araçlar boş gelmiyor ve tabi bayii kota sistemi mevcut. Örneğin bir araç geliyor opsiyonlar var üstünde fiyatı: 349.800 %3 veya 4 indirim yaparım dedi, yani 336 bin TL güzel bir A45. İkinci el 3.000 km de vardı buna göre daha az opsiyon o da 254 bin tl. Kontak çalıştığı gibi 50 bin kaybetmiş. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın