Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 2.3 ile v8 arasındaki fiyat farkı normal mi, vergi yüzdelerini bilmiyorumda.. bir ara hyundai genesis vardı 3 yıl önce falan 5600 motor, abd de 80 bin iken burada 200 bin di Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 vicdansızsınız buyrun benim ... 2.3 ile v8 arasındaki fiyat farkı normal mi, vergi yüzdelerini bilmiyorumda.. 1,6lt'ye kadar : %45 , 1,6lt - 2,0lt : %90 , 2,0lt üzeri %145 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 2.3 lt ile 5 lt motorun vergisinin aynı olması tuhaf olmuş.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 2,000cc + deyip geçmişler işte. ÖTV %145 olunca 2,3lt ile 5,0'ın arasında kaynak fiyattaki (fabrika çıkış) bir kaç bin dolarlık fark anahtar teslimde 17k'ya ulaşıyor. (üstelik sadece ÖTV ve KDV değil, Gümrük vergisi de var) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Yalnız 2.3 alanlar 5.0 almadığına pişman olabilir Yakıt tüketimi hariç tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 V8 Convertible : 160k USD ...mi, yoksa üstüne bir %10-15 koyup BMW M4 Cabrio veya Mercedes SLK 55 AMG mi? Şovenizm istemiyorum, dürüst cevaplar lütfen... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Yalnız 2.3 alanlar 5.0 almadığına pişman olabilir Yakıt tüketimi hariç tabi. yalnız mtv çok farkediyor. 5 yıllık sahiplikte ikisi arasında bir focus parası kadar vergi farkı olur. ...mi, yoksa üstüne bir %10-15 koyup BMW M4 Cabrio veya Mercedes SLK 55 AMG mi? Şovenizm istemiyorum, dürüst cevaplar lütfen... Burada stangin imajı yüksek, onlara rakip olabilir ama bu segmentlerde brand loyalty önemli sanırım. M4 alacak adam stange bakmaz diye düşünüyorum. Ben stang alırdım. Bana daha çekici geliyor. Tamamen dişi bir bakış açısı benimki. Şu daha güzel şeklinde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Yalnız 2.3 alanlar 5.0 almadığına pişman olabilir olmaz ... olmaz ... 2,3 alan en fazla Oxford White yüzünden birazcık (ama çok değil) mızmızlanabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Para olsa ikisini de alırım Avrupa'nın tadı ayrı. Para yoksa önce m4 sonra stang olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Mercedes SLK 55 AMG mi? M4'ü kullanmadım ama Koluman'ın AMG55'ini denemişliğim var, sevmedim ... pas. (kaputun altındaki onca beygiri yola veremiyor, bol-bol lastik yakıyor + dağılıyor) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 ...mi, yoksa üstüne bir %10-15 koyup BMW M4 Cabrio veya Mercedes SLK 55 AMG mi?Şovenizm istemiyorum, dürüst cevaplar lütfen... M4 ü geçtim e92 m3 bile mustang e tercih edilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 M4 ü geçtim e92 m3 bile mustang e tercih edilir. Ona bakarsan ben Mustang yerine focus tercih ettim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Ona bakarsan ben Mustang yerine focus tercih ettim. İkisi aynı kulvarda yarıştığı için çok fark etmemiştir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 İkisi aynı kulvarda yarıştığı için çok fark etmemiştir Zevkler farkındalığın önüne geçmiş o halde, dikkat edilmesi gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap