Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201411 yıl comment_276151 sıkıntı olmaz nasılsa iki yıl daha garantiniz var -- atarız bir sandık motor, oldu bitti-- demeye getirmişler. Klasik arabacı ağızları bunlar, devamlı bu işler ile uğraşıyorsanız kafanızdaki tolerans çizgileri bir süre sonra bulanıklaşıyor. Başkası için sıkıntı/endişe nedeni olacak şey tüm prosedürü bildiğiniz, daha önce de o yoldan geçtiğiniz için sizi etkilemiyor. Hani "kas hafızası" derler ya, onun gibi bir durum... Son kullanıcının açık kalp ameliyatı şeklinde kafasında canlanan motor değişimi kıdemli servis çalışanı için araca benzin ve/veya mazot almak kadar heyecan verici. Bir o kadar da normal... kimi zaman yadırganan/yanlış algılanan pek çok davranış kalıbının arkasında yatan sorun da bu zaten. Deyim yerinde ise kafa nasır bağlıyor, o aracın son kullanıcı için ne kadar önemli/özel olduğunu kavrayamıyorsunuz. ...otomotiv'in meslek hastalıklarından birisi işte... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201411 yıl comment_277015 Geçen hafta aynı sorun nedeniyle bende eskişehir yetkili servisi aradım, 1 hafta sonrasına randevu verebileceklerini söylediler, durumun acil olduğunu, hortumun çatlak olduğunu su eksilttiğini söyledim.(sadece hortum değişikliği olacağını uzun bir işlem olmayacağını söyledim) Ozaman siz getirip bırakın ustalar boş olursa araya alırız ama büyük ihtimalle bikaç gün araç kalır burda dediler. h.sonu aracı teslim ettim madem araç serviste kalacak sıkıntılı olduğunu öğrendiğim aks keçesinin kontorl edilmesini söyledim Ayrıca ön orta park sensörü arasıra önünde engel var gibi sürekli uyarı veriyordu, onu da belirttim, temsilci bunun normal olduğunu ıslak havalarda su alıp yapabileceğini söyledi Sonuçta bu parça araç dışında ve sürekli suya maruz kalacak yerde üretiminin buna göre yapıldığını ve sorunun normal olmadığını söyledim ama o hala mercedeste bile oluyor normaldir dedi Araçta park pilot var bu şekilde çalışabilecekmi dedim bişey demedi Katalogda da ön arka park sensörü var ama yağmurlu havada çalışmayabilir yazmıyor Neyse not aldım kontrol edilecek dedi. bikaç gün sonra aracın işlerinin bittiğini söylediler hortum tam set olarak değişmiş aks keçelerinin ikisini değiştirmişler sensöre dokunmamışlar, fakat gözlemlediğim şu plakalığın iki ucu ileri doğru kalkık duruyor dibindeki sensör onu görüp ötüyor olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201411 yıl comment_277040 Geçen hafta aynı sorun nedeniyle bende eskişehir yetkili servisi aradım, 1 hafta sonrasına randevu verebileceklerini söylediler, durumun acil olduğunu, hortumun çatlak olduğunu su eksilttiğini söyledim.(sadece hortum değişikliği olacağını uzun bir işlem olmayacağını söyledim) Ozaman siz getirip bırakın ustalar boş olursa araya alırız ama büyük ihtimalle bikaç gün araç kalır burda dediler. h.sonu aracı teslim ettim madem araç serviste kalacak sıkıntılı olduğunu öğrendiğim aks keçesinin kontorl edilmesini söyledim Ayrıca ön orta park sensörü arasıra önünde engel var gibi sürekli uyarı veriyordu, onu da belirttim, temsilci bunun normal olduğunu ıslak havalarda su alıp yapabileceğini söyledi Sonuçta bu parça araç dışında ve sürekli suya maruz kalacak yerde üretiminin buna göre yapıldığını ve sorunun normal olmadığını söyledim ama o hala mercedeste bile oluyor normaldir dedi Araçta park pilot var bu şekilde çalışabilecekmi dedim bişey demedi Katalogda da ön arka park sensörü var ama yağmurlu havada çalışmayabilir yazmıyor Neyse not aldım kontrol edilecek dedi. bikaç gün sonra aracın işlerinin bittiğini söylediler hortum tam set olarak değişmiş aks keçelerinin ikisini değiştirmişler sensöre dokunmamışlar, fakat gözlemlediğim şu plakalığın iki ucu ileri doğru kalkık duruyor dibindeki sensör onu görüp ötüyor olabilir. Otomatik park yan sensör ile görüyor o ayrı. Sonuçta yağmur ile sürekli ötmez (ötmemeli) Plakayı kontrol edin onlar soru yapabiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201411 yıl comment_279172 Biraz önce tüv(Antalya) de çalışan eniştemle konuştum. Bu aralar çok fazla bir motor muayeneye gelmeye başladı hepside motor değişimi yüzünden geliyor dedi. Sadece bu gün 4 tane bir motor gelmiş motor değişiminin den dolayı. Geçen hafta Kırşehir bayine gittim durumu anlattım fazla ilgilenmediler, önemli bir konu olsa bilgilendirildik dediler. Ankara da bu konuya hakim bildiğiniz bir bayi var mı acaba karneleri dağıtınca gelecek ay detaylıca göstermek istiyorum ? Bizim de başımıza gelir mi diyerek beklemekten bi hal oldum. Konuyla alakalı değil ama " tepe çıkış yar. kullanılamıyor" yazısını tekrarladı ve bu sefer değişik olarak araba tekrar çalıştığında "normal" diye daha önce görmediğim bir yazı çıktı, yol bilgisayarında ki verilerin hepsi sıfırlandı. Ankara da bunu da göstermek istiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201411 yıl comment_279180 1.6'larda yapısal bir sorun yok... Ne yazık ki var sanırım, bir arkadaşımızın arabasında oldu bu olay, erken farkedilip düzeltildi. Bende kontrol ettim herhangi bir problem yok benim arabadakinde. Ara ara kontrol ediyorum hatta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201411 yıl comment_279181 Biraz önce tüv(Antalya) de çalışan eniştemle konuştum. Bu aralar çok fazla bir motor muayeneye gelmeye başladı hepside motor değişimi yüzünden geliyor dedi. Sadece bu gün 4 tane bir motor gelmiş motor değişiminin den dolayı. Geçen hafta Kırşehir bayine gittim durumu anlattım fazla ilgilenmediler, önemli bir konu olsa bilgilendirildik dediler. Ankara da bu konuya hakim bildiğiniz bir bayi var mı acaba karneleri dağıtınca gelecek ay detaylıca göstermek istiyorum ? Bizim de başımıza gelir mi diyerek beklemekten bi hal oldum. Konuyla alakalı değil ama " tepe çıkış yar. kullanılamıyor" yazısını tekrarladı ve bu sefer değişik olarak araba tekrar çalıştığında "normal" diye daha önce görmediğim bir yazı çıktı, yol bilgisayarında ki verilerin hepsi sıfırlandı. Ankara da bunu da göstermek istiyorum. yukarıda ki mesaj, özgür bey in gitti yere gitmeye çalışın, anlaşılan adamlar ne istenirse yapıyorlar..(mesela aks keçesi, ilk değiştiren benzinli olmuştur sanırım daha çok ilk 1-1.5 yılda üretilen dizellerde çıktı bu sorun) bizde maille şunla bunla uğraşıyoruz "tık" yok.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201411 yıl comment_279183 özgür bey in gitti yere gitmeye çalışın Eskişehir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201411 yıl comment_279184 Ayrıca ön orta park sensörü arasıra önünde engel var gibi sürekli uyarı veriyordu, onu da belirttim, temsilci bunun normal olduğunu ıslak havalarda su alıp yapabileceğini söyledi bütün bunları söyleyip o kadar parça değiştirmeleri ilginç.. plakalığa siz yine bakın da; sensörün yuvarlağını çevreleyen siyah kauçuk contalara bakın, içeri kaçmış vb yapısal sorun var mı diye karda sıkıntı olabilirde yağmurun yapmaması lazım.. daha başımıza gelmedi yağmurda.. Eskişehir? şubatta veya yazları ankaradaysanız hocam bir iki yeri arayın otokoç harici; tan oto, tur oto vb..bilgi alın.. olmadı eskişehiri bir ziyaret edin.. Aralık 25, 201411 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201411 yıl comment_279193 Merhabalar, Yorumlarınızı baştan sona okudum. Pek çoğunuza geçmiş olsun. 1,6 mı, 1.0 mı arasında gidip gelirken, 1,6'yı tercih etmiştim. Tercih ederken bu konuyu görmemiştim. Turbo motorlara hep kuşkuyla bakmışımdır, sizin durum motor dışı parçalardan kaynaklansada, bu turbodan pek çok markada pek çok kullanıcı şikayetçi. Genel yorumlar arabamın turbosu patlamış, kalitesiz yakıt kullanmışım turbom bozulmuş, yüksek devirlerde turbom patladı vs. Kullanım içinde arabayı ilk çalışmada ısınmadan hareket ettirilmeyeceği, kontak kapatılırken önce rölantide biraz çalıştırılacak, alınan yakıta dikkat edileceği, yüksek devirlere çıkılmayacağı falan belirtilmiş. Yani anlaşılan turbolu araba kullanılacaksa dikkat etmek gerek. Bu nedenle atmosferik aldım, 1-2 litre yerine göre fazla yakar ama en azından böyle problemlerle karşılaşmam diye düşünüyorum. Herkese tekrar geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201411 yıl comment_279245 Merhabalar, Yorumlarınızı baştan sona okudum. Pek çoğunuza geçmiş olsun. 1,6 mı, 1.0 mı arasında gidip gelirken, 1,6'yı tercih etmiştim. Tercih ederken bu konuyu görmemiştim. Turbo motorlara hep kuşkuyla bakmışımdır, sizin durum motor dışı parçalardan kaynaklansada, bu turbodan pek çok markada pek çok kullanıcı şikayetçi. Genel yorumlar arabamın turbosu patlamış, kalitesiz yakıt kullanmışım turbom bozulmuş, yüksek devirlerde turbom patladı vs. Kullanım içinde arabayı ilk çalışmada ısınmadan hareket ettirilmeyeceği, kontak kapatılırken önce rölantide biraz çalıştırılacak, alınan yakıta dikkat edileceği, yüksek devirlere çıkılmayacağı falan belirtilmiş. Yani anlaşılan turbolu araba kullanılacaksa dikkat etmek gerek. Bu nedenle atmosferik aldım, 1-2 litre yerine göre fazla yakar ama en azından böyle problemlerle karşılaşmam diye düşünüyorum. Herkese tekrar geçmiş olsun. Turbolu araçların turbocharger ömürleri vardır, iyi kullanımda 100-200bin km arası kullanılabilir, fakat illaki bozulacaktır. Tabi araçtaki her parçada eninde sonunda bozulacaktır. Bu iş biraz ne verip ne aldığınla alakalı birşey, eğerki atmosferik yetiyorsa atmosferik yetmiyorsa turbo yetmiyorsa hacim vs diye gider bu durum. Örneğin ben şuanki keyfi ihtiyaçlarıma cevap vermediği için turbosuz araç kullanamam, kullanabileceğim araçların hacimleri ve dolayısıyla fiyat/yakıt/amortismanları beni aşıyor. Biraz daha genele gidersek, 2000 model bir mk1 de benim işimi görebilir. Ama ben tercih olarak 1.6 turbolu araç kullanıyorum. Yani ihtiyaçların yanı sıra keyfi ihtiyaçlarda her insanda farklı işler. Her neyse bana sorarsanız yaktığı kadar giden araç efektif bir araçtır, atmosferik motorlar bu nedenle efektif değildir. Yarından korkarak bugünü yaşayamazsınız. Örneğin ben temkinli ve olabildiğim kadar bilinçli kullanmaya çalışırım arabamı ama performanstan ödün vermem. Ayrıca arabamın benimle bir ömür yaşamayacağınıda tahmin edebilirim. Her neyse insanlar ve seçimler. Kimse kimseyi bu konularda yargılayamaz tabi. Şöyle bir matematikte var, ortalama turbocharger ömründe yaptığınız kilometrede yaktığınız benzinin fiyatını hesaplarsanız zaten turbonun fiyatını hayli kurtardığınıda göreceksiniz. En kötü şartta maddi açıdan kaybınız yok yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201511 yıl comment_280048 Herkeze merhabalar, Konuyu inceleyip hemen aracımın hortumunu kontrol ettim. Hortum çok sert ve biraz sıksan kırılacak gibi. Aracımı 1 hafta önce aldım ve aldığım kişi garantisi bitti dedi. Garanti 3 sene mi? 2 sene mi anlayamadım. Garantiden değiştiremezsem nerde nasıl ve nekadara değiştirebilirim. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201511 yıl comment_280093 Bakımları yetkili servis dışında yapılmışsa veya bakım km si geçmiş ise garanti dışı kalmış olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201511 yıl comment_280111 Garanti kitapçığında 2 yıl veya 100 bin km yazıyor. uzatılmış garanti 3 yıl 100 bin km yazıyor. Araç 2012 Eylul çıkışlı. 15.000 bakımı orjinal servisinde yapılmış. şu anda 24.000'de. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın