Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274723 Belki de kaç kişinin aracında bu sorun var ama farkında değil garantiler bitince milletin kafaya Dank ama iş işten geçmiş olacak bu arada 99 model Vectra b 4 sene kullandım hiç bir arıza ile karşılaşmadım tık diye bir ses duymadım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274725 Ankara Tan otodaydım bugün aracımı kontrol edip eşyalarımı aldım. Ustaların hortumla ilgili bilgisi var. Ecoboost geldiğinde ilk işleri kaputu açıp kontrol ettiklerini söylediler. Demekki bazı servisler konuyu biliyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274730 Belki de kaç kişinin aracında bu sorun var ama farkında değil garantiler bitince milletin kafaya Dank ama iş işten geçmiş olacak bu arada 99 model Vectra b 4 sene kullandım hiç bir arıza ile karşılaşmadım tık diye bir ses duymadım.. Gelmiş geçmiş en kötü Opel, elektronik arıza şampiyonu o araç. Bu forumdan önce internette bi bakın o araca Sürekli bu tür yazılar yazarak konu dışına ek olarak huzur bozucu mesaj zincirine giriyor. Biraz daha dikkatli olalım biz serzeniş dinleme merkezi değiliz Yardımcı olabileceğimiz birşey varsa elimizden geleni yapmak için buradayız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274733 En azından 4 sene boyunca bende bir sıkıntı olmadı ben ona bakarım bir buçuk senelik araç patır patır dökülüyo ben değil bunu herkes biliyor bu arada sizin forum kullanıcılarının yanında olmasını beklerim fordun avukatlığını yapmanızı değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274737 Yaklaşık 2,5 yıldır 1.0 eb kullanıyorum. İlk kez bakım harici servislik olduk. Ben gene olsa bu motoru alırdım... aracimdan memnunum çok şükür... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274743 En azından 4 sene boyunca bende bir sıkıntı olmadı ben ona bakarım bir buçuk senelik araç patır patır dökülüyo ben değil bunu herkes biliyor bu arada sizin forum kullanıcılarının yanında olmasını beklerim fordun avukatlığını yapmanızı değil.Olanı söylüyoruz hocam. Yanlış bişey varsa açıklayın, itiraz edin bu basit cevaplar ile güldürmeyin kendinizi. Ben kendi aracım için sıkıntılarını anlatan düzgün başlığımı yıllar önce açtım ve sürekli anlatıyorum bilen biliyor, insanlar nankör varlıklar duymak istediklerini duyduklarında sever aksi halde sevmez. Bunlar başarılı olduğumuzu gösteriyor. Bundan daha rahat bir ortam varsa bildiğiniz buyrun orada yazın, daha ilgili sadece yazı ile sizi destekleyecek onlarca kişi bulabilirsiniz. Kimse burada zorla tutmuyor kimseyi kapı herkese açık, saygılı olun ki saygı görün. Bu tür itamlara devam ederseniz, kurallarda yer alan ilgili işlemleri yaparız. SON UYARIDIR. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274755 99 model Vectra b 4 sene kullandım hiç bir arıza ile karşılaşmadım tık diye bir ses duymadım.. 2001 Vectra b 2 sene 35bin km kullandım, ocağa incir ağacı dikmek ne demek fazlasıyla öğretti. Sahip olduğum araçlar arasında bu kadar sorunlusu olmamıştı. Ayrıca trim sesi konusunda meşhurdur, nasıl tık ses duymadınız hayretler içerisindeyim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274772 sans diyelim artık.. Dediğiniz gibi, şanslıymışsınız.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274780 Olanı söylüyoruz hocam. Yanlış bişey varsa açıklayın, itiraz edin bu basit cevaplar ile güldürmeyin kendinizi. Ben kendi aracım için sıkıntılarını anlatan düzgün başlığımı yıllar önce açtım ve sürekli anlatıyorum bilen biliyor, insanlar nankör varlıklar duymak istediklerini duyduklarında sever aksi halde sevmez. Bunlar başarılı olduğumuzu gösteriyor. Bundan daha rahat bir ortam varsa bildiğiniz buyrun orada yazın, daha ilgili sadece yazı ile sizi destekleyecek onlarca kişi bulabilirsiniz. Kimse burada zorla tutmuyor kimseyi kapı herkese açık, saygılı olun ki saygı görün. Bu tür itamlara devam ederseniz, kurallarda yer alan ilgili işlemleri yaparız. SON UYARIDIR. Hocam bende olanı söylüyorum başka birşey söylemiyorum hep aracı met edecek değiliz artılarını eksikliklerini hatalarınıda söyleyelim ki herkes bilinçlensin sonuçta otosan bilgilensin ben burada söylediklerim hepsini onlara mail attım cevap gelince burada paylaşacağım bilginize. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274791 Hocam bende olanı söylüyorum başka birşey söylemiyorum hep aracı met edecek değiliz artılarını eksikliklerini hatalarınıda söyleyelim ki herkes bilinçlensin sonuçta otosan bilgilensin ben burada söylediklerim hepsini onlara mail attım cevap gelince burada paylaşacağım bilginize. Tuncay bey kimse size söylemeyin demedi zaten. Söylemenin türleri vardır, profilinize girin ve son yazdığınız tüm mesajları kontrol edin demek istediğimi anlarsınız birde başlık açıp dersini kalem kalem anlatmış kişilere bakın. Yineliyorum; bu siteden daha iyi derdinizi anlayacağınız yer bulamazsınız, lütfen buradaki insanları da sıkmadan doğru yolla anlatın. Dediğim gibi sürekli farklı yerlere tepki ve öfke ile yazarak elinize hiç bir şey geçmez aklı başında kişiler bu tür mesajlara itibar etmez. Tecrübeler bu yönde. Özetle; yaşadıklarınızı sakin dille ve detaylı ilgili anlatmalıyız. Derdimiz birini savunmak olsa; yıllardır onca kişiye yardım etmek için burada uğraşmayız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274798 Kimsenin moralini bozmak istemem inanınki benimki çok bozuldu özellikle 2 sorun hakkında anlayışınız için teşekürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201411 yıl comment_274848 Benim 1.0 galerideyken sandık motor takılmış nedeni ise hararet yapmış önceki motor servisin söylediği bu. Soğutma suyu min. Altında 2 aydır ve adı geçen hortum üzeri soyulmuş bir parça bant vardı üzerinde. Aralık ayında bakımı vardı. Bakıma gitmeden telefonda söylemem gerekirmi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201411 yıl comment_274849 Benim 1.0 galerideyken sandık motor takılmış nedeni ise hararet yapmış önceki motor servisin söylediği bu. Soğutma suyu min. Altında 2 aydır ve adı geçen hortum üzeri soyulmuş bir parça bant vardı üzerinde. Aralık ayında bakımı vardı. Bakıma gitmeden telefonda söylemem gerekirmi? Eksik kısmı tamamladınız mı deponun? Eğer tamamladıysanız ve eksiltmeye devam ediyorsa bunu bakıma bırakmadan gidin hemen baktırın derim.hortum eğer bu konuda fotoğrafları var , eski tipse servise gittiğinizde söylerseniz değiştirirler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201411 yıl comment_275006 Biraz evvel Ford otosan ile telefon görüşmesi yaptık.Parçaların 10 aralıkta geleceğini ve 2 gün montajının süreceğini ilettiler.17 takvim günü ve 14 işgünü sonrasında teslim edilecek aracım için bana 10 işgünü dolduğunda ikame aracı verebileceklerini ilettiler.Ben artık şunu anladım.Bırak sızdırsın suyu yansın motor ne sallıyorsun yapsınlar garantiden.10 gün senin hiçbir hatanın olmamasına fabrika üretim hatası olduğunu servisin söylemesine rağmen müşteri memnuniyeti bile umurlarında olmayan bir firmaya diyecek tek söz Allah sizin hakkınızda hayırlısını versin.Konuyla ilgili bu son yazacağım cümlelerdi.Kimse üzerine alıpta ona söyledim sanmasın (burada kimse ford otosan değildir umarım).Sadece gelişmeler hakkında bilgi vermek istedim.Konu artık sosyal medya şikayet sitelerinde ve aracımı teslim aldığımda yargıda devam edecektir.Herkese saygılarımla. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın