Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Tuncay Tunca

Üye
  • Toplam İleti

    47
  • Katılım

  • Son ziyaret

Tuncay Tunca tarafından yazılan her şey

  1. Bence hic taktırma zaten birsey yakmiyor benzinde illa taktıracam dersen küçük tank taktir yan tarafların birine büyük tanka gerek yok zaten nerdeyse her 3 .5 kilometrede bir benzin istasyonu var..
  2. Slm daha önce alış veriş yapmıştım şimdi gözlük koyma yeri çekmecesi almak istiyorum bu titanyumlarda günesliklerin ortasında olan parca varmı fiyatı nedir..
  3. Aynı sıkıntı bendede oluyor teyp ekranı açılmıyor aracı çalıştırınca teyp açılıyor akünün şarjını korumak için yapılmış güzel bir uygulama kapanmasa araba çalış kayacak çünkü o yüzden dert edilecek birşey değil..
  4. düzenlenmiş iletiye yorum yaparsanız memnun olurum düzenlenmemişe değil.
  5. Herkese merhaba benim aracın bagaj kapağı üzerindeki stop lambalarının içinde küçük sinek yavruları var ölmüş 5 yada 10 tene acaba nerden nasıl girmiştir bu durumda ne yapmam lazım servise değişim için baş vurmalımıyım yoksa nasıl bir yol izlemeliyim bu durum sizinde başınıza geldimi.
  6. Herkese merhaba benim aracın direksiyon kutusu 8000 km serviste direksiyon da boşluk var arıza kodunu aldık denilerek değişim yapıldı taktir siz forum kullanıcılarının bence eps hikaye hidrolik şahane bizim ülke yollarında sizce normal bir şeymi aracın direksiyon kutusunun 8000 km değişmesi demek ki bir bir yerde bir eksiklik var ya direksiyon körüklerinde yada dişlilerinde bir hata var bence
  7. Çok şanslısın kardeşim çarpan adamın hasıymış not yazmış..
  8. Bence 700 TL çok garanti her şeyi karşılasa neyse hem garantiye 700 TL ver hem de % 20 arazı olunca ver bana saçma geliyor ama dizel araç çok yol yapanlar için iyi şahsen ben düşünmüyorum yılda 5000 km zor yapan biriyim tabi herkesin düşüncesi farklı .
  9. T.S.E nün müdür yada müdür yardımcısını dinlemiştim tv de T.S.E ye göre cam filmi uygulaması cam sökülmeden yapılmalıdır diyordu bencede ustaların işine geliyor camı sökmek bir müddet sonra ses gelmeye başlıyor kapılardan ben hiç söktürmeden yaptırdım..
  10. Aracı köpükle yıkatmayın o köpüğün içinde nasıl bir kimyasal var muamma aracın boyasını bile solduruyor oto yıkamacı arkadaşım ve oto boyası satanlar tavsiye etmiyor ben şahsen 2 yılda bir yada iki kez yıkatmışımdır elimden geldiği kadar yıkatmıyorum su tutturuyorum arabanın boyası ilk günkü kadar yeni taktir sizin..
  11. Bence arkadan ve yanda bakıldığında Çok iyi olmuş ama öndeki o karlık hiç olmamış o olmasa süper olacakmış..
  12. Aynı sorundan servise başvuruda bulundum servisteki Yakışıklı İSMAİL yani usta bana spreylerin geçici bir çözüm olduğunu beş on yıkamada çıktığını söyledi..
  13. Kimsenin moralini bozmak istemem inanınki benimki çok bozuldu özellikle 2 sorun hakkında anlayışınız için teşekürler.
  14. Hocam bende olanı söylüyorum başka birşey söylemiyorum hep aracı met edecek değiliz artılarını eksikliklerini hatalarınıda söyleyelim ki herkes bilinçlensin sonuçta otosan bilgilensin ben burada söylediklerim hepsini onlara mail attım cevap gelince burada paylaşacağım bilginize.
  15. En azından 4 sene boyunca bende bir sıkıntı olmadı ben ona bakarım bir buçuk senelik araç patır patır dökülüyo ben değil bunu herkes biliyor bu arada sizin forum kullanıcılarının yanında olmasını beklerim fordun avukatlığını yapmanızı değil.
  16. Belki de kaç kişinin aracında bu sorun var ama farkında değil garantiler bitince milletin kafaya Dank ama iş işten geçmiş olacak bu arada 99 model Vectra b 4 sene kullandım hiç bir arıza ile karşılaşmadım tık diye bir ses duymadım..
  17. Evet şans işi ama olmayacağı anlamına gelmez özellikle aks keçelerini baktırdınızmı yada baktınız mı..
  18. Bırakın Allah aşkına ya aks keçesini kontrol et yağ kaçağı varmı hortum kontrol et patladımı su kaçağı var mı direksiyonu kontrol et ses varmı kapı fitillerine vazelin sür ee ne anlamı kaldı 0 km araç almanın arkadaşlar madem bunları kontrol edecektim ne anlamı kaldı..
  19. Evet cem bey en azından o yukarıda bahsettiğim sorunların hiç biri 1988 model araçta yok Sinekte ufaktır ama mide bulandırır ilk 0 km aldığım bir araçta böyle şeyler olması beni çok üzdü bir hevesle aldım keşke almasaydım diyorum şimdi garantisi var ya garantisi uzatacağım yada aracı elden çıkaracağım bakalım ne olacak...
  20. Abicim orda soğutma suyunu kontrol edin diyo hortumları kontrol edin demiyo madem ben kontrol edecem niye servise 5 TL ilk iş için 15 TL veriyoruz baksınlar kardeşim serviste arabanın teyibini açıp dinliceklerine işlerini yapsınlar garanti bitti hotum patladı motor yandı ne olacak yazık değilim
  21. Aynı sorun bende de vardı araç 9500 km aks keçesi değişti 1 lt yağ eklendi bu arada araba hiç bir uyarı vermedi güya elektronik iyiki servise gitmişim gitmesek şanzıman elimizde kalacaktı ondan sonra uğraş garantiden değiştirmeye ya garantisi bitmiş olsaydı işte o zaman yandık şimdi değiş hesapta bir daha değişecek bir daha tabi sonraki değişimler garanti bittikten sonra olacak her ay arabanın altından bakacaz acaba yağ kaçırıyormu bakmasak şanzıman elimizde kalacak çünkü istersen bakma yani parayla rezil olmaktan başka birşey değil benim için babamın 88 model reno 9 u var 270000 km onda bu sorun yok araba 5 senedir onda dağ bayır orman çok bozuk yollardan gidiyor valla ben açıkçası bu sorun yüzünden soğudum araçtan bu km araçta aks yağ kaçağı olması fordun kalitesini ortaya koyuyor ucuz ucuz dandik parçalarla arba üretimi yapıyor ama makyaj iyi reklam iyi böyle araba satıyor bu arada arabanın direksiyon kutusundan ön takımından aracın içinden farklı noktalardan ses geliyor nasıl 0 km araç bu anlamadım tam bir rezalet bir daha asla ne kendim Ford marka araç alırım nede eşe dosta akrabaya aldırırım ben yandım bari onlar yanmasın biraz ver yansın oldu ama arkadaşlar dost acı ama doğru söyler taktir sizlerin ben kendi görüşlerimi söyledim..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.