Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Radyo Ekraninin Erken Kapanmasi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaslar bugun aracimda kontak kapattiktan sonra aracimda beklerken radyomu actim.Her zamanki gibi bir saat yazisi gozuktu fakat yaklasik on dakika sonra radyo tamamen kapandi ve ekran karardi.Daha sonra acmak icin dugmesine basinca yakit ve hararet ibrelerinde videoda ki gibi bir hareket gordum.Sahsi fikrim akunun zayiflamasi sonucu aracin kendini korumaya almasi yonunde,araci calistirinca hersey gerektigi gibi calisti.Bu konuda fikirlerinizi almak istedim.

Yanıtlama zamanı:

Aynı sıkıntı bendede oluyor teyp ekranı açılmıyor aracı çalıştırınca teyp açılıyor akünün şarjını korumak için yapılmış güzel bir uygulama kapanmasa araba çalış kayacak çünkü o yüzden dert edilecek birşey değil..

Yanıtlama zamanı:

akü voltajı düştüğünde ekranda uyarı veriyor, verdi mi? Büyük ekranlı göstergede kesin veriyor da küçükten emin değilim.

ek: araç doğrudan çalıştırılırsa (yarım kontak yapmadan) bu uyarıyı vermeye fırsatı olmayabilir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

akü voltajı düştüğünde ekranda uyarı veriyor, verdi mi? Büyük ekranlı göstergede kesin veriyor da küçükten emin değilim.

ek: araç doğrudan çalıştırılırsa (yarım kontak yapmadan) bu uyarıyı vermeye fırsatı olmayabilir.

Herhangi bir uyarı vermedi, bende küçük ekran var.Ben bu olayı bir sorun olarak görmüyorum sadece ibre hareketleri enteresan geldi, sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim. Normalde hergün arabayi sürüyorum ama eğer araç iki ya da üç gün ve fazlası calismazsa bu olayı yaşamaya başladım. Daha önceleri bir ay yatmısligi var bu sorunu göstermedi. Dördüncü senesi kuzu yaşlanıyor herhalde. [emoji3]
Yanıtlama zamanı:

Herhangi bir uyarı vermedi, bende küçük ekran var.Ben bu olayı bir sorun olarak görmüyorum sadece ibre hareketleri enteresan geldi, sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim. Normalde hergün arabayi sürüyorum ama eğer araç iki ya da üç gün ve fazlası calismazsa bu olayı yaşamaya başladım. Daha önceleri bir ay yatmısligi var bu sorunu göstermedi. Dördüncü senesi kuzu yaşlanıyor herhalde. [emoji3]

ibre hareketleri oluyor ama neden ne zaman oluyor hiç dikkat etmedim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ibre hareketleri oluyor ama neden ne zaman oluyor hiç dikkat etmedim.

Radyo ekranı tamamen kararip kapandığında yakıt ve hararet ibreleri tamamen aşağıya düşüyor daha sonra radyo düğmesine basınca radyo açılmıyor ama bu iki ibre biraz yukarı zıplayıp üç beş saniye sonra yeniden düşüyor video da onu yakalamaya çalıştım.
Yanıtlama zamanı:

Valla bir araba dolusu laf etmişiniz ama pek anlamadım. Normalden kısa sürede kapanıyorsa radyo akü şarjın az demektir, kış şartları, kısa mesafe yolculukların buna katkısı olabiliyor.

Bazen araba tam şarjlı iken arabanın içerisinde fazla zaman geçirirsem, sürenin düştüğünü ve radyonun açılmadığını gözlemlediğim oldu. Fakat ibrelere hiç dikkat etmedim, olursa bakarım.

Yanıtlama zamanı:

Bende de aynı şekilde radyo kapanıyor akü şarjı belli seviyenin altında oluyor sanırım koruma amaçlı ama göstergelere hiç dikkat etmemiştim.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bu normal birşey. Bir akü max. 4 yıl kullanılabilir. Akünüz ömrünü tamamlamak üzere. Yarı yolda kalmamak icin değiştirin derim ben. Her an bir supriz ile karşılaşabilirsiniz :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.