Mert Pekcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2015 (düzenlendi) Kuga aklımı fena halde kurcalıyor ve benzin tüketimi endişe konusu. Ankara trafiğinde, benim sürüş tarzımla; Focus II 1.6 benzinli ile ortalama hızım 30 km iken yakıt tüketim ortalaması 9.1 civarı oluyor. Sürüş karakteri böyle olan bir insan Kuga 1.5 Ecoboost ile ne kadar yakıt tüketebilir? Öngörüleriniz benim için çok değerli ve seçimimde çok faydası olacak. Temmuz 13, 2015 Mert Pekcan tarafından düzenlendi İfade ve imla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2015 Kuga aklımı fena halde kurcalıyor. Ankara trafiğinde Focus II 1.6 benzinli ile ortalama hızım 30 km iken yakıt tüketim ortalamam 9.1 civarı oluyor. Sürüş karakteri böyle olan bir insan Kuga 1.5 Ecoboost ile ne kadar yakıt tüketebilir? Öngörüleriniz benim için çok değerli ve seçimimde çok faydası olacak. Manuel 9 litre, otomatik 10-11 arası. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 Kuga aklımı fena halde kurcalıyor ve benzin tüketimi endişe konusu. Ankara trafiğinde, benim sürüş tarzımla; Focus II 1.6 benzinli ile ortalama hızım 30 km iken yakıt tüketim ortalaması 9.1 civarı oluyor. Sürüş karakteri böyle olan bir insan Kuga 1.5 Ecoboost ile ne kadar yakıt tüketebilir? Öngörüleriniz benim için çok değerli ve seçimimde çok faydası olacak. 1,5 Litre otomatik 9,5 ortalama ile sürüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Pekcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 1,5 Litre otomatik 9,5 ortalama ile sürüyorum. önceki arabanız ve ortalaması ne idi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2015 2006 Focus sw 1,6 ghia Otm. Şehir içi 12-13 lt, şehir dışı 7,5-8,5 lt. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 ... bu arada Eylül üretiminden itibaren Titanium ve Selective'lerde Sync2 + 8"renkli/dokunmatik ekran standart olacak. Sony geri görüş kamerası ve navigasyon ise hala opsiyon listesinde. Güncelleme : Kuga ICE'de ki TDCI+PS opsiyonu 2017 sonuna ertelendi. (daha önce 2016 sonu denmişti) gerekçe PS şanzımanın beklenen ötesinde talep görmesi ve Ford'un elindeki PS'leri C-Max'da kullanma kararı alması. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2015 ... bu arada Eylül üretiminden itibaren Titanium ve Selective'lerde Sync2 + 8"renkli/dokunmatik ekran standart olacak. Sony geri görüş kamerası ve navigasyon ise hala opsiyon listesinde. Güncelleme : Kuga ICE'de ki TDCI+PS opsiyonu 2017 sonuna ertelendi. (daha önce 2016 sonu denmişti) gerekçe PS şanzımanın beklenen ötesinde talep görmesi ve Ford'un elindeki PS'leri C-Max'da kullanma kararı alması. İyi de patron c-max olmaz, çocuklar büyüdü zati diyor, kugayı bekleyelim der. 2017 sonu çok uzak oldu. Ulen ford, bir de bana sorsanız, şu kararları almadan önce .. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2015 Bu motor guncellemesi OTA ile alinabiliyor mu yoksa Ford Software Updater yuklemek mi gerekiyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2015 Servis tarafından, noter onaylı yükleme yapılıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 İyi de patron c-max olmaz, çocuklar büyüdü zati diyor, kugayı bekleyelim der. 2017 sonu çok uzak oldu. Ulen ford, bir de bana sorsanız, şu kararları almadan önce .. söyledim ama dinletemedim ki ... eşşeğiz işte, kuSura bakma üstad. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Can sıkmaya gerek yok. c max ile kuganın özellikle kokpit birebir aynı. (cmax makyajdan önce) kugaya binince c max e binmiş gibi oluyorsunuz:) wv bile bu kadarını başaramamıştı;) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Bu konuda VW'ni kimse geçemez Türkiyede satılmayan golf plus ile tiguanın konsolları da aynı. Örnekleri çok daha fazla arttırabiliriz. Ama benim bu yönde şikayetim yok. Aynı olabilen kısımlar aynı olabilir, sonuçta ikisi de C sınıfı araba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Almanya kataloglarına yeni sync 2 sistemi girmiş. Ama ilginç olan, resimlerde gösterilen sistem, c-max'daki değil, Amerikadaki sistem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 @Murat Kavuk alıcaksın Kuga'yı biliyoruz içişleri bakanı bir ok desin, inşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 C-max'deki gibi olan Makyaj'a abi, buna şaşırmadım Şöyle gösterelim daha net olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap