Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'ün Akü Bitti 540Tl Istiyorlar.

Featured Replies

Solved by Cem Boneval

Yanıtlama zamanı:

2 Hafta önce benim aracımda nazlanmaya başladı ama anlam verememiştim zor çalışmaya ve çalışınca göstergeler hemen çıkmıyordu 2 gün önce hiç çalışmadı ford u aradım en yakın servisi telefona bağladı ve yol yardım geldi akünün bittiğini ve şarj olması gerektiğini söyledi bizimle servise gelmeniz gerektiğini ve  7 saat kadar şarjda kalacağını eğer şarjı kabul etmez ise akünün değişeceğini söylediler saat 13.00 sıralarıydı o gün gitmek istemedim ogün gitseydim aracım akşam serviste kalıcaktı bende sabah komşunun arabasından takviye yaparak servise gittim,şarja 8.30 da bağlandı şarj olurken ustaya yol yardım gelip çalıştırdıktan sonra 1 saat çalıştı hatta gezdim baya ve gelip stop ettiğimde çalışmadı dedim şarj olacağını sanmıyorum hiç uğraşmayalım değiştirelim dedim, denememiz gerekiyor şarj ettikten sonra değerleri ölçüp ford a gönderiyoruz ford değiştir derse değiştiricez dediler eğer değişirse hemen değişicek mi diye sorduğumda ise hemen değişeceğini söylediler ama beklediğim gibi olmadı akü şarj oldu %75 akünün durumunun iyi olduğu yazdı raporda eğer 1 ay içinde tekrar yaparsa getirin değiştirelim dediler işlemi tamamladılar

• 2 hafta sonra...
  • Yanıt 114
  • Görüntüleme 33,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bugün Ford genel merkez aküyü garanti altına alıp değiştirmeyi kabul etti. Fordu bu tutumundan dolayı teşekkür ediyorum. Akünün türkiyede olmayıp yurtdışından gelmeside işin garip tarafı koskaca fordd

• http://www.hepsiburada.com/liste/inci-aku-nanogold-start-stop-ela-12v-65ah-620cca/productDetails.aspx?productId=otincia1006065&categoryId=60003762

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Mutlu bayisi bul, EFB.L2.63.060.A iste. 300 TL civarında bulursun.    Bir yıl önce 250'ye almıştım ve pek "Mutlu"yum...

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

2011 model f3 ss aracıma akü bulamıyorum. :( servis 130 km uzakta. elinde yok. bayram araya girecek süre uzayacak. aracımı temizleme amaçlı bir kaç dk kapılar açık kalsa çalıştıramıyorum. tık tık tık ses. :( takviye ile çalıştırıyorum gün içinde sorun yok. 

Yanıtlama zamanı:

2011 model f3 ss aracıma akü bulamıyorum. :( servis 130 km uzakta. elinde yok. bayram araya girecek süre uzayacak. aracımı temizleme amaçlı bir kaç dk kapılar açık kalsa çalıştıramıyorum. tık tık tık ses. :( takviye ile çalıştırıyorum gün içinde sorun yok. 

Akünüzün kontrolü yapıldı mı? Gün içinde sorun yok diyince aklıma kaçak olabilir fikri geldi.
Yanıtlama zamanı:

Doğan Bey ; aracımın akü kontrolü bulunduğum yerdeki bir oto elektrikçisi tarafından yapıldı. Ne kadar doğru bilemiyorum. Normal olduğunu belirtti. ancak sorun belirttiğim şekilde sürüyor.:(

Yanıtlama zamanı:

internetten alın veya varta, mutlu adana bayiisi ile irtibata geçin, para yollayın onlarda kargo ile yollasınlar..

60 amper yetiyorsa varta da D53 kodu.. yukarılarda sanırım 73 amper koduda vardı yada sitesinden inceleyebilirsiniz..

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

An itibariyle akü sorunuyla ben de karşılaşmış bulunmaktayım.Yorumlari okudum

Araç şu an özel serviste şarj olmakta

Fiyat araştırması yaptım

Yetkili:840

Özel amgli 460 ,efbli 390

Mutlu aku den haber bekliyoruz 

Yalnız Mutlu'dan hangi modeli almamız gerekiyor ?Denenip memnun kalinan bir model  var mıdır?

Araç 2011- f3- dizel start stoplu

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, hüseyin ipek yazdı:
An itibariyle akü sorunuyla ben de karşılaşmış bulunmaktayım.Yorumlari okudum Araç şu an özel serviste şarj olmakta Fiyat araştırması yaptım Yetkili:840

Özel amgli 460 ,efbli 390

Mutlu aku den haber bekliyoruz 

Yalnız Mutlu'dan hangi modeli almamız gerekiyor ?Denenip memnun kalinan bir model  var mıdır?

Araç 2011- f3- dizel start stoplu

Mutlu aldım araç 1.6 EB start stoplu ;12v 65Ah 650A EFB almanız gerekir. Bkn Resim

2011 dizel start stoplu araç yok bildiğim kadarıyla eminmisiniz?

downloadfile.jpg

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Özer Aksu yazdı:

Mutlu aldım araç 1.6 EB start stoplu ;12v 65Ah 650A EFB almanız gerekir. Bkn Resim

2011 dizel start stoplu araç yok bildiğim kadarıyla eminmisiniz

Yok abi start-stoplu araç

Style Plus paketli 

Siz memnunsaniz bunu alayım

Fiyat nedir ?

Yanıtlama zamanı:
Yok abi start-stoplu araç
Style Plus paketli 
Siz memnunsaniz bunu alayım
Fiyat nedir ?

Memnunum 250 TL ye almıştım . Ancak ilki bakım esnasında farkedildi problemliydi 2 hafta sonra değişim oldu. Alırken yeni tarihli akü olmasına dikkat edin stokta birkaç ay beklemiş akü almayın. Bkn başıma geldi.
Yanıtlama zamanı:

Merhaba bende Erciyese kaymaya gitmiştim çocuklarla yorucu gün sonunda arabaya binip Konya_ereğliye döneceğimizde Ekranda Las.Bas.Sis Arzalı Servis Gerekli

Motor Ön ısıtma

Far ayarı arzalı Servis gerekli 

Sonra Gösterge lambaları söndü derken Kararan ekran

Konyadaki Motorcu ford yetkili servisini arayıp olanları anlattım Akün bitmiş dedi Sağolsun ara kabloyla takviyeyle 230 Km yol yaptım ve budefa Radyo çalıyor ama sadece ekranda tarih görülüyor başka hiçbir görüntü yok servis Şubatın 7 veya 8 geleceğini söyledi Aküm Ford Silver Calcium 700cca 80Ah SAET7 STAR STOP fiyatı 460 tl olur dediler 2 gün biniyorum ama bir sıkıtı yok sadece Radyo Ekranım gitti bakalım servis ne diyecek

• 7 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Van da sıkıntı yaşamamak için ankaraya gelmişken aküyü değiştirmek istedim. Yetkili servis olan Başer otoya gittim. 75 amperlik akü için 525 tl fiyat verdiler ancak 2-3 güne elimize ulaşır dediler.  Şaşmaz sanayi de birkaç akü satıcısına uğradım. Birisi benim orijinal akünün start stoplu olmadığını söyledi. Biraz iddialaştık. Arabada start stop var 4 senedir kullanıyorum falan dedim ama nafile. Adam senin arabaya start stoplu model sığmaz zaten dedi. Sonuç olarak şu akü olur al bunu tak diyen olmadı. Servisin söylediği 525 tl lik akünün özelliklerini sormadım ama normal midir bu fiyat. Ben daha pahalı bekliyodum çünkü.

Yanıtlama zamanı:
22 dakika önce, Fatih Mehmet USLU yazdı:

Van da sıkıntı yaşamamak için ankaraya gelmişken aküyü değiştirmek istedim. Yetkili servis olan Başer otoya gittim. 75 amperlik akü için 525 tl fiyat verdiler ancak 2-3 güne elimize ulaşır dediler.  Şaşmaz sanayi de birkaç akü satıcısına uğradım. Birisi benim orijinal akünün start stoplu olmadığını söyledi. Biraz iddialaştık. Arabada start stop var 4 senedir kullanıyorum falan dedim ama nafile. Adam senin arabaya start stoplu model sığmaz zaten dedi. Sonuç olarak şu akü olur al bunu tak diyen olmadı. Servisin söylediği 525 tl lik akünün özelliklerini sormadım ama normal midir bu fiyat. Ben daha pahalı bekliyodum çünkü.

Gayet normal 10.2016 tarihinde aldığım fiyat 

20170907_123138.png.c89a70799037dc0ecb7f84c234caa43e.png

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.