Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl comment_251727 Ön cc arkası phaeton olmuş gibi.. Ama olmuş güzel.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl comment_251728 En boşu benzinlisi en az 85 binden başlar kesin Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl comment_251729 Arka hicbi degisiklik yok heralde en buyuk degisim õn gostergeler ve direksiyon heralde Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl comment_251730 Yeni bir otomobilin fotoğraflarına bakarken sıkılır mı insan?Ben sıkıldım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl comment_251731 Göstergeler janjanlıymış.. Arka hicbi degisiklik yok heralde en buyuk degisim õn gostergeler ve direksiyon heralde Bagaj kapağı ve tamponla oynanmış, eskisinin fazla düz olan yapısına biraz hareket getirmeye çalışmışlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl comment_251733 İçi skoda ve golf abartıyorlar bunu yine her zaman olduğu gibi. Malzemesi vasat olursa sınıfına göre hüsran olur şahsım adına. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl comment_251741 2012 gri bir renk passatın varsa bununla değiştir hiç bir komsun araba değiştrdiğini anlamaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl comment_251744 Eskiden pheton vardı ona benzettim ben. Ama ille de bişeylere benzetmeye zorlamak gereksiz. Ben beğendim. İçi golf 7 den tanıdık geldiği için basit gibi gözükse de malzeme kalitesi büyük ihtimalle golften daha iyidir. Dış görünümü heybetli ve hoş bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl comment_251751 Icini Yakup gibi ben de skodaya benzettim. Yani bi passatsizlik var ic tasariminda. Ama gostergeleri on numara olmuş. Onunu hareketli yapmak istemisler ama bi passat agirliginda olmamis tasarimi. Arkadan ben de eski pheton a benzettim ve pheton u severdim ben. Ya da kisaca bu araba satar. Iyi olsada olmasada satar.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl comment_251754 Bizim ülkemizde önünde vw ablemi olan her arabanın satıldığı gibi buda satar, hemde 5 ay sonraya sıra verilerek.. Neyse önü bence tırt, arka hoş, göstergeler muazzam. 1.4Tsi manual trendline 78bin TL olur en az. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl comment_251757 Icini Yakup gibi ben de skodaya benzettim. Yani bi passatsizlik var ic tasariminda. Ama gostergeleri on numara olmuş. Onunu hareketli yapmak istemisler ama bi passat agirliginda olmamis tasarimi. Arkadan ben de eski pheton a benzettim ve pheton u severdim ben. Ya da kisaca bu araba satar. Iyi olsada olmasada satar.... Onu da Audi TT'den aldılar tamamen aynısı Neyse olur böyle şeyler ama insanlar üretim kaygısını işine geldiği gibi görmeye devam eder, hayırlısı Benim için önemli olan sürüşü dev anası araba yine önden kayacak olursa bir anlamı yok görüntüsünün Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl comment_251758 gözle fark edilecek bir degisiklik yok bence 2012 ile bunun farkini yolda görsem cidden anlamam bakar gecerim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl comment_251769 ben beğendim. sınıfının en çok satan aracı olacağına bahse girerim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201412 yıl comment_251786 Ön kısmını hiç beğenmedim. Önceki kasanın CC'si dışında beğendiğim bir passat olmadı zaten bugüne kadar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201412 yıl comment_251787 Düzgün ama çekici değil. Aynı Sandra Bullock, aynı VW golf gibi. Güzel ama seni heyecanlandırmıyor, hayallerini süsleyemiyor. Bu arabayı alanlar da zaten aşk evliliği değil mantık evliliği peşinde. %100 hedef kitleyi 12den vurmuşlar gene. Sen ben almayacağız zaten ama alacak adamın da tam dişine göre yapmışlar. İçeride şu analog saat ve göstergeler dışında her şey golften. Dışarıda bu LED stoplar standart olmayacaktır. Olursa onlar da çekici duruyor. Şeytan diyor bayıl 1300ü taktır golfe.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın