Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Bizim esp normalden biraz daha geç devreye giriyor diyorlar. Yağmuların başlangıcıyla düzgün bir alan bulunca ben de deniycem inşallah da ESP'yi kapatamadığımızdan tam etkisini göremiyoruz malesef. Tamamen kapatılabilir neden yapmadılar meraktayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Bizim esp normalden biraz daha geÇ devreye giriyor diyorlar. Yağmuların başlangıcıyla düzgün bir alan bulunca ben de deniycem inşallah da ESP'yi kapatamadığımızdan tam etkisini göremiyoruz malesef. Tamamen kapatılabilir neden yapmadılar meraktayım. GeÇ girmesinin nedeni zaten focus Çoğu yerde esp ye gerek bırakmıyor zor şartlarda devreye giriyor sadece.Kapattığında da etksi 180 derecelik bi dönüş olur benim fiodan biliyorum bol bol dönerdim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hakan eren Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 sevgili focuscular. bu trend veya style donanıma sonradan krom cam çıtaları taktırılır mı? orjinali var mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Bulursanız takılabilir evet..Hb için ithal eden firmalar varmış.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 yakup beyi sinirlendirmeden sorumu buraya taşıyım titanium f3 te vw deki gibi direksiyonu çevirince sis veya ekstra bir far yanıyormu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Yanmıyor, en gereksiz özellik bu zaten, dönen far yok başka bişey yap, sis yakmanın faydası ne ki ? Lüzumsuz güç kaybı hemde çok sık yanıyor.. Buarada önce xenon eklesin vw 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 yakup bey lazım olduğundan değilde şık duruyor gıbı sankı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Zevk tabi şıklık işlevsellik tartışılabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 yakup bey bi arkadaşım passat 1.4 122hp manuel almış, sizce f3 tit tdcı mı passatmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 yakup beyi sinirlendirmeden sorumu buraya taşıyım titanium f3 te vw deki gibi direksiyonu çevirince sis veya ekstra bir far yanıyormu? Bende TitX var ve ne tarafa çevirisen o tarafı ekstra aydınlatan far var BiXenon farlar dışında..Yakup neden yok yazmış anlamadım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 bir önceki konuda sormuştu orada ekstra ibaresi yoktu sanırım direk vw'de kinden yok dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 bence yakup bey titanium için yazmış olabilir abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Titanyumlarda da var diye biliyorum ben... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Titanium'da yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Titanyumda olmaması önemli bir eksiklik bence.Çok işe yarıyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap