Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bir sabotaj mı var diyosun Ömer? Hımmm..Bak bunu araştırmak lazım.... :) Kardeşim,onlarda gidip beyaz,gri,kum grisi gibi renkler almasın arabalarını...Focusa Gece Gri ,siyah ve Şeker Kırmızı gidiyor...Kıskançlar nolcak... :D

• Yanıt 3k
  • Görüntüleme 542,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Olabilir abi ne olduysa arabayı aldıktan sonra oldu zaten :) Bende beyaz düşünüyom ama abi ii değilmi şimdi diyosun beyaz renk

Yanıtlama zamanı:

oooooo yusufum...vala....geçrekten ya candy mandy...arabın derdi kırmızı pabuç gibi...yada beş kuruş fazla olsun kırmızı olsun ...çingenler gibi....hahahah

delikanlıyı bozar...kırmızı falan... :)

Yanıtlama zamanı:

sanırım bu elbiseden alınmış o renk hahahahahaaha......yani yok böle bişi ya...şeker kız candy.....

54yk.jpg54yu.jpg

Yanıtlama zamanı:

Olabilir abi ne olduysa arabayı aldıktan sonra oldu zaten :) Bende beyaz düşünüyom ama abi ii değilmi şimdi diyosun beyaz renk

Beyaz güzeldir de çok albenili diildir...

Beyaz forever :) Erkek adamın öyle candy limi mandy li renklerle işi olmaz :D Şeker kız Haidi gib o ne :D:yeah:

oooooo yusufum...vala....geçrekten ya candy mandy...arabın derdi kırmızı pabuç gibi...yada beş kuruş fazla olsun kırmızı olsun ...çingenler gibi....hahahah

delikanlıyı bozar...kırmızı falan... :)

Şimdi bu iki arkadaş,kasaptaki ciğer bekleyen ama sadece vitrine bakıp bakıp iç geçiren CAT(Kedi) diye bir mahlukatın kendilerine ne kadar uygun bir durumda olduğunu bilmiyorlar tabeee....O rengin yanından geçerken iç geçirirler ama burada bööle yazarlar..Pısık ,gösterişsiz ,herkeste olan renkleri alıp,benim araba yanlarından geçerken ön cama yapışırlar....Hahahahaha..... :):muha:

Yanıtlama zamanı:

Beyaz forever :) Erkek adamın öyle candy limi mandy li renklerle işi olmaz :muha: Şeker kız Haidi gib o ne :):yeah:

Türk Bayrağı da kırmızı Yusuf?Bak profiline de koymuşsun hem de ?Şimdi o da koca bir milletin delikanlılığını mı bozuyor?? :)

Yanıtlama zamanı:

Türk Bayrağı da kırmızı Yusuf?Bak profiline de koymuşsun hem de ?Şimdi o da koca bir milletin delikanlılığını mı bozuyor?? :yeah:

Türk bayrağı kırmızı ama kan kırmızı. Senin araban gibi abudik gubidik candy kırmızısı değil :muha::) :)

Yanıtlama zamanı:

hahahahahhaa bu nedirya...bu nedir..........birisi şehitlerin al kanı...digeri..abidikgubidik ne idügü belirsiz birrenk..hiç bir olurmu...

Yanıtlama zamanı:

O Bayrağı arabamın önüne koydum,ikisi de kırmızı kırmızı dosta düşmana göstere göstere sürüyom "şeker" kırmızımı....Mercedes C200 dekiler bile hayran hayran bakıyor arabama..Ankara tek tek....Aslanım benim beee....Siz gidin gri alın,ikinci eli düşünerek gösterişssiz arabanızla dolaşın ortalarda...hahahahaha.... :yeah:

İşte Budur :

thumb-126992.jpg

Renklere bak beeee,uyuma bak beeeee...Kurban olayım rengine ay-yıldızına---

Bora A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

O Bayrağı arabamın önüne koydum,ikisi de kırmızı kırmızı dosta düşmana göstere göstere sürüyom "şeker" kırmızımı....Mercedes C200 dekiler bile hayran hayran bakıyor arabama..Ankara tek tek....Aslanım benim beee....Siz gidin gri alın,ikinci eli düşünerek gösterişssiz arabanızla dolaşın ortalarda...hahahahaha.... :yeah:

benim anahtar sustalı nereye deyse çiziyo biliyon mu bora abi.... Yakında ankara ya gelmeyi planlıyorum... :) Hem ben grim ile mutluyum.. :muha::)

Yanıtlama zamanı:

Hasancım benim sözüm sahiplerine sana diil,sen üzerine alınma...O sustalı anahtarıda benim arabanın yanına yaklaştığında alıyorum,uzaklaştığında iade ediyorum...ööyle benim arabanın yanına herkes yaklaşamaz,trafikte bile renginden millet sağa çekiyor yol vermek için :))

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yol kenarında yürüyordum... Cok hafif eğimli yolda bir siyah araç geliyor. Uzaktan tanımadım :D LED ler yanıyordu sadece, hatta ilk Q5 e benzettim ışıktan dolayı.

Aa yaklıştıkca ne gördüm HB New Focus..

Good ;)

--- iPhone Yolladı ---

Yanıtlama zamanı:

Yol kenarında yürüyordum... Cok hafif eğimli yolda bir siyah araç geliyor. Uzaktan tanımadım :D LED ler yanıyordu sadece, hatta ilk Q5 e benzettim ışıktan dolayı.

Aa yaklıştıkca ne gördüm HB New Focus..

Good ;)

--- iPhone Yolladı ---

Acaba gördüğün aşağıdaki araç mıydı?

Not: Tanışma mesajı yakında, zaman sıkışıklığı nedeniyle biraz erteledim.

post-946-0-35891800-1320140549.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.