Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201114 yıl Yazar comment_27148 Çoğalıyor Focuslar...Ankara'da rastlamıştım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201114 yıl comment_27155 kara sürmeler le bi başka sanırım ama style deki jantlar bence...tit den daha güzel...bulup koyan olursa anlaşılabilir...fark bariz şekilde daha tok duruyor arabada...ledler gelincede sürme kalkıyor...ama tabiki zevk... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201114 yıl Yazar comment_27161 ST Farları Hem Sürmeli Hem Led'li Hem Bi-Xenon'lu Titanium-Style alanlar far değişimi düşünüyorsa 2012 yılını bekleyip ST farını almalı derim. Zevk tabi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201114 yıl comment_27163 Tevfik abi F III ün farları F II yi fazla andırmasının yanında biraz da boş bir ifadeye sahip, bunun örneklerini Mercedes modellerinde de görmek mümkün; C serilerinde ilk çıkan modelin farları sönük ve mat durur makyajda reflektör ve mercek değişimyle canlı bir bakış kazanır hep.. F III de de zaten F II den sonra beğenmediğim ön tampon 1, farlar 2 .. İçi sürmeli olunca daha keskin bir tasarıma kavuşuyor mercekli de olsa daha iyi olacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201114 yıl Yazar comment_27164 ST Farları Hem Sürmeli Hem Led'li Hem Bi-Xenon'lu Titanium-Style alanlar far değişimi düşünüyorsa 2012 yılını bekleyip ST farını almalı derim. Zevk tabi Şundan bahsediliyor şuan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201114 yıl comment_27165 kesinlikle katılıyorum...far ve tampon çok güzel gelmiyor insanın gözüne...belki makyajda çözerler diyeceğimde...ne bileyim adamlar pek tınmıyor sanırım müşteri begenisini......filmlerdeki prömiyer yaptıklarını sanıyorum ön çizimlerde ama...belkide yanılıyorumdur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201114 yıl comment_27166 heh farlar olmuş şimdi işte...jantlar da fena...bi balıgın agzı kalmış...onuda kapatırlarsa süper olucak.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201114 yıl comment_27171 Ben farlarımı seviyorum,parlak parlak ne güzel,sis farlarının çevresi ve öndeki krom çizgiyle bütünlük oluşturuyor...3 Parçalı ön görünümde güzel bence..Siz zevksizsiniz bikerem...Tevfikin dediği gibi balık ağızlı duruyor öbür türlü...özgün tasarımı var bu focusun..çirkin olsun ama özgün olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201114 yıl comment_27173 ford bu işi biliyor..İlk önce ver ağza bir parmak balı sonra makyajla tekrar ver bir parmak bal.. Dışını beğenmeyen makyaja kadar beklesin..Makyajda F2.5 gibi olur.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201114 yıl Yazar comment_27174 Hasan işi bileceksin yiğenim 120 ülkeye aynı anda satış yapıyor adam..Nasıl birdaha satacak ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201114 yıl comment_27178 hasan iyisin stawberry acılmış...artık ordan alırsın çilekli sütünü...hahahahahhah Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201114 yıl comment_27480 Arkadaşlar focus 3 ler gölcük limana gelmiş bugün gemiden indiriliyor. Eğer benim gibi sekiz gözle bekleyen varsa müjde! Çok mutluyum bugün Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201114 yıl comment_27487 Baktın mı bir farklılık var mı diye?Belki makyaj geçirmiştirler eheheheheeee.... Aha şimdi de koyu harf butonuna basılı çıkmış,ulen bu ne yaaa Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201114 yıl comment_27491 Bora abi seni çekemiyorlar mı nedir anlmadım O kadar insan içinde neden sen ben söylyim ( 2012 Model TDCI Titanyum X Otomatik Park + Sunrooflu ve dahi Hatta Şeker Kırmızı.....) herşey burda gizli abi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın