Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6618 Arkadaşlar bir aracın hangi devirde hangi hızda gideceğini öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki excel dosyasından vites dişli oranları, lastik ebatları ve deviri değiştirerek ulaşabilirsiniz. DEViR HIZ HESABI.xlsx DEViR HIZ HESABI.xlsx Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6621 Arkadaşlar bir aracın hangi devirde hangi hızda gideceğini öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki excel dosyasından vites dişli oranları, lastik ebatları ve deviri değiştirerek ulaşabilirsiniz. Faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler Solidden uğraşmicam artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6631 Bende araçaları kıyaslarken (özellikle dizelleri) devir düşük olsun ama hız yüksek olsun diye, artık buradan karşılaştırma yapmak çok daha kolay oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6667 Bu oranlar yeni focus için galiba...Çok güzel bir ivmelenme eğrisi gibi duruyor... Acaba bu oranlar benzinli veya dizel motor olarak değişiyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201115 yıl comment_8799 bu araba alınmaz mı kardeşim ya................ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201115 yıl Yazar comment_8805 Videolar genel kısma taşındır. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201115 yıl comment_8846 Teşekkürler abicim videolar için. İnsan izledikce iştahı kabarıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201115 yıl comment_9841 Ya arkadaş Ankara'da bir tane Ecoboost olmaz mı yav kaç tane bayiye sorduysam hepsi aynı cevap elimizde bir tane şeker kırmızı 125 hp var ondan verelim diyorlar Otosan Ankara'ya 1 tane mi benzinli araba gönderdi yoksa anlamadım ki bu işi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201115 yıl comment_9842 Ya arkadaş Ankara'da bir tane Ecoboost olmaz mı yav kaç tane bayiye sorduysam hepsi aynı cevap elimizde bir tane şeker kırmızı 125 hp var ondan verelim diyorlar Otosan Ankara'ya 1 tane mi benzinli araba gönderdi yoksa anlamadım ki bu işi Test içinmi soruyorsun. Focus ecoboost test aracı yoksa c-max i sor o vardır muhakkak. Ben öyle yaptım, ikiside aynı motor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201115 yıl comment_9844 Test içinmi soruyorsun. Focus ecoboost test aracı yoksa c-max i sor o vardır muhakkak. Ben öyle yaptım, ikiside aynı motor. Yok hocam direk almak için Ancak siparişle gelir diyor ne zaman gelir diyorum 3 ay sonra diyor de get diyorum bende bu nasıl iş yav. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın