Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201115 yıl comment_5857 bravo dünden beri sana amma itibar kazandırdım paso bastım.... not:krikomu kaybettim nereden bulabilirim..... anlayan anladı.... İlk önce şu bastım kelimesine takıldım,nasıl bastın,nereye bastın abicim.? Mesela hava mı bastın,barı kaçtı,lastik mi indi,sertleşmedi mi lastik te bastın habire hava...Ya da ayak mı bastın,"g"aza mı yoksa "a"vansa mı bastın?Basarken ne kadar zaman harcadın?"e"rken mi bitirdin yoksa en az "15"dakika sürdü mü....eheheheheüüüü.... Krikoyu kaybetmeyecektin,çünkü krikosuz asla yola çıkılmaz...Hele hele gece yolculuğuna krikosuz çıkmıycan,mazallah lastiğin bir patlarsa ne sübop "deliğine" hava basabilirsin ne de "yedek" lastiği "takabilirsin" Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201115 yıl comment_5859 Abov aylar önce bu resimleri sunmuştum ehehe İyi işte hafıza bu,unutur..Hele bizim ülkede dün ne yaptığını unutan insanımıza arada bu şekilde hatırlatma yapmada fayda var..Hem senin aylar öncesi koyduğun bu fotolar eski sitedeydi,o sitede kapandı.bunlar sayesinde yenilemiş olduk olayı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201115 yıl Yazar comment_5860 İletilerin sağ altında , ileti beğenme veya beğenmeme butonu mevcut.. ve sizin kazandığınız değerler de soldaki avatarınızı altında yazıyor. Şuan 10 olmuş mesela. Basmak dediği şey bu idi. Mesajlarda konuların dışına çıkmamaya özen göstermenizi rica eder Keyifli Forumlar Dilerim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201115 yıl comment_5861 İletilerin sağ altında , ileti beğenme veya beğenmeme butonu mevcut.. ve sizin kazandığınız değerler de soldaki avatarınızı altında yazıyor. Şuan 10 olmuş mesela. Basmak dediği şey bu idi. Mesajlarda konuların dışına çıkmamaya özen göstermenizi rica eder Keyifli Forumlar Dilerim. evet ....teşekkürler BOSS.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201115 yıl Yazar comment_6183 tamam teşekkürler.. Çok büyük ihtimal ile DVD cd'si ile film oynatmıyor sistem.. Sadece video kabloları ile destekleme mevcut yani o tip şeylerle gösterim mevcut..Cd ile yok araştırdığım kadarıyla Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201115 yıl comment_6207 Yeni focus Tdci 115 bg'in vites oranlarına göre belirli devirlerdeki maximum hızı aşağıya çıkarılmıştır Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201115 yıl Yazar comment_6208 Elinize sağlık, iletinizi buraya taşıdım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201115 yıl comment_6209 teşekkür ederim YAKUP bey lansman ve test diye olunca başlık orda olur diye düşündüm ama tabi burası daha güzel olmuş YENİ FOCUS herşeyiyle tek başlık altında. Bu arada focusun vites oranları harika olmuş hem yüksek hız hem de ekonomi inşallah seneye focuslanırız bizde Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201115 yıl Yazar comment_6211 Rica ederim, Genelde konuları dağıtmadan toplu halde ayrı ayrı sunmaya çalışıyoruz ki yeni gelenler rahat bulup okuyabilsin Bunu kim hesapladı ? Kadran hatasıyla birlikte verilen değer çünki bu...Yani şartlara göre değişir birazda.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201115 yıl comment_6214 hesaplama formülünü bulmuştum onu excele aktardım kendimce ve vites oranlarına göre hesaplattım yoksa profesyonel birşey değil:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201115 yıl comment_6215 Aslında formül şeklinde excel olarak atacaktım herkes istediği modeli yazıp hesaplasın diye ama excel dosyasını yüklerken hata verdi bende printscreen ile resim şeklinde attım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201115 yıl Yazar comment_6216 xlsx yokmuş onu ekledim...şimdi denermisiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201115 yıl Yazar comment_6280 Arabadan vazgeçiyorum ben Diğeri daha iyi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201115 yıl comment_6281 anammmm yerim seni :claps: tabikide focusu değil :claps: Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201115 yıl Yazar comment_6282 Araba klas duruyor. O an sahibi olmak isterdim kesinlikle Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın