Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yok hocam direk almak için :D Ancak siparişle gelir diyor ne zaman gelir diyorum 3 ay sonra diyor de get diyorum bende bu nasıl iş yav. :)

Kayseri'de 2 tane bayii var, sorayımmı ellerinde ecoboost varmı diye ?

Haftaya Ankara'ya gelicem, gelirken getiririm :kızgın:

• Yanıt 3k
  • Görüntüleme 542,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Kayseri'de 2 tane bayii var, sorayımmı ellerinde ecoboost varmı diye ?

Haftaya Ankara'ya gelicem, gelirken getiririm :kızgın:

:D

Tamam fiyatta sizle anlaşırız artık :)

Yanıtlama zamanı:

Ni demek anlaşırız tabi :kızgın::D

Şaka bi tarafa istersen sorabilirim.

Hocam çok sağolasın olsa bile yapacak bişey yok zaten boşver. :)

Yanıtlama zamanı:

Bugün 19 plakalı Titanyum X dizel aytozu gri bana baybay yaptı..Bir anda hızlanıverdi önümden trafik ışıklarında,süper duruyordu yavv...elin adamı çankırıdan kapıvermiş focusu hemen,güya bende hemen alacaktım...Takıntılarımın kurbanı oldum valla...Acaba diyorum çok takmasammı ?.... :içelim:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün 19 plakalı Titanyum X dizel aytozu gri bana baybay yaptı..Bir anda hızlanıverdi önümden trafik ışıklarında,süper duruyordu yavv...elin adamı çankırıdan kapıvermiş focusu hemen,güya bende hemen alacaktım...Takıntılarımın kurbanı oldum valla...Acaba diyorum çok takmasammı ?.... :içelim:

Dizel olduğunu nasıl anladınız :D

siyah duman mı attı :P

yoksa ışıkda mı geçti :P:)

Yanıtlama zamanı:

Bugün 19 plakalı Titanyum X dizel aytozu gri bana baybay yaptı..Bir anda hızlanıverdi önümden trafik ışıklarında,süper duruyordu yavv...elin adamı çankırıdan kapıvermiş focusu hemen,güya bende hemen alacaktım...Takıntılarımın kurbanı oldum valla...Acaba diyorum çok takmasammı ?.... :kıhkıh:

ecoboosttur o ecoboost....:) dizel olsa bay bay yapamaz..

Yanıtlama zamanı:

Ya arkadaş Ankara'da bir tane Ecoboost olmaz mı yav kaç tane bayiye sorduysam hepsi aynı cevap elimizde bir tane şeker kırmızı 125 hp var ondan verelim diyorlar Otosan Ankara'ya 1 tane mi benzinli araba gönderdi yoksa anlamadım ki bu işi :kıhkıh:

O motor da çok güzel hatta F II de olsaydı sadece dizeliyle değil bu motoruyla da en iddialı araçlardan olacaktı.

182hp Ecoboost çıkınca bu güzel motora kimse bakmaz oldu :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

O motor da çok güzel hatta F II de olsaydı sadece dizeliyle değil bu motoruyla da en iddialı araçlardan olacaktı.

182hp Ecoboost çıkınca bu güzel motora kimse bakmaz oldu :kıhkıh:

125 ps motor bence çok iyi ayarlanmış değerler tutturursa ki tutuyor ecoboost örneği var.....

Yıl sonunda powershift ile 125 ps sunulacak...İst'da focus görmeye başlarız ancak...Burada manuel alan çok az :)

Yanıtlama zamanı:

ecoboosttur o ecoboost....:) dizel olsa bay bay yapamaz..

Dizeldi kardeş,dizel...Eksoztu soldaydı çünkü.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

125 ps motor bence çok iyi ayarlanmış değerler tutturursa ki tutuyor ecoboost örneği var.....

Yıl sonunda powershift ile 125 ps sunulacak...İst'da focus görmeye başlarız ancak...Burada manuel alan çok az :)

Kutay da 125Hp+Powershift mantıklı buluyor ama yeni Corsa sı ile senede ortalama 8-9000km yapacak gibi, bir şekilde eskiyince değiştiririz artıkın..

Yanıtlama zamanı:

Zaten bu fiyat aralıklarında olduğu sürece benim için en mantıklı seçenek 125Hp+LPG :) oluyor :D

Fiyat/Fayda/Performans açısından. Onunda hızlanması, çekişi felan gayet yeterli olur bence.

Yanıtlama zamanı:

Zaten bu fiyat aralıklarında olduğu sürece benim için en mantıklı seçenek 125Hp+LPG :) oluyor :D

Fiyat/Fayda/Performans açısından. Onunda hızlanması, çekişi felan gayet yeterli olur bence.

Viallenin mondeodaki 125 liğe LPi uygulaması vardı, inşallah yeni focusa da çıkar . Hatta touchlı , dolayısıyla stepnesiz, 125+powershift ile süpper seçenek olur. Ama fiyat çok uçar herhalde..

Yanıtlama zamanı:

Viallenin mondeodaki 125 liğe LPi uygulaması vardı, inşallah yeni focusa da çıkar . Hatta touchlı , dolayısıyla stepnesiz, 125+powershift ile süpper seçenek olur. Ama fiyat çok uçar herhalde..

Yinede dizel yada ecoboost kadar uçmaz sanırım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yeni Focus ( 5 Kapı - Titanium - 1.6i 125PS - 6 ileri powershift )

Blazer Mavi

Titanium X Paketi

Otomatik Park Sistemi

Liste fiyatı 55.500 olacak, 54.000e verilecek...Ama şuanki liste fiyatına göre...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.