Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201115 yıl comment_9845 Yok hocam direk almak için Ancak siparişle gelir diyor ne zaman gelir diyorum 3 ay sonra diyor de get diyorum bende bu nasıl iş yav. Kayseri'de 2 tane bayii var, sorayımmı ellerinde ecoboost varmı diye ? Haftaya Ankara'ya gelicem, gelirken getiririm Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201115 yıl comment_9846 Kayseri'de 2 tane bayii var, sorayımmı ellerinde ecoboost varmı diye ? Haftaya Ankara'ya gelicem, gelirken getiririm Tamam fiyatta sizle anlaşırız artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201115 yıl comment_9847 Tamam fiyatta sizle anlaşırız artık Ni demek anlaşırız tabi Şaka bi tarafa istersen sorabilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201115 yıl comment_9848 Ni demek anlaşırız tabi Şaka bi tarafa istersen sorabilirim. Hocam çok sağolasın olsa bile yapacak bişey yok zaten boşver. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201115 yıl comment_10347 Bugün 19 plakalı Titanyum X dizel aytozu gri bana baybay yaptı..Bir anda hızlanıverdi önümden trafik ışıklarında,süper duruyordu yavv...elin adamı çankırıdan kapıvermiş focusu hemen,güya bende hemen alacaktım...Takıntılarımın kurbanı oldum valla...Acaba diyorum çok takmasammı ?.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201115 yıl Yazar comment_10348 Bugün 19 plakalı Titanyum X dizel aytozu gri bana baybay yaptı..Bir anda hızlanıverdi önümden trafik ışıklarında,süper duruyordu yavv...elin adamı çankırıdan kapıvermiş focusu hemen,güya bende hemen alacaktım...Takıntılarımın kurbanı oldum valla...Acaba diyorum çok takmasammı ?.... Dizel olduğunu nasıl anladınız siyah duman mı attı yoksa ışıkda mı geçti Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201115 yıl comment_10371 Bugün 19 plakalı Titanyum X dizel aytozu gri bana baybay yaptı..Bir anda hızlanıverdi önümden trafik ışıklarında,süper duruyordu yavv...elin adamı çankırıdan kapıvermiş focusu hemen,güya bende hemen alacaktım...Takıntılarımın kurbanı oldum valla...Acaba diyorum çok takmasammı ?.... ecoboosttur o ecoboost.... dizel olsa bay bay yapamaz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201115 yıl comment_10378 Ya arkadaş Ankara'da bir tane Ecoboost olmaz mı yav kaç tane bayiye sorduysam hepsi aynı cevap elimizde bir tane şeker kırmızı 125 hp var ondan verelim diyorlar Otosan Ankara'ya 1 tane mi benzinli araba gönderdi yoksa anlamadım ki bu işi O motor da çok güzel hatta F II de olsaydı sadece dizeliyle değil bu motoruyla da en iddialı araçlardan olacaktı. 182hp Ecoboost çıkınca bu güzel motora kimse bakmaz oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201115 yıl Yazar comment_10382 O motor da çok güzel hatta F II de olsaydı sadece dizeliyle değil bu motoruyla da en iddialı araçlardan olacaktı. 182hp Ecoboost çıkınca bu güzel motora kimse bakmaz oldu 125 ps motor bence çok iyi ayarlanmış değerler tutturursa ki tutuyor ecoboost örneği var..... Yıl sonunda powershift ile 125 ps sunulacak...İst'da focus görmeye başlarız ancak...Burada manuel alan çok az Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201115 yıl comment_10414 ecoboosttur o ecoboost.... dizel olsa bay bay yapamaz.. Dizeldi kardeş,dizel...Eksoztu soldaydı çünkü.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201115 yıl comment_10428 125 ps motor bence çok iyi ayarlanmış değerler tutturursa ki tutuyor ecoboost örneği var..... Yıl sonunda powershift ile 125 ps sunulacak...İst'da focus görmeye başlarız ancak...Burada manuel alan çok az Kutay da 125Hp+Powershift mantıklı buluyor ama yeni Corsa sı ile senede ortalama 8-9000km yapacak gibi, bir şekilde eskiyince değiştiririz artıkın.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201115 yıl comment_10493 Zaten bu fiyat aralıklarında olduğu sürece benim için en mantıklı seçenek 125Hp+LPG oluyor Fiyat/Fayda/Performans açısından. Onunda hızlanması, çekişi felan gayet yeterli olur bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201115 yıl comment_10500 Zaten bu fiyat aralıklarında olduğu sürece benim için en mantıklı seçenek 125Hp+LPG oluyor Fiyat/Fayda/Performans açısından. Onunda hızlanması, çekişi felan gayet yeterli olur bence. Viallenin mondeodaki 125 liğe LPi uygulaması vardı, inşallah yeni focusa da çıkar . Hatta touchlı , dolayısıyla stepnesiz, 125+powershift ile süpper seçenek olur. Ama fiyat çok uçar herhalde.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201115 yıl comment_10504 Viallenin mondeodaki 125 liğe LPi uygulaması vardı, inşallah yeni focusa da çıkar . Hatta touchlı , dolayısıyla stepnesiz, 125+powershift ile süpper seçenek olur. Ama fiyat çok uçar herhalde.. Yinede dizel yada ecoboost kadar uçmaz sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201115 yıl Yazar comment_10505 Yeni Focus ( 5 Kapı - Titanium - 1.6i 125PS - 6 ileri powershift ) Blazer Mavi Titanium X Paketi Otomatik Park Sistemi Liste fiyatı 55.500 olacak, 54.000e verilecek...Ama şuanki liste fiyatına göre... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın