Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Heh heh he...uA_Y_C_A bir de şunu hesaplar mısınız :)

Focus sedan , 1.6 125 powershift, Vialle LPi, kül kahve

Titanium

X paket

Sunroof

Park paketi

MFT

sürücü asistan paketi

• Yanıt 3k
  • Görüntüleme 542,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Heh heh he...uA_Y_C_A bir de şunu hesaplar mısınız :)

Focus sedan , 1.6 125 powershift, Vialle LPi, kül kahve

Titanium

X paket

Sunroof

Park paketi

MFT

sürücü asistan paketi

O zorlar beni :P:D

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar,

MKIII Titaniumlar'da Sony müzik sistemi olacak mı bilginiz var mıdır acaba?

Dokunmatik olanı geçtim, bari üzerinde sony yazan bir sistem gelsin diye umut ediyorum.

Eski Focus'ları elden çıkarıp yeni Focus aldığımızda ne olduğu belirsiz bir sisteme mi bakacağız iç geçirerek çok merak ediyorum...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Merhabalar,

MKIII Titaniumlar'da Sony müzik sistemi olacak mı bilginiz var mıdır acaba?

Dokunmatik olanı geçtim, bari üzerinde sony yazan bir sistem gelsin diye umut ediyorum.

Eski Focus'ları elden çıkarıp yeni Focus aldığımızda ne olduğu belirsiz bir sisteme mi bakacağız iç geçirerek çok merak ediyorum...

Şuan yok, Son çeyrekde belki sony gelebilir ama dokunmatik ekran 2012 de sunulacak ki bu sistem zaten Sony Anlaşmalı

Yanıtlama zamanı:

Ben birkaç kez sordum yetkili kişilere ama tatmin edici bir cevap alamadım.

Ankara Sincan Başer Ford'un satış müdürü benim çok yakın arkadaşım, o bile bilmiyor ne olacağını.

Call center'dan yaptığım girişimlerde hep tatminsiz kaldı bende...

Hayırlısı bakalım, bekleyeceğiz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben birkaç kez sordum yetkili kişilere ama tatmin edici bir cevap alamadım.

Ankara Sincan Başer Ford'un satış müdürü benim çok yakın arkadaşım, o bile bilmiyor ne olacağını.

Call center'dan yaptığım girişimlerde hep tatminsiz kaldı bende...

Hayırlısı bakalım, bekleyeceğiz.

Anlıyorum dediğiniz gibi onlar pek bilmez ama Yukardakiler az çok çıtlatıyor :)

Yanıtlama zamanı:

ZAM GELDİ arkadaşlar... bu ne iş.. indirim beklerken... kudurdu bunlar.. sövdürecekler şimdi... focusunun da fordununda...

Yanıtlama zamanı:

Arkadaş ne bu rahatlık yav ecoboost olmuş 52.500 Otosan sayesinde soğumaya başladım bayiye gidersin araba yok 3 ay sonra siparişle gelir,bi tok satıcı havasına bürünmüş hepsi sanırsın son model BMW sipariş veriyorsun.

Yanıtlama zamanı:

görmemiş gibi arabalara hücum edersek olacağı bu.. adamlar haklı... anlamadan etmeden araba alıyoz.. para.. ....ok tabi..

adamların şeyi kalktı bende olsam bende zam yaparım.. bu ne iş yaaa resmen sövüş...

akşam akşam canım sıkıldı.. üç kuruşluk zevkimiz vardı onu da kaçırıyolar...

Yanıtlama zamanı:

Bencede tek nedeni arz talep yoksa sakın euro arttı ondan yükselttik felan demesinler eski kasa focusta indrim yenisinde bindirim hemde dizeline iyice abarttılar 1000 lira nedemk ya 300-500 artır ama bu kadarınada yuh :)

Yanıtlama zamanı:

Arkadaş ne bu rahatlık yav ecoboost olmuş 52.500 Otosan sayesinde soğumaya başladım bayiye gidersin araba yok 3 ay sonra siparişle gelir,bi tok satıcı havasına bürünmüş hepsi sanırsın son model BMW sipariş veriyorsun.

Fiyat artışı hemen her markada var ama ben de yeni satış elemanlarını sevemedim, eski sıcak ve yardımsever anlayış yerini Vw lerinki gibi hafif soğuk ve ukala bir yaklaşıma bırakmış.

Belkide önceki yıllardaki çok dalgalı indirim/kampanya gibi 2. el ve imajı olumsuz etkileyen anlayışı kaldırmaya çalışıyorlardır.

Yanıtlama zamanı:

Zaten bu fiyat aralıklarında olduğu sürece benim için en mantıklı seçenek 125Hp+LPG :) oluyor :D

Fiyat/Fayda/Performans açısından. Onunda hızlanması, çekişi felan gayet yeterli olur bence.

Gayet iyi olur sen merak etme, o motor Mondeo da bile 80-90km hızdan sonra ciddi ciddi daha hafif 1600cc ler ayarında gidebiliyorsa hafif Focus da hele bir de Powershift le birçok modeli madara bile eder eminim.

1.6 182hp Ecoboost gibi o motor da aslında teknoloji harikası ama pek bilen yok.

Yanıtlama zamanı:

Gayet iyi olur sen merak etme, o motor Mondeo da bile 80-90km hızdan sonra ciddi ciddi daha hafif 1600cc ler ayarında gidebiliyorsa hafif Focus da hele bir de Powershift le birçok modeli madara bile eder eminim.

1.6 182hp Ecoboost gibi o motor da aslında teknoloji harikası ama pek bilen yok.

Sen diyorsan tamamdır zaten gardaşım unno ustam :içelim:

Yanıtlama zamanı:
:içelim:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.