Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Titanyumda var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Hemen tüm konulara baktım ama bulamadım colorado ..Neyse başka bir sorum var: USB girişi var mı focuslarda yani varsa hepsinde mi bell, donanımdan itibaren mi? Eldeki broşürde yazmıyor.. Mars Turuncuydu o zaman o Portatif müzikçalar bağlantı soketi (USB) Trend itibarıyla sunulmaktadır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Style benim bende de var aux ve usb... Sadece titanium degil... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 aracı teslim aldım...daha önce sürdüklerim araba değilmiş yahu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 aracı teslim aldım...daha önce sürdüklerim araba değilmiş yahu Hayırlı Olsun... Tanışma kısmında sizi, benim arabam kısmında aracınızı tanıyabiliriz aslında değil mi ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Hayırlı Olsun... Tanışma kısmında sizi, benim arabam kısmında aracınızı tanıyabiliriz aslında değil mi ? araç biraz çekingen...garaja saklanmış şimdiye kadar araç alırken genelde ucuza kaçmaya çalıştık ama çok fark varmış... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 yakıt güvence sistemi diye bir şey varmış...bayide bir şey demediler unuttu belkide...ilk depoyu shellden aldım ben...bundan sonra opete mi gidelim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 yakıt güvence sistemi diye bir şey varmış...bayide bir şey demediler unuttu belkide...ilk depoyu shellden aldım ben...bundan sonra opete mi gidelim? Garanti süresince opet e gitmekte fayda var.Yakıtla ilgili bi problemde servisi problem çıkartmaz,bide şu var başka akaryakıt şirketindende alsanız bi problem çıkarsa yakıt kaynaklı o şirket probleminizi gidermek zorunda en son yakıtı oradan aldığınızı kanıtladığınız zaman.En baştada dediğim gibi garanti süresince opetten almak en mantıklısı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Arkadaşlar malum km ilerledikçe jantlarda balata tozu dahda birikmeye başladı buda zamanla balansı bozmaya kadar gidiyormuş, kullandığınız ürünler varsa veya tavsiye edebileceğiniz jant temizleme ürünleri nelerdir lastiğe zarar vermeyen? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Araç temizleme ve bakım kısmına bakabilirsiniz bunlar için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Yeni konu açmak istemedim ufak bişi burdan sorayım çok sessiz bir sokakta park yeri ararken cam açıktı fren yaparken bir sürtünme sesi geldi arabadan kafamı çıkararak tekrar denedim frene bastığımda sürdünme sesi geliyor ilk defa duydum araba 5.800 oldu artık balatalar oturması gerekmezmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 OGS cihazını neresine yapıştırayım camın? aynanın arkasına yapıştırayım dicem ama orda da kamera şeysi var onunda altına yapıştırsam camın nerdese ortasına geliyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 OGS cihazını neresine yapıştırayım camın? aynanın arkasına yapıştırayım dicem ama orda da kamera şeysi var onunda altına yapıştırsam camın nerdese ortasına geliyor.. Eskiden olsa ortanın solu derdim, şimdilerde... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 OGS cihazını neresine yapıştırayım camın? aynanın arkasına yapıştırayım dicem ama orda da kamera şeysi var onunda altına yapıştırsam camın nerdese ortasına geliyor.. Kamera seysinin sağına.Siyah noktalı alana. Ortanın sağı oluyor malesef. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Tabi içten mi dıştan mi baktığında bakar durum aslında. Bende solu tercih ederim her halükarda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap