Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Tabi tabi,ben de sahibi olmak isterdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Y. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Arkadaşlar bir aracın hangi devirde hangi hızda gideceğini öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki excel dosyasından vites dişli oranları, lastik ebatları ve deviri değiştirerek ulaşabilirsiniz. DEViR HIZ HESABI.xlsx DEViR HIZ HESABI.xlsx 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Arkadaşlar bir aracın hangi devirde hangi hızda gideceğini öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki excel dosyasından vites dişli oranları, lastik ebatları ve deviri değiştirerek ulaşabilirsiniz. Faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler Solidden uğraşmicam artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Y. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Bende araçaları kıyaslarken (özellikle dizelleri) devir düşük olsun ama hız yüksek olsun diye, artık buradan karşılaştırma yapmak çok daha kolay oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Bu oranlar yeni focus için galiba...Çok güzel bir ivmelenme eğrisi gibi duruyor... Acaba bu oranlar benzinli veya dizel motor olarak değişiyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Aaa bakın burada kimler var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 bu araba alınmaz mı kardeşim ya................ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Videolar genel kısma taşındır. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Teşekkürler abicim videolar için. İnsan izledikce iştahı kabarıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 iştah hep kabarık zaten.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 hadi canlandıralım burayı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Ya arkadaş Ankara'da bir tane Ecoboost olmaz mı yav kaç tane bayiye sorduysam hepsi aynı cevap elimizde bir tane şeker kırmızı 125 hp var ondan verelim diyorlar Otosan Ankara'ya 1 tane mi benzinli araba gönderdi yoksa anlamadım ki bu işi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Ya arkadaş Ankara'da bir tane Ecoboost olmaz mı yav kaç tane bayiye sorduysam hepsi aynı cevap elimizde bir tane şeker kırmızı 125 hp var ondan verelim diyorlar Otosan Ankara'ya 1 tane mi benzinli araba gönderdi yoksa anlamadım ki bu işi Test içinmi soruyorsun. Focus ecoboost test aracı yoksa c-max i sor o vardır muhakkak. Ben öyle yaptım, ikiside aynı motor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Test içinmi soruyorsun. Focus ecoboost test aracı yoksa c-max i sor o vardır muhakkak. Ben öyle yaptım, ikiside aynı motor. Yok hocam direk almak için Ancak siparişle gelir diyor ne zaman gelir diyorum 3 ay sonra diyor de get diyorum bende bu nasıl iş yav. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap