Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201115 yıl comment_5025 Kaportası sağlammış desene Focusun,diri ve sert hatları var Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201115 yıl comment_5027 rocker sana bahar yaramadı....gerçekten onları araba olarak gördüğüne eminmisin...herbölüm ve konu sana 18 lik sayfadaki hatunlar gibi geliyor rocker degil saldıray oldun...diri emmeli gömmeli falan hep lafların.........:kıhkıh::kıhkıh: Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201115 yıl comment_5041 rocker sana bahar yaramadı....gerçekten onları araba olarak gördüğüne eminmisin...herbölüm ve konu sana 18 lik sayfadaki hatunlar gibi geliyor rocker degil saldıray oldun...diri emmeli gömmeli falan hep lafların.........:kıhkıh::kıhkıh: Ya abiler,siz ne fesat şeylersiniz yahu,ne söylesek hemen başka yönlere çekiyorsunuz,ben sadece arabadan bahsediyorum oysaki...Saldıray abinin ekiz yatakları vardı,benim ne ekiz yatağım var ne de ekiz tepelerim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201115 yıl comment_5042 Kaportası sağlammış desene Focusun,diri ve sert hatları var diri ve sert hatlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201115 yıl comment_5049 diri ve sert hatlar :kop: Abi ne deseydim sağlam olduğunu söyleyebilmek için...Taş gibiymiş desem yine başka yöne çekilecek söylediğim...Ya da kütür kütür mü diiim,ne diim bilmiyorum ki...Şaşırdım bende valla... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201115 yıl comment_5056 Abi adın çıktı bi kere yapacak bişey yok Adımız çıkmış 90 a inmez 80 e....Napalım,feda olsun foruma...Nasıl geçecek yoksa o kadar sabır dolu aylar dimi...Ben 4 ay daha nasıl beklicem şimdi yahu...Hayır o diil,4 ay boyunca Focus hayali kurupta sonra alamamakta var o korkutuyor beni.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201115 yıl comment_5058 Abicim Allah hayırlısını nasip etsin. Fazla takılma ama ben eminimki f3 beklediğine değecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201115 yıl comment_5150 arkadaşlar ben de çok istediğim ve aylarca beklediğim F III almayı 1-2 sene kadar erteledim. gerçekten de bu fiyatlarla hem de yıl ortasında fiyatların tavan yaptığı bir dönemde 0 araç almak mantıklı değil gibi bana göre. arabamı değiştirmek ve forda terfi etmek konusunda kararım kesindir. haziran ayı içerisinde arabamı satıp F 2.5 almayı düşünmeye başladım. şu sıralar. sahibinden. com fiyataları takip ediyorum. az kilometreli, temiz , titanyum sedan benzinli focus için ortalama 36-37 fiyat veriyorlar. şu an için piyasası nedir. ne kadara alabilirim.? FIII ler çıktı 2 el biraz düşer diye bekliyorum. 36-37 ye dizelinin en dolusunu alırsınız... benzinli ancak 30-32 eder Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201115 yıl Yazar comment_5172 İstanbul da tek, candy red ecoboostttttt tabi ki hatchback. Tit+park pak Ayrıntılar aksam, gece , sabah , ertesi gün.... Bi ara gelir canım iste Canlan forum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201115 yıl comment_5176 İstanbul da tek, candy red ecoboostttttt tabi ki hatchback. Tit+park pak Ayrıntılar aksam, gece , sabah , ertesi gün.... Bi ara gelir canım iste Canlan forum Ahaa bugünün en güzel haberi sabırsızlıkla bekliyorum nasıl bi farklılık var mı iç mekanda? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201115 yıl comment_5179 İstanbul da tek, candy red ecoboostttttt tabi ki hatchback. Tit+park pak Ayrıntılar aksam, gece , sabah , ertesi gün.... Bi ara gelir canım iste Canlan forum evet evet... ... bi an önce.. yorum görüş resim.... vsvs Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201115 yıl Yazar comment_5180 Yoldayim suan ondan yazamıyorum. Umduğunuzu bulamayip, hayal kırıklığı yasayacaksınız şimdiden soyluyim !!!!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201115 yıl comment_5182 sadece park paket ... x paket yok yani.. şu döşemeleri bi canlı göremedik Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın