Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

kaput açık kalmış değil mi.. :naughty:

Burası Ankara Tan Oto.Zırt pırt kaputu açıyorlar diye araya bişi koymuşlar kapanmıyor kaputu... :)

• Yanıt 3k
  • Görüntüleme 542,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

sen yaşıyonmu ????

Yaşıyorum dostum,ama 2 gündür kayınvalinin oturacağı ama bizim olan aldığımız yeni eve(focus 2,5 u sattığım uğruna) taşınma işleriyle meşgulüm.Şimdide biraz benim oğlanla yaklşık 100 arabadan oluşan oyuncak arabalarla oynayıp birazdan damlarım ,beni bekleyiniz anacığım :)))

Yanıtlama zamanı:

allah kolaylık versin..........görüşürüz.......

Yanıtlama zamanı:

Burası Ankara Tan Oto.Zırt pırt kaputu açıyorlar diye araya bişi koymuşlar kapanmıyor kaputu... :)

:naughty:

Yanıtlama zamanı:
6 May 2011 - 10:33 tarihinde, White Magic yazdı:

t

Tencere kapağı jantlı Focus 3 .... :) Hiç olmuş mu şimdi bu jantlar yahu...Hem bu renk Türkiyede gitmez aga...Zırt pırt biri 1Taksii1 diye çığırır adamı,ne moral kalır,ne karizma...Ehehehe...Ben bu renge ishal engi diyorum,kibarlar hardal sarısı diyor :naughty:

Yanıtlama zamanı:

rocker espirilerin çok iyiydi ama son günlerde cıvıttın noldu sana....bence zorlama heran espiri yapmak için ...

Yanıtlama zamanı:

rocker espirilerin çok iyiydi ama son günlerde cıvıttın noldu sana....bence zorlama heran espiri yapmak için ...

Yoo zorlamıyorum ki,espri falan yapmayada çalışmıyorum,sadece açıkça fikrimi yazıyorum,zaten her an espri olmaz..Konuyu dağıtma elemanına çıkacak adımız neredeyse forumda... :)

Yanıtlama zamanı:

Kim ne derse desin focus 3 un en dikkat çekici rengi bu renk. Taksilerin sarısı ile bu rengi ayiramamak için renk körü yada bunak olmak lazım. Ayrıca ishal rengide kahveye yakın olur :)

Yanıtlama zamanı:

Kim ne derse desin focus 3 un en dikkat çekici rengi bu renk. Taksilerin sarısı ile bu rengi ayiramamak için renk körü yada bunak olmak lazım. Ayrıca ishal rengide kahveye yakın olur :)

Benim Ihlamır Çiçeği Yeşili arabama Gri diyorlarsa, Eski okyanus mavisi arabamıza petrol yeşili diyorlarsa bu renge de emin ol taksi sarısı diyen çok insan çıkacaktır.Renk konusunda ayrım yapmayı başaramayan o kadar çok insan var ki...Benim gözüe de fena gelmei şööyle bakınca ama hatchback dışında güzel durmaz sanki...Hatchbacka en güzel şeker kırmızı,sedana Gece Gri yada Mürekkep Mavi,station Wagona da Aytozu Gri güzel durur gibi düşünüyorum....

Yanıtlama zamanı:

Benim Ihlamır Çiçeği Yeşili arabama Gri diyorlarsa, Eski okyanus mavisi arabamıza petrol yeşili diyorlarsa bu renge de emin ol taksi sarısı diyen çok insan çıkacaktır.Renk konusunda ayrım yapmayı başaramayan o kadar çok insan var ki...Benim gözüe de fena gelmei şööyle bakınca ama hatchback dışında güzel durmaz sanki...Hatchbacka en güzel şeker kırmızı,sedana Gece Gri yada Mürekkep Mavi,station Wagona da Aytozu Gri güzel durur gibi düşünüyorum....

Bende bu rengi HB olarak düşünüyorum zaten. Sedana biraz daha oturaklı renkler gider. Başkasının ne diyeceği çokda umrumda olmaz açıkcası, sonuçta zevkler ve renkler farklıdır tartışılmaz. Ama ilerde satarken zorlanılır bu renkte o kesin. :claps: Ufak ama hoş kırmızı renkte modifiye yapıldımı taksi gibi anlaşılmaktan çıkar aşık olduğum renklere bürünür hem :)

Yanıtlama zamanı:

Yarın anneler günü ne dersiniz bi indirim falan olur mu? :yeah:

Yanıtlama zamanı:

"Black" Focus;

Fotoğraf linkleri öldüğü için silinmiştir.

Yanıtlama zamanı:

Bu sanki siyah gibi.Ah şu Türkiye'deki iç donanımda böyle olsa 1 dk düşünmez alırdım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.