Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Lastik hava basınç sensörü olanını görmedim bir önceki sayfada focus 3lerin piyasada az olduğunu söylemişler doğru az ama Fuluence ile kıyaslanamaz bir kere çıkış zamanları aynı değil ve ben focus 3 lerde filo satışı olmayacagını duydum. Focus un satışalarının megana la kıyaslanabilmesi focus un filo satışlarının fazla olmasından kaynaklanmaktadır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Lastik hava basınç sensörü olanını görmedim bir önceki sayfada focus 3lerin piyasada az olduğunu söylemişler doğru az ama Fuluence ile kıyaslanamaz bir kere çıkış zamanları aynı değil ve ben focus 3 lerde filo satışı olmayacagını duydum. Focus un satışalarının megana la kıyaslanabilmesi focus un filo satışlarının fazla olmasından kaynaklanmaktadır. Filo derken?Bolca oto kiralama şirketlerinde mevcut Focus 3...Ama pek şirketlerin tercih etmediği bir model şu anda..Hem fiyatı yüksek kalıyor hemde bagajı şirket arabası için çok küçük kalıyor...Şirketler Flüence dururken Ford almıyor artık...Büyük kiralama şirketleri de müşteri pek tercih etmediğinden almıyormuş,çünkü müşteriler Focus 3 ü dar buluyorlarmış.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 E haklılar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Son kışı dışı mesajlar, genel sohbet kısmına taşınmıştır.. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Yolda görmüştüm 1 ay kadar önce çekmiştim fotoğrafını bilgisayarı karıştırırken gördüm beyaz F3ü olan ve değişiklik yapmak isteyenler için görsel difüzörü ve marşpiyelleri arabanın rengine boyamış ve tabi 17 siyah ST jantlar (18de olabilir bana 17 gibi geldi) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 26 Eylül'den beri bu fotoya baktığını öğrendim Güzel olmuş maşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 26 Eylul evet o civarlarda cekmistim nasil ogrendin ki ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 26 Eylul evet o civarlarda cekmistim nasil ogrendin ki ? Sabri takiptesin Her üyeye yapıldığı gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Sabri takiptesin Her üyeye yapıldığı gibi :) valla tebrikler 1 ay once cektim yazmisim yalanim ortaya cikti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 :) valla tebrikler 1 ay once cektim yazmisim yalanim ortaya cikti 1 ay dedin 4 ay çıktı yani bukadar olur neyse konuyu dağıtmayalım yalanlarını genel sohbet'de paylaş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 1 ay dedin 4 ay çıktı yani bukadar olur neyse konuyu dağıtmayalım yalanlarını genel sohbet'de paylaş Butun forum ailesinden özür dilerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 26 Eylül'den beri bu fotoya baktığını öğrendim Güzel olmuş maşallah o birşey mi, fotoğraf, çekilen makinenin 280 numaralı fotoğrafı.. sabri, herkes mutlaka bir kanıt bırakır... dıdıs dıs dıdıs 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Nokia N8 hatta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Nokia N8 hatta :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 :) :) sabri daha ayrıntı istiyorsan poz süresi, odak uzunluğu, iso değeri filan hepsini sÖyleyebiliriz ama 14:51'de çekmişsin fotoğrafı.. gÖlgelerin yÖnü ve uzunluğundan anladım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap