Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Geçen aktif şehir içi güvenliği deniyim dedim kolileri koydum kolilere daldı resmen? sistemden kontrol ettim sistemde açık niye böyle yaptıki şimdi forumdaki videoyu izleyince aklıma geldi :)

• Yanıt 3k
  • Görüntüleme 553,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Boy nekadardı ? Araç yüksekliğine koymalısınız ki mesafe algılayıcısı görsün onu...

Ve yavaş gitmelisiniz...

yakup bey ama videoda bebek arabasını görüyor duruyor,yine o kadar vardı sanırım yüksekliği
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet boy önemli....Ve tam ortasına gittik ki sensör görsün..

Normalde bu cisimlere tepki vermez ki belirtiliyor bu.. :)

uygun cisim ile tekrar deneyin birde yol bilgisayarından sistemin açık olduğunu kontrol etmeyi unutmayınız..

Yanıtlama zamanı:

Evet boy önemli....Ve tam ortasına gittik ki sensör görsün..

Normalde bu cisimlere tepki vermez ki belirtiliyor bu.. :)

uygun cisim ile tekrar deneyin birde yol bilgisayarından sistemin açık olduğunu kontrol etmeyi unutmayınız..

son bişey soruyum bunun hassasiyet ayarı yok değilmi ya açık yada kapalı sadece?
Yanıtlama zamanı:

O arabaya çarpsaydınızda ön tampon çizilseydi görürdüm seni Yakup....Algılamayabiir diyor resmen çocuk arabasını....İyi durmuş yine allahtan....

Yanıtlama zamanı:

Yeni Focus'un altını merak ediyorsanız işte:

1280px_Bodengruppe_Ford_Focus_2011.jpg

Benim arabada buna ek olarak arka susturucunun altı da kapalı.

Yanıtlama zamanı:

Aynı benim Çn Malının altı..ehehehehehe...Haa,evet bu benzinli,benimkinde arkada da koruma var...Diffüzermi diyorlar ne ondan...Bu arada arka tekerler niye Yamuk duruyor Mertol?Kaza mı geÇirmiş bu araba?

Yanıtlama zamanı:

Aynı benim Çn Malının altı..ehehehehehe...Haa,evet bu benzinli,benimkinde arkada da koruma var...Diffüzermi diyorlar ne ondan...Bu arada arka tekerler niye Yamuk duruyor Mertol?Kaza mı geÇirmiş bu araba?

Benim bildiğim biraz dışa doğru eğimli olması yüksek hızlarda daha iyi yol tutuşunu sağlıyor.

Gözle görülecek kadar fark olmuyor genelde normal arabalarda ama mesela benim yolda gördüğüm bir E46 M3'te belirgin bir şekilde belirli oluyordu.

Yanıtlama zamanı:

Bence fotoğraf çekim tekniği ile ilgili bir durum, çok geniş açı ile çekilmiş, görüntü işleme programı ile bir miktar düzeltme yapılmış, ama kameraya yakın olanlar deforme kalmış diye düşünüyorum.

Yanıtlama zamanı:

Keşke şunun altını komple plastikle kaplayıp arasına da sesi boğan izole eden bir kaplama falan koysalar.. Gerçi o zaman ford değil audi oluyor galiba demi.. :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Resimdeki araç model de olabilir, arkalar gibi önler de asimetrik ve aşırı açıya sahip.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.