Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201114 yıl comment_33911 Geçen aktif şehir içi güvenliği deniyim dedim kolileri koydum kolilere daldı resmen? sistemden kontrol ettim sistemde açık niye böyle yaptıki şimdi forumdaki videoyu izleyince aklıma geldi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201114 yıl Yazar comment_33912 Boy nekadardı ? Araç yüksekliğine koymalısınız ki mesafe algılayıcısı görsün onu... Ve yavaş gitmelisiniz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201114 yıl comment_33916 Boy nekadardı ? Araç yüksekliğine koymalısınız ki mesafe algılayıcısı görsün onu... Ve yavaş gitmelisiniz... yakup bey ama videoda bebek arabasını görüyor duruyor,yine o kadar vardı sanırım yüksekliği Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201114 yıl Yazar comment_33917 Evet boy önemli....Ve tam ortasına gittik ki sensör görsün.. Normalde bu cisimlere tepki vermez ki belirtiliyor bu.. uygun cisim ile tekrar deneyin birde yol bilgisayarından sistemin açık olduğunu kontrol etmeyi unutmayınız.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201114 yıl comment_33918 Evet boy önemli....Ve tam ortasına gittik ki sensör görsün.. Normalde bu cisimlere tepki vermez ki belirtiliyor bu.. uygun cisim ile tekrar deneyin birde yol bilgisayarından sistemin açık olduğunu kontrol etmeyi unutmayınız.. son bişey soruyum bunun hassasiyet ayarı yok değilmi ya açık yada kapalı sadece? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201114 yıl comment_33921 O arabaya çarpsaydınızda ön tampon çizilseydi görürdüm seni Yakup....Algılamayabiir diyor resmen çocuk arabasını....İyi durmuş yine allahtan.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201114 yıl comment_33931 Yeni Focus'un altını merak ediyorsanız işte: Benim arabada buna ek olarak arka susturucunun altı da kapalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201114 yıl comment_33933 Aynı benim Çn Malının altı..ehehehehehe...Haa,evet bu benzinli,benimkinde arkada da koruma var...Diffüzermi diyorlar ne ondan...Bu arada arka tekerler niye Yamuk duruyor Mertol?Kaza mı geÇirmiş bu araba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201114 yıl comment_33934 Aynı benim Çn Malının altı..ehehehehehe...Haa,evet bu benzinli,benimkinde arkada da koruma var...Diffüzermi diyorlar ne ondan...Bu arada arka tekerler niye Yamuk duruyor Mertol?Kaza mı geÇirmiş bu araba? Benim bildiğim biraz dışa doğru eğimli olması yüksek hızlarda daha iyi yol tutuşunu sağlıyor. Gözle görülecek kadar fark olmuyor genelde normal arabalarda ama mesela benim yolda gördüğüm bir E46 M3'te belirgin bir şekilde belirli oluyordu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201114 yıl comment_33938 Bence fotoğraf çekim tekniği ile ilgili bir durum, çok geniş açı ile çekilmiş, görüntü işleme programı ile bir miktar düzeltme yapılmış, ama kameraya yakın olanlar deforme kalmış diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201114 yıl comment_33943 Keşke şunun altını komple plastikle kaplayıp arasına da sesi boğan izole eden bir kaplama falan koysalar.. Gerçi o zaman ford değil audi oluyor galiba demi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201114 yıl comment_33976 Resimdeki araç model de olabilir, arkalar gibi önler de asimetrik ve aşırı açıya sahip. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın