Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Aracı titanium olupta cam suyu bitti uyarısı olmayan varmı? Bende yok canımı sıktı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Aracı titanium olupta cam suyu bitti uyarısı olmayan varmı? Bende yok canımı sıktı. Çok kişi var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Aracı titanium olupta cam suyu bitti uyarısı olmayan varmı? Bende yok canımı sıktı. Çok kişi var. Titaniumda? Ee kimde var rastgelemi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Aracı titanium olupta cam suyu bitti uyarısı olmayan varmı? Bende yok canımı sıktı. Çok kişi var. Titaniumda? Ee kimde var rastgelemi? Başlığı vardı bunun sanki. Tam aklımda değil. Aynen rastgele Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Benim mls gostergemde varsa sizdede olmali <br /><br /><br /><br />X pakete ozel bisimi dicem cok sacma olacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Benim mls gostergemde varsa sizdede olmali <br /><br /><br /><br />X pakete ozel bisimi dicem cok sacma olacak X paketlerde far yıkama var acaba onun için bu donanımlarda olabilir mi sadece? Gerçi su deposunun alt tarafları görülebiliyorsa bir sensör (muhtemelen magnetik) olup olmadığına bakılabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Peki düz titanium yada plus olupta uyarısı olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 F3 Titanium Cam Suyu Bitti Ikazı Yokmu ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 http://www.amazon.com/gp/product/B00AAHRZI8/ref=oh_details_o03_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 şöyle bir şey çakmağı bozmaz dimi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 http://www.amazon.com/gp/product/B00AAHRZI8/ref=oh_details_o03_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 şöyle bir şey çakmağı bozmaz dimi? Kullanım amacı ne için? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Kullanım amacı ne için? tablet ve telefon şarjı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 tablet ve telefon şarjı... bu tip cihazlara güvenmeyin, içinde basit entegreler var yanarsa cihaza direk 12V gidiyor, hiç birşey olmasa koruma devresi yanar. aracın kendi usbsi basit cihazları şarj edebiliyor zaten. ama arabaya zararı olmaz, en fazla çakmağın sigortası atar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 bu tip cihazlara güvenmeyin, içinde basit entegreler var yanarsa cihaza direk 12V gidiyor, hiç birşey olmasa koruma devresi yanar. aracın kendi usbsi basit cihazları şarj edebiliyor zaten. ama arabaya zararı olmaz, en fazla çakmağın sigortası atar. elimde var bi tane ama biraz dandik ancak o an çalışmasını sağlıyor... torpidoda olan usb yi unuttum bak...onu deneyeyim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 (düzenlendi) Peki düz titanium yada plus olupta uyarısı olan var mı? Şimdi cevap vermeye çekiniyorum, aracımıda tanıyorsun mazallah Bora aklıma geliyorda...) Mart 22, 2013 Bekir B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Peki düz titanium yada plus olupta uyarısı olan var mı? Şimdi cevap vermeye çekiniyorum, aracımıda tanıyorsun mazallah Bora aklıma geliyorda...) Ben cevabımı aldım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap