Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Makyajlı Ford Focus 3 Sedan Ve Elektrikli Versiyon Tanıtıldı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Genel olarak,başarılı bir makyaj olmuş.Fakat bir önceki nesilinin makyajlısı ile kıyaslanırsa,biraz sönük gibi,evos concept inden sonra beklentiler,bir hayli fazla idi.Sanırım esas değişikliği bir sonraki operasyona saklıyorlar.

NewFordFocus-5door-02.jpg

• Yanıt 81
  • Görüntüleme 21k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sis farları olmadan makyajlı kasanın ön tampon tasarım benim kafamda şu diyalogu canlandırıyor.   -Proje Koordinatörü (PK) -Tasarım Bölüm Direktörü (TBD)     -TBD: Arabanın ön tamponu hakkında n

• Umut Akbaba
    Umut Akbaba

Gelse de led stoplarını çalsak bizim kasaya  

• Sedan kullanıcısı olarak resmen hayal kırıklığına uğradım. Resmen arka taraf piyasada en haz etmediğim araçlardan biri olan cettaya benzemiş,yandaki uzantıları kes aynı cetta stopu yahu insaf ! Bizim

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Evet burun yapısı,benzerlik gösteriyor.arka kısımdada alıntılar olsa çok daha çekici olurdu`ki bence sonraki nesilde göreceğiz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet burun yapısı,benzerlik gösteriyor.arka kısımdada alıntılar olsa çok daha çekici olurdu`ki bence sonraki nesilde göreceğiz.

O da S-max'de felan var, malum ford sadece focus yapmıyor :) 

Yanıtlama zamanı:

Bende hayal kırıklığına uğradım. Focus üçbuçuk :) alacak olsam HB alırım.

Mevcut sedan bundan daha iyi bana göre. Daha tok duruyor.

Hatta Yektanın dediğine de katılıyorum. Daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu :)

b8QOZj.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben daha yorum yapmamıştım hb gibi biraz bekleyip yazıyorum :)

Makyajlısı daha elit görünüyor çizgi olarak. Güzel..Spoiler ve piono black'leri unutalım.

Sportif sedan olayı insignia gibi olabilir hem sedan hem güzel. Focusun kıçını görene kadar zaten sedan olduğu belli değil :D

Birde jetta olayını anlamıyorum abi far dediğin kırmızı oluyor içinde beyazlık oluyor tıpkı günceli gibi çizgiyi daraltmışlar tıpkı diğer formlarında oynandığı gibi ve yenisi ortaya çıkmış eğer benziyorsa hepsi birbirine benziyordur..

Ben hala anlamıyorum Stopun içindeki çizgi harici neresi benziyor adamlar araba yapıyor bizim millet orası buna benziyor diyor sadece :D

2013-vw-jetta-hybrid-09.jpg

Yukardaki usa Tr si hiç benzemiyor

ysejavum.jpg

7U6C67g.jpg

Yanıtlama zamanı:

Adamlar araba yapıyor da mevcut kasanın (bence) kendine özgü bir tasarımı şekli şemalı vardı sağından solundan aha buna benziyor dememiş diyememiştim hiç bir zaman ama gel gör ki makyajlı çıktı ve arkasını ilk gördüğümde jetta stoplarıyla karşı karşıyayım sandım bir an. Kusura bakma abi ama focus'un yan taraftaki uzantıyı kes sanki jetta stopu. İçerdeki köşeler bile benzer bari onları farklı formda yapsalardı.. Aynı demiyorum ama çok benziyor jetta'ya. Biraz abartı veya saçmalık olacak ama plaka boşluğu bile benzer gelmekte bana. 

Neyse işin özü herkesin beğenisi farklıdır bir şey demek olmaz ama ben cidden beğenmedim bu makyajı.(İç mekan dışında)

-He birde jantların gideri var o ayrı  :yemek: (Gerçi oda USA versiyon gene bize uğramaz)

Semih G. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Adamlar araba yapıyor da mevcut kasanın (bence) kendine özgü bir tasarımı şekli şemalı vardı sağından solundan aha buna benziyor dememiş diyememiştim hiç bir zaman ama gel gör ki makyajlı çıktı ve arkasını ilk gördüğümde jetta stoplarıyla karşı karşıyayım sandım bir an. Kusura bakma abi ama focus'un yan taraftaki uzantıyı kes sanki jetta stopu. İçerdeki köşeler bile benzer bari onları farklı formda yapsalardı.. Aynı demiyorum ama çok benziyor jetta'ya. Biraz abartı veya saçmalık olacak ama plaka boşluğu bile benzer gelmekte bana.

Neyse işin özü herkesin beğenisi farklıdır bir şey demek olmaz ama ben cidden beğenmedim bu makyajı.(İç mekan dışında)

-He birde jantların gideri var o ayrı :yemek: (Gerçi oda USA versiyon gene bize uğramaz)

Girin eski sitemizde ki yeni Focus başlığına benzemeyen araba yoktu :D Dh'a şuraya buraya bakın yine aynı terane vardı :D

Yanıtlama zamanı:

Girin eski sitemizde ki yeni Focus başlığına benzemeyen araba yoktu :D Dh'a şuraya buraya bakın yine aynı terane vardı :D

Dh'a bakarsak şahin'e bile benzetenler çıkar o yüzden ben burayla yetineyim sadece :D Ancak şahsi fikrim mevcut kasanın daha özgün olduğu.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dh'a bakarsak şahin'e bile benzetenler çıkar o yüzden ben burayla yetineyim sadece :D Ancak şahsi fikrim mevcut kasanın daha özgün olduğu.

Abi latitude ile aynı :D onu napcaz. Olay özgünlük ise o çıkıntıyı atalım dememen gerekiyor. Herşeyi kısarsak hepsi aynı.

Yanıtlama zamanı:

Abi latitude ile aynı :D onu napcaz. Olay özgünlük ise o çıkıntıyı atalım dememen gerekiyor. Herşeyi kısarsak hepsi aynı.

Latitude mü? Yoka artık focus niree o niree :D 

Atalım dediğim onsuz hayal et veya tam arkadan bakınca o çıkıntılar gözükmeyeceğinden o şekilde düşün manasında demiştim. Eğer tam arkadan olan bir foto varsa daha net anlaşılır demek istediğim. O cepheden dahada benzeyecek çünkü jettaya.

Yanıtlama zamanı:

Taş bana ama yandaki uzantı dışında bir benzerlik kuramadım ben ve üstte yaptığımız gibi hadi onuda keselim dedim ama yine farklı gelmekte bana :)

Neyse abi ne sen kendini yor ne de ben,baştada demiştim beğeniye sorgu olmaz diye :)

Semih G. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Taş bana ama yandaki uzantı dışında bir benzerlik kuramadım ben ve üstte yaptığımız gibi hadi onuda keselim dedim ama yine farklı gelmekte bana :)

Neyse abi ne sen kendini yor ne de ben,baştada demiştim beğeniye sorgu olmaz diye :)

Semih zaten beğeni konusunda değilim çünkü ben kriter değilim o yüzden önemsiz o sadece özgünlük kelimesine takıldım eğer olay bu ise günceli bence değil.

Kaldıki araç alma ve değerlendirme kriterim böyle basit şeyler değil. Buyrun kolaj. Benden bu kadar . Yeni haber geldikçe eklerim.

post-1-1397135001,2935_thumb.jpg

post-1-1397135009,9662_thumb.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.