Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Makyajlı Ford Focus'u Herkesten Önce Siz İnceleyin! 2014 Ford Focus

Featured Replies

• Yanıt 73
  • Görüntüleme 31,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bu etkinlik baldizin doktora yaptigi okulda olunca ve kendisi tasarimci olunca etkinlige girisinde ve foto cekiminde sikinti olmamis. Yoksa etkinlik ozel davetli gazeteciler icinmis. Forumumuzdan bahs

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yine bize özel 2.parti fotoğraflar; bu sefer Bulgaristan'a giden @Onur Sezgin'den geldi. Teşekkürler                             Kısa bir video    

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Göz alıştıkça daha müşkülpesent olunuyor Beğendiklerim + Genel tasarım + Gösterişli burun yapısı + Sadeleşmiş iç tasarım + USB ve 12V/çakmak yeri (çakmak yuvasından beslenen aletlere destek için

Yanıtlama zamanı:

sol ayak dayama olmaması ne demek yavv. Günel modelde de yok mu ? 

En son mazda 2 de yoktu :( 

Ayak dayama yoksa ben beklemekten vazgeçeyim o zaman. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ya ayak konuyor ama döşeme var kirleniyor. Direk pedal gibi özel yer yok. Yıllardır araba sürüyoruz şahsen böyle bir beklentim pek olmadı benim :D otomatik de var bizim bilen bilir :)

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

bende far düğmesinde yükseklik ayarı görmedim. basınca belki çıkar ve çıkan yerin çevrelenen kenar üzerinde sayıları vardır.

sistemin sony olmadığı mı yazılmıştı sanırım. ama sony. kapılardaki tweeter ların üzerinde yazıyor. konsolda yazı yok.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bende far düğmesinde yükseklik ayarı görmedim. basınca belki çıkar ve çıkan yerin çevrelenen kenar üzerinde sayıları vardır.

sistemin sony olmadığı mı yazılmıştı sanırım. ama sony. kapılardaki tweeter ların üzerinde yazıyor. konsolda yazı yok.

Bu donanımdaki araç yüksekliği kendi ayarlıyor.

Sony var zaten.Gitti diyen yanılmış.

Yanıtlama zamanı:

ön panjur hariç bende genel olarak beğendim..yalnız dikkatimi çekti direksiyon ısıtma var yanlış görmediysem..bide fark yıkama gören oldu mu?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ön panjur hariç bende genel olarak beğendim..yalnız dikkatimi çekti direksiyon ısıtma var yanlış görmediysem..bide fark yıkama gören oldu mu?

Isıtma var evet bunlar ülkeye göre değişebilir donanımlar.

Far yıkama bu araçlarda görülmemekte evet

Yanıtlama zamanı:

Isıtma var evet bunlar ülkeye göre değişebilir donanımlar.

Far yıkama bu araçlarda görülmemekte evet

nerden çıkıyor acaba..merak :)

Yanıtlama zamanı:

focus hb'de ızgara çok güzel olmuş 

Yanıtlama zamanı:

Selamlar,daha önce dış makyajını görmüştüm.ön panjur biraz fazla ben burdayım diyor.

vites kolu ve el freni cuk oturmuş yerine kol dayama da tamamdır.gözlük saklama gözü bence

kayda değer bir makyaj.arka kısmı bence olduğu gibi duruyor imajı veriyor.ön sis farları çok

çekici görünüyor.koltuklar aynı görünüyor.Jant olayına girmeyeyim zaten 19" türkiyede zor

gibi...AMA MAKYAJ İYİDİR.SATTIĞIMIZ MALIN ARKASINDAYIZ İMAJI GEREKLİDİR SATICI FİRMA

VE KULLANICILAR AÇISINDAN....

Yanıtlama zamanı:

Selamlar,daha önce dış makyajını görmüştüm.ön panjur biraz fazla ben burdayım diyor.

vites kolu ve el freni cuk oturmuş yerine kol dayama da tamamdır.gözlük saklama gözü bence

kayda değer bir makyaj.arka kısmı bence olduğu gibi duruyor imajı veriyor.ön sis farları çok

çekici görünüyor.koltuklar aynı görünüyor.Jant olayına girmeyeyim zaten 19" türkiyede zor

gibi...AMA MAKYAJ İYİDİR.SATTIĞIMIZ MALIN ARKASINDAYIZ İMAJI GEREKLİDİR SATICI FİRMA

VE KULLANICILAR AÇISINDAN....

El freni, Vites kolu ve Kol dayamada nasıl bir değişiklik gördünüz. Şayet ben bir fark göremedim. Gözlük saklama makyajsız halindede var.

Yanıtlama zamanı:

Eskisi

Ford-Focus_2011_1024x768_wallpaper_2a.jp

Yenisi

Ford-Focus_2015_1024x768_wallpaper_19.jp

El freni daha geriye çekilmiş, kol dayama da öyle.

Hatta bu haliyle kol dayamanın 1,80 altında boyu olanlar için işlevsiz kalacağını bile söyleyebilirim.

Yeni, Fiesta'da da öyle ayrıca...

Yanıtlama zamanı:

Tasarim muhendisinin kol dayamaya antipatisi oldugu kesinlesti.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yenisi kayıyor sanırım. Sanki bi video da gördüm :yeah:

Makyajlı Focus 2 gibi

Eğer bu tür sorun olsaydı eski sayfalara eklediğim kullanıcı yorumlarında olurdu diye düşündüm şuan

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.