Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201412 yıl comment_241965 Rica ederim, buarada Nissan 2 bayiye test için yazdım, gelin dediler 10/11-17 arası hafta içi kesin haftasonu da yoğun olmazsa yaparız diye. İstersen yarın veya pazar birlikte gidebiliriz boşsanız. Peşine de mazda kovalamayı düşünüyorum. Maalesef hafta içi ve bu hafta sonu olmaz. Anca gelecek hafta sonu. Bende bir gariplik oldu qq veya mazda 3 falan pek etkilemiyor yavvv. Octaviayı daha çok beğendim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201412 yıl Yazar comment_241966 Maalesef hafta içi ve bu hafta sonu olmaz. Anca gelecek hafta sonu. Bende bir gariplik oldu qq veya mazda 3 falan pek etkilemiyor yavvv. Octaviayı daha çok beğendim İyi hatırlattın valla Benim amacım da zaten videolarını çekmek birde daha hiç onları görmedim bi bakayım. Octi'nin de yalıtımına bakmam lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201412 yıl Yazar comment_252363 Liste güncellendi. Ford,Vw,Opel,Renault,Honda,Fiat,Mercedes,Bmw fiyatlarını sabit tutmuş. Alfa,Toyota,Citroen!,Hyundai,Kia,Seat ve Audi fiyatını düşürmüş. Bazıları haddini bilmiş bana göre Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 201412 yıl comment_252447 Volvo premium'muymuş la Kredi imkanları ikinci elde de sıfır gibi olsa insanlar bu paraları verir miydi pek meraklardayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 201412 yıl comment_252493 Bence burada verdiğin parayı en iyi hak eden arabalar volvo V40 ve Hyundai İ30 ,örneğin İ30 u golfle kıyaslayacak olursak hem 10 bin lira daha ucuz (hatta indirimle 12-13 bine çıkar bu VW indirim yapmıyor) hemde daha fazla donanıma sahip bir araç hemde kaliteli bir araç kesinlikle diğer C sınıfı araçlardan aşağı kalır yönü yok V40 ta aynı şekilde hem daha ucuz hemde bmw mercedes kadar kaliteli bir araç hemde on numara güvenliğe sahip Temmuz 9, 201412 yıl çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201411 yıl Yazar comment_273405 Makyaj ile liste güncellenmiştir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201511 yıl Yazar comment_283375 Opel 2015 model için fiyat listesi yayınlamadı, mail attım iletin diye; ''sorununuz için telefon açın'' diye cevap geldi Alfa Romeo ve hyundai henüz 2015 listesini yayınlamadı. Genel olarak premium'larda hiç zam yok, diğerleri irili ufaklı zamlanmış. Euro düşüşlerinin etkisini henüz göremedik bakalım ne zaman yansıyacaklar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201511 yıl comment_283381 Opel 2015 model için fiyat listesi yayınlamadı, mail attım iletin diye; ''sorununuz için telefon açın'' diye cevap geldi Alfa Romeo ve hyundai henüz 2015 listesini yayınlamadı. Genel olarak premium'larda hiç zam yok, diğerleri irili ufaklı zamlanmış. Euro düşüşlerinin etkisini henüz göremedik bakalım ne zaman yansıyacaklar. Avro fiyatlarının pek yansıyacağını düşünmüyorum. Belki ağızlara bir parça bal çalarlar. O da zor kanaatimce. Bu arada Cem Hoca'yı tebrik etmek istedim. Konuya ilişkin kendisinin ilk mesajındaki öngörüleri tutmuş. Otomobiller hâlâ çok pahalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201511 yıl comment_283727 Bir onceki aracim 2010 leon stylance idi. Bu fiyatlara bakarak malzeme kalitesi donanim ve perfomansa bakinca gayet iyi bir tercih gibi duruyor leon Ocak 29, 201511 yıl Umut T. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201511 yıl comment_283990 seat leon dizel style paket manuel için bugun 60bin fiyat aldık direk 3 bin falan düşüyolar liste fiyatından.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201511 yıl comment_283992 Genel olarak araçlar pahalı da Honda'nın inadını ve tuzu kuruluğunu anlayamıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201511 yıl Yazar comment_284324 Mini güncelleme, opel 2015,ford ve kia revize. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201511 yıl comment_287260 Boşuna iktisat okuyup birde master yapmışım bilinen tüm ekonomik teoremlerin hepsi çöpe gitti son 10 yıldır....ve insanların ihtiyaç şekilleri değişti sanırım bunun sonucunu yaşıyoruz fütursuzca ve 2011-2012 yuhh bu fiyata arabamı alınır denilen rakamlara şimdilerde %30-40-50 eklenmiş durumda ve hala talep varki kimse iplemiyor...ne diyebilirizki...kötü para iyi parayı kovar sanırım tek yıkılmayan kuram kaldı...garip ülkeyiz...genelde enflasyonist ortamlarda görülen tüketim terchlerini yaşıyoruz...yani aldığın kar yarın daha pahalıya alıcaksın....bakalım stop-loss nerede durucak...belkide hiç...eskiden para üç ayaklıydı döviz-borsa-faiz son yıllarda altın eklendi birindeki kaçış diğerini yükseltirdi...şimdi hepsi yükselip hepsi düşebiliyor herşey çöpe atıldı...Çin biryerde işe yaradı elektonik ve tekstilde hala en ucuz ürünleri bulmak orada çünkü...neyse işte ya...Money talks... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın