Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2017 Kasko yanlış. Tarihler anasayfada iki yerde mevcut. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Erten Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Merak ettim ecobost ile atmosferik otomatik şanzıman farklımı? Ford resmi site fiyat listesinde ecobost motorlarda 6 ileri otomatik, dizel ve t-vct lerde 6 ileri Powershift yazıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 7 dakika önce, Erhan Erten yazdı: Merak ettim ecobost ile atmosferik otomatik şanzıman farklımı? Ford resmi site fiyat listesinde ecobost motorlarda 6 ileri otomatik, dizel ve t-vct lerde 6 ileri Powershift yazıyor. Burada detaylı mevcut https://www.focusclubtr.com/topic/10468-makyajlı-ford-focus-mca-teknik-detayları-2014-2015-2016/ EB ile tam otomatik Diğerleri ile çift kavrama mevcut zaten yazdıkları gibi yani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Erten Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Burada detaylı mevcuthttps://www.focusclubtr.com/topic/10468-makyajlı-ford-focus-mca-teknik-detayları-2014-2015-2016/ EB ile tam otomatik Diğerleri ile çift kavrama mevcut zaten yazdıkları gibi yani [emoji4] Ford da tam otomatik yok diye biliyordum yanlış biliyormuşum [emoji849] bilgilendirme için saolasın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Bunlar hep bir arabanın sonunun geldiğinin göstergesi Kimisinde bu renk geliyormuş jant Renk tarifi gerekebilir grinin içine bir tutam mavi atılmış gibi garip bir şey. Hazır yeri gelmişken sizlere altın bir bilgi vereyim Kırmızı nokta sibobun tam karşısına getirilip monte edilir lastiğin doğru dengeye gelmesi için. Üretim buna özel yapılır... Lastikçiler biliyor mu bilmem. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 4 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Lastikçiler biliyor mu bilmem. bileni görmedim, bende geçenlerde youtubeda öğrendim 205/55R16 küçük (5.5 mm altı üstü ama küçük işte) 225/45R17de hemen hemen bunun kadar, gene soğudum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2017 2016 Eylül sonrası bu jant eklenmiş Avrupa'da. Fena değil gibi 18'' Tüm olanaklar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2017 Avrupadaki trende uygun bir opsiyon olmuş .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 O değil de ikame aldığım 0 2017 focusda anten değişmiş kısalmış daha iyi olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yalçın Mahir Ökcün Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 Arkadaslar farkindamisiniz bilmiyorum.2017 focus ta tavandaki cirkin uzun ince demir antenin yerine kisa ve plastik anten var.bu anten 3 ve 3.5 kasalardaki anten altina uyumlu.ben ford yetkili servisinden sipariş verdim.( 65 TL ) p.tesi elimde olacak .eski ve yeni halinin gorsellerini sizinle paylasacagim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 5 dakika önce, Yalçın Mahir Ökcün yazdı: Arkadaslar farkindamisiniz bilmiyorum.2017 focus ta tavandaki cirkin uzun ince demir antenin yerine kisa ve plastik anten var.bu anten 3 ve 3.5 kasalardaki anten altina uyumlu.ben ford yetkili servisinden sipariş verdim.( 65 TL ) p.tesi elimde olacak .eski ve yeni halinin gorsellerini sizinle paylasacagim. 2017 itibari ile kısa anten geliyor ama spor anten kadar kısa değil. Bencede spor anten daha yakışıklı duruyor ve çekim performansı uzun antene göre daha iyi diyebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 18 dakika önce, Yalçın Mahir Ökcün yazdı: Arkadaslar farkindamisiniz bilmiyorum.2017 focus ta tavandaki cirkin uzun ince demir antenin yerine kisa ve plastik anten var.bu anten 3 ve 3.5 kasalardaki anten altina uyumlu.ben ford yetkili servisinden sipariş verdim.( 65 TL ) p.tesi elimde olacak .eski ve yeni halinin gorsellerini sizinle paylasacagim. Farkındayız evet 9-10 ay kadar oldu. Konu buraya taşındı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yalçın Mahir Ökcün Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 Sayfanizi mesgul ettigim icin ozur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 4 dakika önce, Yalçın Mahir Ökcün yazdı: Sayfanizi mesgul ettigim icin ozur.. Herhangi bir meşguliyet söz konusu değil forumda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 Bu modifikasyonu bende yapacağım ama altı ile uyum sağlaması için alt kısmını da sipariş edeceğim. Bizdeki alt kısım tasarım olarak farklı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap