Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Makyajlı Ford Focus 3 Genel Başlık - Tüm Detayları ile 2014 Focus

Featured Replies

• 4 hafta sonra...
  • Yanıt 1,1k
  • Görüntüleme 330,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Merak ettim ecobost ile atmosferik otomatik şanzıman farklımı? Ford resmi site fiyat listesinde ecobost motorlarda 6 ileri otomatik, dizel ve t-vct lerde 6 ileri Powershift yazıyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
7 dakika önce, Erhan Erten yazdı:

Merak ettim ecobost ile atmosferik otomatik şanzıman farklımı? Ford resmi site fiyat listesinde ecobost motorlarda 6 ileri otomatik, dizel ve t-vct lerde 6 ileri Powershift yazıyor.

Burada detaylı mevcut

https://www.focusclubtr.com/topic/10468-makyajlı-ford-focus-mca-teknik-detayları-2014-2015-2016/

EB ile tam otomatik

Diğerleri ile çift kavrama mevcut zaten yazdıkları gibi yani :) 

Yanıtlama zamanı:

Burada detaylı mevcut
https://www.focusclubtr.com/topic/10468-makyajlı-ford-focus-mca-teknik-detayları-2014-2015-2016/

EB ile tam otomatik
Diğerleri ile çift kavrama mevcut zaten yazdıkları gibi yani [emoji4] 

Ford da tam otomatik yok diye biliyordum yanlış biliyormuşum [emoji849] bilgilendirme için saolasın
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bunlar hep bir arabanın sonunun geldiğinin göstergesi :D 

Kimisinde bu renk geliyormuş jant :D Renk tarifi gerekebilir grinin içine bir tutam mavi atılmış gibi garip bir şey.

Hazır yeri gelmişken sizlere altın bir bilgi vereyim :) Kırmızı nokta sibobun tam karşısına getirilip monte edilir lastiğin doğru dengeye gelmesi için.  Üretim buna özel yapılır... Lastikçiler biliyor mu bilmem.

DSC02748.JPG

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Lastikçiler biliyor mu bilmem.

bileni görmedim, bende geçenlerde youtubeda öğrendim :)

205/55R16 küçük (5.5 mm altı üstü ama küçük işte) 225/45R17de hemen hemen bunun kadar, gene soğudum.

• 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

O değil de ikame aldığım 0 2017 focusda anten değişmiş kısalmış daha iyi olmuş 20170630_203742.jpg20170630_203731.jpg

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar farkindamisiniz bilmiyorum.2017 focus ta tavandaki cirkin uzun ince demir antenin yerine kisa ve plastik anten var.bu anten 3 ve 3.5 kasalardaki anten altina uyumlu.ben ford yetkili servisinden sipariş verdim.( 65 TL ) p.tesi elimde olacak .eski ve yeni halinin gorsellerini sizinle paylasacagim.

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Yalçın Mahir Ökcün yazdı:

Arkadaslar farkindamisiniz bilmiyorum.2017 focus ta tavandaki cirkin uzun ince demir antenin yerine kisa ve plastik anten var.bu anten 3 ve 3.5 kasalardaki anten altina uyumlu.ben ford yetkili servisinden sipariş verdim.( 65 TL ) p.tesi elimde olacak .eski ve yeni halinin gorsellerini sizinle paylasacagim.

2017 itibari ile kısa anten geliyor ama spor anten kadar kısa değil.

Bencede spor anten daha yakışıklı duruyor ve çekim performansı uzun antene göre daha iyi diyebilirim. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
18 dakika önce, Yalçın Mahir Ökcün yazdı:

Farkındayız evet :) 9-10 ay kadar oldu. Konu buraya taşındı.

Yanıtlama zamanı:

20170630_203731.jpg20170630_203742.jpg
Bu modifikasyonu bende yapacağım ama altı ile uyum sağlaması için alt kısmını da sipariş edeceğim. Bizdeki alt kısım tasarım olarak farklı.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.