Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Makyajlı Ford Focus 3 Genel Başlık - Tüm Detayları ile 2014 Focus

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bahadır Bey arabamdan gürültüsü dışında çok memnunum. Bu kadar abartılı fiyatlara 2 Focus 2,5 verip 1 Focus 3,5 almak mantıksız olur.(Büyük konuşmuş olmayayım, şimdilik:) )

O kadar büyük uçmaya gerek yok. Style 3.5; 2.5'tan fazla donanımlı zaten.

45 bin'e 70 bin :D aradaki 25 bin tl 5 yaşındaki aracı sıfırlamak için çok da fazla değil gibi şu şartlar altında. 

• Yanıt 1,1k
  • Görüntüleme 334,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

45 bin'e 70 bin aradaki 25 bin tl 5 yaşındaki aracı sıfırlamak için çok da fazla değil gibi şu şartlar altında.

Hesap mantıklı. :)  Ancak ben en dolusunu istiyorum. Ona da 98.000 küsür fiyat biçtin. Ne yapalım biz de bisikletlere vurduk kendimizi. Şimdi onların en dolusuna bakıyorum ;) 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hesap mantıklı. :)  Ancak ben en dolusunu istiyorum. Ona da 98.000 küsür fiyat biçtin. Ne yapalım biz de bisikletlere vurduk kendimizi. Şimdi onların en dolusuna bakıyorum ;)

Evet bir de otomatik :D 

Sonuç olarak: Bisiklet candır :)

Yanıtlama zamanı:

Evet bir de otomatik     Sonuç olarak: Bisiklet candır

Arabayı değişeceğim inşallah. Biraz daha zamanı var. Bu sefer 1.5 Ecoboost düşünüyorum. Hem sessiz hem performanslı olur.

Bu arada bisiklet alayım mı? :)  Çocuk gibi heves ettim.

Yanıtlama zamanı:

Hocalar bu 1.5 dizel motorun manuel versiyonlarından(120 ps, 105 ps) haberi olan varmıdır?

Birkaç bayiye sordum 1.5 manuel euro 6 motorlar zorunlu olmazsa gelmeyecek gibilerinden cevaplar aldım da..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hocalar bu 1.5 dizel motorun manuel versiyonlarından(120 ps, 105 ps) haberi olan varmıdır?

Birkaç bayiye sordum 1.5 manuel euro 6 motorlar zorunlu olmazsa gelmeyecek gibilerinden cevaplar aldım da..

İlk mesajda güncel bilgiler var, daha fazlası olunca tekrar buraya yazarız :)

Bunları çok konuştuk lütfen başlıkları inceleyiniz.

Yanıtlama zamanı:

Oto parktan And kardeşimiz yarım saatlik bir tdci sedan test videosu yayınlamış. 

Şasi + direksiyona aşık olmuş her zamanki gibi..

edit: linkte sorun var mı ? ben tıklayınca 2:40tan başlatıyor linki yeniledim gene aynı..Başa alıp seyredin anacım :)

Yanıtlama zamanı:

Oto parktan And kardeşimiz yarım saatlik bir tdci sedan test videosu yayınlamış. 

Şasi + direksiyona aşık olmuş her zamanki gibi..

https://www.youtube.com/watch?v=Z5MEqWvYBg4

edit: linkte sorun var mı ? ben tıklayınca 2:40tan başlatıyor linki yeniledim gene aynı..Başa alıp seyredin anacım :)

tşk ederiz.İzledim çok güzel bir test olmuş. objektif olan yorumcuların yorumlarını ve videolarını izlemek çok keyifli oluyor. 

Yanıtlama zamanı:

Ben de aynı eleştirileri yapıyorum ama bana kızıyorlar forumda. :) Bu fiyattaki bir arabaya bence yakışmıyor. Fitiller hâlâ sıkıntılı. Saklama bölümlerinde ses yalıtımı sağlayan malzemeler yok. Sadece torpidoya uyduruk bir şey koyuşlar alın da susun der gibi. Tabi istediğimiz şeylerin hepsini bu sınıfta nasıl bir arada buluruz, o da ayrı bir konu.

Olumlu bulduğu şeylere zaten  F2'den beri katılıyoruz. Şüphesiz daha da geliştirilmiştir. Objektif bir video olmuş. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben de aynı eleştirileri yapıyorum ama bana kızıyorlar forumda. :) Bu fiyattaki bir arabaya bence yakışmıyor. Fitiller hâlâ sıkıntılı. Saklama bölümlerinde ses yalıtımı sağlayan malzemeler yok. Sadece torpidoya uyduruk bir şey koyuşlar alın da susun der gibi. Tabi istediğimiz şeylerin hepsini bu sınıfta nasıl bir arada buluruz, o da ayrı bir konu.

Olumlu bulduğu şeylere zaten  F2'den beri katılıyoruz. Şüphesiz daha da geliştirilmiştir. Objektif bir video olmuş. 

Siz o zaman videoyu tam izleyin öyle yorumlayın. Pahalı derken 5 bin demiş sen gözü kapalı gitsen o indirimi bu seviyede alıyorsun zaten.

Hala oradaki kadifeyi yalıtım malzemesi sanan varsa bi zahmet yorum yapmasın zaten :)

Makyajlı focus'u kullanmadan yalıtımına laf diyen hiç yapmasın o da ayrı mesele.

Bizlerin farkında olduğu şeyler hepsi, fazla bile kırmış puanını. O arabayı ilk süren bendim ilk üretim aracı fitilinde sorun var lakin hepsinde yok atarsın klipsi olur biter basit şeyler bunlar. Son sürdüğüm trend x'de yoktu misal acaba geçme mi yaptılar dedim ama elimle sıkı çekince geldi fitil.

50 bin tl'den 100 bin tl'ye donanım ve motor ücreti verildiğini genel olarak malın 50 bin liralık mal olduğunu unutmamak lazım.

Okumayı sevenler için

Yanıtlama zamanı:

Hala oradaki kadifeyi yalıtım malzemesi sanan varsa bi zahmet yorum yapmasın zaten

Hayır yani şöyle bir şey var cebe koyduğun tıkırdayacak parçaların yumuşak doku ses yapmasını engelliyor. :) 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hayır yani şöyle bir şey var cebe koyduğun tıkırdayacak parçaların yumuşak doku ses yapmasını engelliyor. :)

Onları biz tamamen doldurarak gideriyoruz Türk'ler olarak :D:zha: 

Bir otomobil'de arayacağım en son detay sanırım.

Yanıtlama zamanı:
Siz o zaman videoyu tam izleyin öyle yorumlayın. Pahalı derken 5 bin demiş sen gözü kapalı gitsen o indirimi bu seviyede alıyorsun zaten. Hala oradaki kadifeyi yalıtım malzemesi sanan varsa bi zahmet yorum yapmasın zaten

Bundan yol sesi, motor sesi yalıtımını nasıl anladın hayret. :D Cem Hoca demiş gerçi. Bir şeyler tıkırdamasın diye yapılan yalıtımı kastediyorum herhalde. Ne atsam kayıyor, zırıl zırıl ses yapıyor. Örnek biber gazı. :D

Focus'ta bu duruma biraz daha çalışılması lazım. Golf de neredeyse aynı para. Maliyeti ne ki.

Bu arada videoyu tam izlemiştim. Soruları cevaplayabilirim. 

Ramazan Çakır tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.