Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Otomatik severler, ilk mesaj günceldir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Kul Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 (düzenlendi) Sedan Focus 3 ile makyajlı kasanın bagajı arasında hacim olarak veya Şekil olarak farklılık var mıdır? Bayi bagaj havuzu hediye edeceklerini söylemişti, ellerin de yeni kasa için havuz yok diyorlar. Eski kasa havuz yeniye uymuyormuş. Acaba yan mı çiziyorlar? Nisan 1, 2015 Cihan Kul tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 Kalın boy stepne için olan varsa tam uymaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Kul Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 ince stepneliyle birebir aynı bizdede makyajlı sedan var internetten ince stepneli f3 bagaj havuzu aldık birebir uydu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Biz demiştik, sayılmaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Biz demiştik, sayılmaz Sonunda.... dizel otomatik powershit focus ! bugünleri görecekmiydik be hayal gibi Tebrikler Ford Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Dün eşime gösterdim makyajlı sedanı bu ne ya olmamış hayatta istemem dedi...... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Dün eşime gösterdim makyajlı sedanı bu ne ya olmamış hayatta istemem dedi...... Aha Volkan'ın eşi ile iyi anlaşırlar. Nedir bu hanımların Focus düşmanlığı? Ben de hiç bir hanım arkadaşa Focus aldıramadım. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Detaylar belli olmaya başladı ... öncelikle fiyatlar. Jetta güncel fiyatları: (tablo eskimiş) Trendline: 78.300 tl Comfortlin: 85.300 tl Highline: 89.300 tl ...ve karşılaştırmalı teknik data ...hayırlı olsun efendim. Not: Araklayacaksanız lütfen focusclubtr'yi referans olarak göstermeyi unutmayın. 12 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 PS otomatik farkı 8.000 tl gibi mevcut titaniuma göre Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 ...hayırlı olsun efendim. Nedir satış tahminlerin? Jetta müşterisini çeler mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Jetta müşterisini çeler mi? ... açık konuşacağım (biz bizeyiz nasıl olsa) ...çok ta TıNNNN! Bildiğim/Bildiğimiz = Kimse bizi (bundan sonra) Dizel+Oto yüzünden dövemeyecek... Bildiğim/Bildiğimiz = Araç satamadığımız bir frekansta ürünümüz olacak (heyOOO) ...ürün iyi (Volvo'da denendi...sıkıntı yok) , fiyat iyi (bence) Satar mı? Satacak (tabi ki...) VW müşterisi Ford'a yönelir mi? ...yukarıda belirttiğim gibi çok ta TINNNN ... diyeceksin ki neden? Biz MCA ve yeni şanzımanı nasıl olsa satarız, akıl+kalp adına iyi bir tercih ... VW müşterisi almak isterse alır (bize laf düşmez) ama onlar alsın diye ne bir "özel" çalışmamız var, ne de planımız. ...Soruna ancak bu kadar açık/net cevap verilir (bence) 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüdai Özcan Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Detaylar belli olmaya başladı ... öncelikle fiyatlar. ...ve karşılaştırmalı teknik data ...hayırlı olsun efendim. Not: Araklayacaksanız lütfen focusclubtr'yi referans olarak göstermeyi unutmayın. resmi sitede fiyatlar güncelleniyor diyor. focusclubtr yine önde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 ek yapayım (siz sormadan) - Start/Stop = Standart - Direksiyondan Kulakçık ile vites değiştirme = Titanium'da Standart - Yeni Şanzıman Otomatik Park ile uyumlu mu? = Evet - Yeni Şanzıman Tekno Paket ile uyumlu mu? = Evet 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap